Plata streamray

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
Alecsandra1
Has thanked: 0
Been thanked: 0

buna sunt noua aici dar de 1 luna aproape lucrez pe streamray si am o nelamurire.
In contul meu de studio am completat W8-ul dupa care m-am dus in payment info si am pus wire transfer iar in josul paginii ai 2 lucruri care trebuie bifata una din ele care spune asa "My studio and models are located outside the United States" si 2 "For foreign Studios with model(s) broadcasting in the United States" iar eu o am bifata pe a 2 a si vreau sa o pun pe prima pentru ca nu sunt din state iar dupa ce o bifez pe prima imi genereaza un cod intru pe mail si in introduc si se pune pe prima iar cand dau log out si intru iar imi este tot a 2 a bifata si mi se dezactiveaza si w8-ul si imi scrie ca trebuie sa astept 2-3 zile..
Ce pot face?Am vb cu admini dar habar nu au eu intreb ceva iar ei imi raspund altceva iar pe mail mi-au trimis un raspuns automat cred ca la toate mail-urile pe care le-am trimis care nu au treaba cu ce am intrebat eu+ ca perioada trecuta nu am primit banii din cauza ca nu am stiut de w8 si imi e frica sa nu ii primesc si de data asta.
MULTUMESC FRUSMOS !
SoulCams Models Studios wanted
pufosica

buna .. am si eu o problema cu formularu w-8 .. nu stiu ce sa completez la toate alea .. u l-au completat cum trebuie ? si ce formular ti-a dat,w-8ben? :roll: :roll:
Madelline

pufosica scrie:buna .. am si eu o problema cu formularu w-8 .. nu stiu ce sa completez la toate alea .. u l-au completat cum trebuie ? si ce formular ti-a dat,w-8ben? :roll: :roll:
Buna,

W-8BEN ar trebui completat...exista un post pe forum in care gasesti un model de formular completat ;)
post75455.html?hilit=formular%20w8#p75455

Spor!
If you don't want a sarcastic answer, don't ask a stupid question!
sirflorinus
User Junior
User Junior

In contul meu de studio am completat W8-ul dupa care m-am dus in payment info si am pus wire transfer iar in josul paginii ai 2 lucruri care trebuie bifata una din ele care spune asa "My studio and models are located outside the United States" si 2 "For foreign Studios with model(s) broadcasting in the United States" iar eu o am bifata pe a 2 a si vreau sa o pun pe prima pentru ca nu sunt din state iar dupa ce o bifez pe prima imi genereaza un cod intru pe mail si in introduc si se pune pe prima iar cand dau log out si intru iar imi este tot a 2 a bifata si mi se dezactiveaza si w8-ul si imi scrie ca trebuie sa astept 2-3 zile..
e bine ca ai studio dar nu stii sa completezi un formular sau sa schimbi o metoda de plata. probabil nu te-au putut ajuta pentru ca nu prea te-ai exprimat coerent...la fel cum ai facut-o si aici. ia incearca si citeste ce am citat eu si spune-mi si mie daca ai inteles, de fapt, ce ai intrebat. daca nu, reformuleaza si mai vedem :)
Madelline

sirflorinus scrie:
e bine ca ai studio dar nu stii sa completezi un formular sau sa schimbi o metoda de plata. probabil nu te-au putut ajuta pentru ca nu prea te-ai exprimat coerent...la fel cum ai facut-o si aici. ia incearca si citeste ce am citat eu si spune-mi si mie daca ai inteles, de fapt, ce ai intrebat. daca nu, reformuleaza si mai vedem :)
Treaba e ca pe StreamRay toate modelele au cont de studio generat automat ( acelasi user cu cel de model ) ;)
If you don't want a sarcastic answer, don't ask a stupid question!
skjdfbibvlwe

Bunaaaa, ma poate ajuta si pe mine cineva sa completez acel formula de pe streamray corect ? am mai nevoie. Multumesc!
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”