buna! am si eu o mare problema, poate ma ajuta cineva sau s-a mai intalnit cu aceasta situatie. plec de la un studio si vreau sa lucrez pe cont propriu. in urma discutiei cu administratorul studioului acesta mi-a spus k imi da voie sa imi pastrez profilul pe mfc,dar avem o problema: profilul este atribuit unui cont payoneer al studioului, motiv pt care acesta mi-a spus ca nu imi pot redirectiona platile pe un alt card payoneer propriu dar ca imi va da el lunar suma de bani. 
Intelegeti ca nu este o situatie extraoridara si implica un risc prea mare din partea mea, se poate sa se razgandeasca si sa nu imi mai dea banii intr-o luna, chiar prima luna de cand plec. Mentionez ca reactia lui nu a fost una buna si fericita, ba chiar dimpotriva.
Intrebarea mea este, se poate transfera profilu meu pe noul meu card payonner personal, pe care il voi primi in curand? sau va trebui ca el, administratorul studioului, sa inchida actualul cont payoneer (pe care sunt mai multe profile) pentru a face aceasta operatiune? Si daca da, acest lucru se poate face numai din "studio admin page" la care are acces numai el? 
Exista si varianta in care sa ma traga pe sfoara si sa raman in situatia in care nu imi voi mai putea face nici macar un nou cont pe mfc, deoarece am deja id-ul introdus, si am inteles ca in cazul in care studioul pastreaza profilul, MFC-ul nu te mai lasa sa iti deschizi unul nou cu acelasi id...in situatia asta ce se poate face?
Am citit pe wiki despre "changing or deleting your payoneer account" dar nu imi da informatile suficiente pentru situatia de fapt. Va multumesc anticipat! pls help

Schimbare cont payoneer pentru a lucra pe cont propriu!
					Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
	Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
- GlamChatStudio
- GoldMember 
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 52 times
O sa-si inchida un studio contul payoneer pentru un model care pleaca cand o face plopul pere   :lol:Daca e cont individual iti poate pune pay tau, asta in cazul in care chiar vrea sa-ti dea contul, daca e cont de studio ma indoiesc ca poate face ceva, poate doar incredere sa-ti dea banii lunar.Daca tu nu ai incredere in el absolut deloc el de ce ar fi baiat bun? Tu stii cel mai bine ce rel aveti, in anumite situatii forumul nu te poate ajuta necunoscand problema in detaliu.

https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
						Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
Iti faci tu cont nou pe mfc, si gata. Eu mi-am facut cont dupa ce am plecat de la studio, nu am avut nicio problema. 
Daca trimiti mail la adminii mfc, si le ceri sa iti inchida contul de la studio, pt ca vrei la lucrezi pe cont propriu, se rezolva. Fa-ti lista cu membrii de pe mfc, le trimiti mail de pe contul nou si ti-i pastrezi.
Nu vad ce rost are sa te complici cu tot ce ai scris tu acolo. Succes!

Daca trimiti mail la adminii mfc, si le ceri sa iti inchida contul de la studio, pt ca vrei la lucrezi pe cont propriu, se rezolva. Fa-ti lista cu membrii de pe mfc, le trimiti mail de pe contul nou si ti-i pastrezi.
Nu vad ce rost are sa te complici cu tot ce ai scris tu acolo. Succes!
- 
				exunknown23
- User Junior+ 
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
chiar daca e cont de model independent, si sa zicem ca reusesti sa schimbi contul de payoneer cu al tau, trebuie sa tte asiguri ca ti-a dat si parola contului mfc plus parola si email-ul pe care au fost create contul. Pentru ca te poti trezi cu alte surprize....sau te poti trezi ca iti schimba parola  de la mfc...etc....
Daca e cont de model independent,poti sa iti faci tu un email pe yahoo, iar seful tau sa schimbe email-ul contului mfc cu emailul facut de tine,si apoi sa iti dea si parola de la mfc, dupa care sa o schimbi tu, nuj daca intelegi ce-am vrut sa zic...
daca e cont de studio, e mai complicat, mai ales daca zici ca nu e tocmai fericit ca pleci
buh bye

Daca e cont de model independent,poti sa iti faci tu un email pe yahoo, iar seful tau sa schimbe email-ul contului mfc cu emailul facut de tine,si apoi sa iti dea si parola de la mfc, dupa care sa o schimbi tu, nuj daca intelegi ce-am vrut sa zic...
daca e cont de studio, e mai complicat, mai ales daca zici ca nu e tocmai fericit ca pleci
buh bye
- SunStudio
- User Junior 
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
In primul rand, tu zici ca ai lucrat la studio. Daca ai lucrat la studio (adica studio intr-un minim sens al cuvantului), nu vad ce sens ar avea ca ownerul sa deschida conturi de model individual. Deci contul tau este sub un cont de studio. 
Payoneer-ul nu se ataseaza conturilor de model din cadrul unui cont de studio, ci se ataseaza direct contului de studio (cand intri in contul de Payoneer vezi undeva pe dreapta lista partenerilor Payoneer care iti trimit bani si un cod intern de identificare a studioului). Ceea ce vrei tu nu se poate intampla, nici macar in situatia in care s-ar da release din Payoneer la contul de master... chiar si asa ar fi inutil.
Cel mai simplu in cazul acesta si cel mai eficient pentru tine ar fi ii spui sa-ti inchida contul de MFC, tu iti faci frumusel un cont nou cu un nume foarte apropiat de cel precedent (daca poti). In felul asta nu ai probleme cu payment-ul si ai avea ceva sanse sa te gaseasca membrii tai (nu vreau sa ma bag in prea multe detalii cu MFC-ul pentru ca nu lucram cu ei si nu cunosc extraordinar de bine site-ul; daca am zis vreo prostie cu inchis si deschis contul nou, mea culpa).
Mai este si chestia asta: "profilul este atribuit unui cont payoneer al studioului". De aici s-ar trage concluziile: cineva nu stie ce vorbeste sau te minte, pentru ca nu profilul este atribuit contului, cum am zis mai sus; exista mai multe carduri Payoneer, caz in care iarasi ar fi nevoie de informatii.
Deci cazul ideal pentru a te ajuta este sa ne oferi ceva mai multe detalii, daca vrei intr-adevar o solutie viabila.

Payoneer-ul nu se ataseaza conturilor de model din cadrul unui cont de studio, ci se ataseaza direct contului de studio (cand intri in contul de Payoneer vezi undeva pe dreapta lista partenerilor Payoneer care iti trimit bani si un cod intern de identificare a studioului). Ceea ce vrei tu nu se poate intampla, nici macar in situatia in care s-ar da release din Payoneer la contul de master... chiar si asa ar fi inutil.
Cel mai simplu in cazul acesta si cel mai eficient pentru tine ar fi ii spui sa-ti inchida contul de MFC, tu iti faci frumusel un cont nou cu un nume foarte apropiat de cel precedent (daca poti). In felul asta nu ai probleme cu payment-ul si ai avea ceva sanse sa te gaseasca membrii tai (nu vreau sa ma bag in prea multe detalii cu MFC-ul pentru ca nu lucram cu ei si nu cunosc extraordinar de bine site-ul; daca am zis vreo prostie cu inchis si deschis contul nou, mea culpa).
Mai este si chestia asta: "profilul este atribuit unui cont payoneer al studioului". De aici s-ar trage concluziile: cineva nu stie ce vorbeste sau te minte, pentru ca nu profilul este atribuit contului, cum am zis mai sus; exista mai multe carduri Payoneer, caz in care iarasi ar fi nevoie de informatii.
Deci cazul ideal pentru a te ajuta este sa ne oferi ceva mai multe detalii, daca vrei intr-adevar o solutie viabila.
http://www.videochat-sunmodels.ro Everything is possible, impossible just takes longer.