Ce se intampla cu , cams-ul (streamray) ???

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
AnAngel4You
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 0
Been thanked: 0

stie cineva ce se intampla cu cams-ul ? dumnezeule a luat-o razna rau , nu membri, hd face figuri rau, ba poti intra on ba nu , da membri afara, in pvt ingheatza imaginea, si multe altele aveti idee?? si culmea suportul nu raspunde de vreo saptamana :( :twisted: deja e enervant credeti ca se merita sa mai pierdem vremea pe el am deja 4 anisori pe el dar ca pana acum parca niciodata
SoulCams Models Studios wanted
ivyane

Inca merge bine, nu asa stralucit dar merge, contacteaza suportul din pagina de stream.
inocenta
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 1 time

Fac schimbari peste schimbari de care beneficiaza doar unele modele, toate americancele sunt foarte bune si au niste raitinguri uriase, suportul e la furat una doua e de la netul tau, ce sa mai incet incet devine un site de duzina unde doar cateva modele vor mai face bani restul...umplutura
Spor la treaba si cat mai multi $$$$$$
AnAngel4You
User Junior+
User Junior+

ivyane scrie:Inca merge bine, nu asa stralucit dar merge, contacteaza suportul din pagina de stream.

ce inseamna merge bine ??
AnAngel4You
User Junior+
User Junior+

inocenta scrie:Fac schimbari peste schimbari de care beneficiaza doar unele modele, toate americancele sunt foarte bune si au niste raitinguri uriase, suportul e la furat una doua e de la netul tau, ce sa mai incet incet devine un site de duzina unde doar cateva modele vor mai face bani restul...umplutura
netul meu e ok asta pot sa garantez si pc-ul la fel
ivyane

AnAngel4You scrie:
ivyane scrie:Inca merge bine, nu asa stralucit dar merge, contacteaza suportul din pagina de stream.

Adica 70-120$ la zi,minim 8 ore!
AnAngel4You
User Junior+
User Junior+

ivyane scrie:
AnAngel4You scrie:

Adica 70-120$ la zi,minim 8 ore!

pot sa stiu ce rating ai daca nu e cu suparare ? doar din curiozitate eu am ratingul de 1,64 si de abia ajung la 60 $ in 8 ore care inainte 150 200 $ erau usor de facut pur si simplu nu am membri si daca ma ridic sa arat ceva in free abia daca se strang 10 15 membri :(
AnAngel4You
User Junior+
User Junior+

plus ca membri se plang ca nu pot intra in camera , hdul da eroare , ma arata off cand eu sunt on , sunt curioasa daca sunt singura care are problemele astea sau e o chestie generala deja devin exasperanti cu problemele lor si faptul ca supportul nu merge imi da de gandit :(
ivyane

2.34 online rank.
Michelle123
User Junior
User Junior
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times

Dap si eu am patit la fel dar doar in ultimele 2 zile..Au modificat iar ceva la site.Tocmai au recunoscut ca avut mici probleme cu siteul.Cik acum ar trebui sa mearga bine.
Nici la mn nu merge stralucit insa eu deocamdata nu am un rating f mare...Si chiar daca fac bani (ex am facut si 300$ in 8 ore)nu ma urca deloc...poate prefera sa tina doar americancele sus pe pagina.
inocenta
User Junior+
User Junior+

Aceleasi probleme le am si eu, ma arata offline cand sunt online, am delay , membrii sunt dati afara din privat , de multe ori nu reusesc sa intru online si tot asa.NU e nici de la net nici de la calc dar...cine sa inteleaga.
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times

Daca va ajuta cu ceva,luati legatura cu Yesel pe camscommunitymanager,yahoo messenger,este admin cams si destul de saritor.
Bafta!Eu nu am probleme de genul asta pe cams pe nici un screen/room.
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
AnAngel4You
User Junior+
User Junior+

pocahontas scrie:Daca va ajuta cu ceva,luati legatura cu Yesel pe camscommunitymanager,yahoo messenger,este admin cams si destul de saritor.
Bafta!Eu nu am probleme de genul asta pe cams pe nici un screen/room.
multumesc frumos poca , cred ca toate studiourile sunt ok au traffic etc noi astea independente ne cam vor afara de pe site sau nu le mai pasa , dupa multe zile proaste ratingul a scazut am facut ieri aproape de 200 $ in 5 ore si surpriza a doua azi dimineata rating si mai scazut well .. ce sa mai zic deja cu sufletul indurerat zic ca o sa studiez alte siteuri imi pare rau ca am crescut in vdc cu , camsul dar asta este

merci inca odata
AnAngel4You
User Junior+
User Junior+

intrebare stiu ca e off topic dar numai are rost sa deschid altul aiurea in tramvai , o curiozitate de a mea cam cat trebuie sa faci acum $ ca sa ajungi modelul zilei ? inainte pe la 400 500 erai modelul zilei acum ?? aveti idee?
Michelle123
User Junior
User Junior

Cu 300$ eu am fost pe locul 46 sau ceva de genul...
Asa ca sigur depaseste de 500$...Probabil depinde de zi...
AnAngel4You
User Junior+
User Junior+

am fost pe locul 3 la un moment dat acum cateva saptamani cu 170$:))))))))))) si acum cand am facut peste 300 nu am ajuns nici macar pe 100 :shock: adica erau 560 online dintre care 100 din ele aveau facuti peste 300$ am impresia ca deja sunt batuti in cap cu topurile lor si numai zic de rating sau altceva chiar numai inteleg poate apare pe aici vreo fata care a luat recent MOD si ne lamureste cu cat la luat de curiozitate poate de fat criterile sunt sa ai cele mai multe minute de pvt si nu $
Michelle123
User Junior
User Junior

Eu am o prietena care avea intr-o zi mai multi bani facuti decat mine ,si cu toate astea eu eram inaintea ei in top...Deci...Se poate e posibil sa fie o aiureala.Dar asteptam sa vedem cam cat fac fetele care au castigat MOD.Poate e cineva pe aici care deja a castigat si ne poate spune si noua.
Multumim!
inocenta
User Junior+
User Junior+

Eu ultima data cand am castigat am avut 700 dar nu erau toti numai din pvt , erau si din fan club.
Netcams

Corect! cu fan club faci majoritatea $$ pe Cams.
danochriss

Buna fetelor,premiul pt modelul zilei se ia cu peste 600 $,banutii pe fan club nu sunt calculati :).
Probleme am si eu cu cams-ul si sunt model de studio,ba mai mult,daca am incercat sa le trimit un mesaj nu am putut pt ca"sunt model de studio" si trebuie sa vb cu managerii nostrii...Asa cum ati spus si voi,am si eu probleme:membrii aruncati la greu de pe pagina(in general cei cu bani in cont),de nenumarate ori m-au aratat offline exact cand eram pe locul 1 sau 2 pt modelul zilei si bineinteles ca pana la urma pierdeam..pvturi cu delay de 5-7 min,membrii care nu se pot inscrie sau reinscrie in fan club sau..cel mai urat ..membrii care sunt taxati pt pvt dar raman tot in free chat(membrii pe care bineinteles ca nu ii mai vad a 2a oara pe pagina mea pt ca ma acuza tot p mine) Sunt multe probleme si tare sper sa se rezolve la un moment dat! Spor la banuti:)
AnAngel4You
User Junior+
User Junior+

e greu tare cu camsul lately :(( multe probleme si nu vad rezolvarile deloc au inceput sa arda la greu la rating , on si off cand li se pune lor pata ,mai nou saracul fan imi arata de 3 ori ca a platit ptr fanclub adica a fost taxat de 3 ori :O numai am ce sa mai zic traiesc cu speranta ca isi revine
andromaca_mulge_vaca
VIP
VIP
Been thanked: 17 times

noua aici nu ni se spune dar in SUA criza e mai groaznica decat a fost cea din 1933, s-au furat fonduri de pensii, banci au dat faliment, locuri de munca ciuciu, milioane de oameni si-au pierdut casele la banci ( dar nici bancile nu au CUI sa le vanda) sau au migrat parasindu-si singuri casele.

de aceea prin asa-zise mici "erori" unele site-uri practica jefuirea clientului pe principiul nu lasa pe maine ce poti incasa azi, fiindca maine clientul s-ar putea sa nu mai aibe nici el bani deloc si deci sa nu mai ai CE sau PE CINE sa jefuiesti.... 20 $ de la 50 de oameni inmultit cu 365 de zile ... tot sunt ceva bani la ciorap pentru zile MAI negre....

la fel si "erorile" tehnice sau redirijarea traficului care sa ne ocoleasca pe noi : se merge pe ideea ca banii iesiti din buzunarele economiei americane sa aterizeze tot in buzunarele economiei americane adica la fete din SUA nu la fete din Romanica.
https://www.youtube.com/watch?v=E2cwAnIZXXU
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”