Acum ceva timp am inceput sa citesc o carte, care imi este tare draga mie si care acum este imprumutata unui prieten pentru a o citi si el. Aceasta carte trateaza psihanaliza tuturor celor ce traiesc cu impresia ca vorbele, faptele si gandurile lor nu le influenteaza viata. Se incearca o aducere in context a greselii pe care noi, prin prisma faptului ca suntem atat de ocupati cu viata aceasta "mondena", uitam sa mai si multumim celor ce au trecut prin viata noastra sau chiar si celor ce nu au facut-o (cei care stiu, ma vor intelege), uitam sa multumim vietii in general pentru ceea ce primim, si luam totul de-a gata.
Ceea ce vreau sa ating prin aceasta introducere - constiinta si subconstientul nostru. Si vreau ca acest nou topic, care este si primul meu topic pe forum, sa formeze un topic unde sa dezbatem exact acele intamplari din viata noastra, la care cumva ne asteptam sa se intample, tocmai pentru faptul ca ne-am gandit, le-am vizualizat ori le-am portretizat in ceea ce traim noi astazi.
Ca sa pun puntul pe i, va voi lamuri in cele ce urmeaza:
Eu, ca si multi alti oameni (si cred ca si unii dintre cei prezenti pe forum), am ajuns sa observam cum o idee, poate avea un impact major in viata noastra. Cel putin in ceea ce ma priveste cu cat am vizualizat mai mult o idee, un vis, am sperat, am rugat, am multumit, cu atat acel vis s-a apropriat de realitate, pana a devenit palpabil.
Am dat in cartea respectiva de un pasaj care spune asa: "OMUL NU POATE OBŢINE DECÂT CEEA CE EL SE VEDE DEJA PRIMIND". Si am zambit.
Acest post, este in mintea mea ca "idee" de mai bine de jumatate de an, si sa fiu sincera, astazi multumesc ca am posibilitatea sa il postez. Vreau sa aduc legatura dintre ceea ce am scris si domeniul videochatului, si anume, daca in momentul in care abordezi camera, plina de entuziasm, cu mult "sange" rosu aprins de pasiune in tine, cu acele tocuri pe care daca urci te simti invincibila si consideri ca acea zi va fi cea mai buna zi a ta pe chat, insa sa faci asta zilnic, ca o regula, crezi ca succesul nu va fi garantat? Eu spun un mic secret, sau poate ca deja nu mai este secret, succesul vizualizat, imaginat, dorit si inchipuit (nu mai gasesc sinonime - este atat de simplu, doar sa il vrei, sa nu iti fie lene sa il vrei, sa il vrei cu toata inima ta - DA! Succesul, la asta ma refer, si poate si la membru.
Acum - tocmai asta este cea mai grea munca a unui model si nicidecum sa stea in fata camerei bosumflata - sa danseze cu gandul - Oare s-a facut ora de plecare?
Eu zic ca aici trebuie sa inchid ori ma lungesc prea tare. Voi ce parere aveti?
Cu respect si urandu-va multe zambete,
Alexandra.