Cum merge AW sectiunea baieti?
					Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
	Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
- 
				mike2414
- User Junior 
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Salutare... De foarte putin timp ( 2 saptamani) am inceput sa lucrez pe streamate sectiunea "boy" si a mers acceptabil pana acum  Lucrez in videochat de aproape trei ani asa ca am cateva cunostinte despre site-uri si tot ce tine de videochat doar ca nu am lucrat pana acum la aceasta sectiune  (boy) am lucrat la cuplu . Acum ma bate gandul sa-mi fac cont pe adultwork dar nu stiu daca se merita , de accea vas ruga , daca exista baieti care lucreaza pe acest site sa-mi dea cateva detalii despre cum le merge
 Lucrez in videochat de aproape trei ani asa ca am cateva cunostinte despre site-uri si tot ce tine de videochat doar ca nu am lucrat pana acum la aceasta sectiune  (boy) am lucrat la cuplu . Acum ma bate gandul sa-mi fac cont pe adultwork dar nu stiu daca se merita , de accea vas ruga , daca exista baieti care lucreaza pe acest site sa-mi dea cateva detalii despre cum le merge  stiu ca difera de la model la model dar vreau doar sa-mi fac o parere
 stiu ca difera de la model la model dar vreau doar sa-mi fac o parere  . In plus daca stiti si alte site-uri unde merge cat de cat aceasta sectiune va rog sa scrieti
. In plus daca stiti si alte site-uri unde merge cat de cat aceasta sectiune va rog sa scrieti  . multumesc anticipat
. multumesc anticipat

- 
				sirflorinus
- User Junior 
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
incearca inoveo