Buna ziua,
Care ar fii profiturile unui studio mixt mai de graba intreb un baiat sau un cuplu normal/gay de obicei cam cat castiga.Stiu ca unii pot sa nu castige nimic dar media care ar fii la baieti si la cupluri.
Profitul unui studio mixt
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
- WinXPfather
- Moderator

- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 92 times
- WinXPfather
- Moderator

- SAD^^EYES
- Administrator

- Has thanked: 136 times
- Been thanked: 86 times
Salut Eliade,
Daca eu te intreb cat valoreaza sufletul unui om.. vei sti sa imi raspunzi?
Profitul difera de la studio la studio, de la om la om, si zilnic sunt oameni in domeniu care dau statisticile peste cap... ceea ce determina aceste profituri sunt chestii discutate pe forum de 10 ani..
Daca presupunem prin absurd ca ar veni 100 de studiouri si vor raspunde.. vei avea parte de raspunsuri cu profit per om, de la cateva sute, pana la cateva mii.. asta te va face si mai confuz decat inainte..
Nu ramane decat sa iti faci singur statistica.. sa citesti.. sa aplici.. daca vrei.. ai situri gen livejasminer.com unde iti poti face o idee cat de cat obiectiva.. asupra castigurilor.
Bafta acolo
Daca eu te intreb cat valoreaza sufletul unui om.. vei sti sa imi raspunzi?
Profitul difera de la studio la studio, de la om la om, si zilnic sunt oameni in domeniu care dau statisticile peste cap... ceea ce determina aceste profituri sunt chestii discutate pe forum de 10 ani..
Daca presupunem prin absurd ca ar veni 100 de studiouri si vor raspunde.. vei avea parte de raspunsuri cu profit per om, de la cateva sute, pana la cateva mii.. asta te va face si mai confuz decat inainte..
Nu ramane decat sa iti faci singur statistica.. sa citesti.. sa aplici.. daca vrei.. ai situri gen livejasminer.com unde iti poti face o idee cat de cat obiectiva.. asupra castigurilor.
Bafta acolo
-
United Studios
- Veteran

- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 0
Win. Ma omori...
)))))
Videochatul este cea mai bine platita munca grea si cea mai prost platita munca usoara.
http://www.easyvideochat.ro
http://www.easyvideochat.ro
- WinXPfather
- Moderator

- Adrian
- Moderator

- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 56 times
Mi-l imaginez pe WinXp tragandu-te de picior,Eliade scrie:Acuma in final cat ii mai multe de atata sau ma trage Win XP de picior.
Mai grav ar fi daca te-ar trage de ambele
Spor acolo
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!