Site nou cu plata pe ora

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
danutza
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Caut fete pentru un site nou .Se plateste 2$ ora de free si 60% din castiguri si mai exista si a doua varianta cand modelul poate opta pentru 80% din castiguri fara plata garantata pe ora . Pentru mai multe detalii messenger ama_sunset@yahoo.com sau PM. :wink:
SoulCams Models Studios wanted
StudioMgs

Buna Seara
Banuiesc ca vrei sa-ti fie trimise actele fetelor si sa le inregistrezi tu in studio nu?:)Succes
danutza

Nu. Vreau doar sa se inregistreze de pe linkul meu atat . Nu cer nici un act de la nimeni :).Multumesc !
anna anna

Personal mi se pare exagerat ca intr-o lume in care plata la ora nu mai merge sa fii platit cu 25. :D
mihaelamihaela

buna danutza ... imi poti da mai multe detalii in legatura cu situl? (daca mai este valabil anuntul pentru ca a trecut ceva timp de cand ai postat...) merci
Maddy
User Activ
User Activ
Has thanked: 4 times

OnWebcam.com

Reviews about OnWebcam

Earnings:
As a cam girl on OnWebcam, whatever tokens you earn (1 token gets you 5 cents), you get to keep (on average a token costs 10 cents, so you can keep about 50%) . But they are also canvasing for quality English-speaking models and looking to pay them $8 to $20 bucks an hour to cam for a set number of hours a week. Each model can negotiate their own personalized guaranteed rate. They also give away cash prizes for top earning models like other camsites do.

Payment minimum: For Paxum and Checks it's $25, Bankwire is $300 (with $20 fee for US and $40 for Int.)

Payment frequency: Payouts are every Monday

Geo Blocking: Yes for Country, city, region, etc.

Female Models: Yes

Male Models: Yes

Couple Models: Yes

Number of camgirls: There are between 5 and 15 models online on any given moment

Languages: English
Mugur
VIP
VIP
Been thanked: 2 times

2$/ora 8 80 ore/luna (media unui model normal) = 160$. Daca cineva inca nu stie sa castige de X ori mai mult lucrand pe un site normal si are nevoie de plata "pe ora", atunci o invit sa-mi dea un PM, o ajut eu :)
Omul inteligent nu este rau. Rautatea se naste din prostie, trufie si impotenta.

www.studio20.ro
Traxdata

Wow chiar suna bine. O sa ma interesez si eu mai in detaliu sa vad despre ce este orba
LTVstudio
User Junior
User Junior

Imi inchipui ce trafic are daca are doar 2 modele online la ora 11.00 am :)) Atunci plata pe ora e cu adevarat o afacere :))
al1na

mi-am facut si eu acum cont la ei ... astept validarea actelor ...
e un fel de cam4 ... ?! parca si la ei era la fel ... am avut un cont acolo dar l-am inchis
am complectat pe la profil bla bla ... dar nu vad unde e payoneer-ul ??? ... cum imi iau banii ? :))) nu ar trebuii sa fie link unde-ti atasezi cardul sau apare dupa validarea actelor ? Stie cineva ?

Thanks si ... La multi ani pe 2015 sa avem un an plin de bucurii si impliniri !
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”