Membri/Guesti care hartuiesc modelele

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
ladyemma
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna tuturor, as vrea sa deschid un topic pe aceasta tema, daca vi s-a intamplat si cum ati reusit sa solutionati situatia? Eu am momentan o problema cu un user care nici macar nu e spender, e un ramolit de gri, si imi umple chatul de spam si nu reusesc sa scap de el, il banez, revine cu alte 10 id-uri. Mai nou mi-a mai gasit un profil pe alt site si spameaza si acolo. Adminii site-urilor m-au sfatuit sa-l ignor ,ca se va linisti el o data si o data.Nu-i datorez nimic,nu e fost membru, doar i s-a pus pata pe mine si ma streseaza si imi alunga membrii din chat.Posteaza de genul-video video video, it's a video..etc. E cumplit nici nu mai pot lucra
SoulCams Models Studios wanted
coco_ch
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 0
Been thanked: 0

wow! imi pare sincer rau sa aud asta. pe ce site esti? adminii chiar nu ti-au oferit nicio solutie - tinand cont de situatia asta - cum ai spus si tu , nu mai poti lucra. macar sa il baneze definitiv la tine in room.
in order to be irriplaceable, one must always be different
mireya_sb
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 2 times
Been thanked: 6 times

@ladyemma nu esti singura, daca lucrezi in Jasmin poate este vorba despre acelasi membru care se joaca si cu nervii mei seara de seara. Am incercat multe variante....i-am vorbit frumos......urat.....l-am luat la misto....chiar i-au banat adminii doua conturi...etc.......fara rezultat din pacate. Mereu se intoarce cu alte nick-uri si o ia iarasi de la cap. Cel mai mult ma deranjeaza cand il banez ( in serile cand chiar nu suport nici sa-i vad nick-ul, cand nu mai suport sa-l vad cum se ia de fiecare membru....), nu-l vad in room dar el totusi poate sa scrie....... Am ajuns la concluzia ca asta e placerea lui si ma gandesc '' cine sunt eu ca sa i-o stric?'' Daca pe el asta il face fericit......ce pot sa spun? Imi ramane doar sa-l ignor si sa-mi vad de treaba. Te sfatuiesc ( daca pot sa-mi permit) sa faci la fel si sa conteze mai mult ceea ce faci tu pt tine decat ce face el la tine in room. eu sper ca la un momendat v-a renunta
Bafta acolo....
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”