Tips Streamate!

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
kytycat
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna ,azi am primit 200 $ tips pe streamate in free chat de la un ilustru necunoscut care mi-a dat gold si a plecat fara sa zica nimic.in prima instanta m-am gandit la frauda si tot la aia ma gandesc si acum:))nu cred in scopuri caritabile pe site-uri de videochat,da-ti cu banu va rog,voi ce credeti, i sa mai intamplat cuiva?mentionez fac bani pe site dar asa mare tips pe streamate nu am primit niciodata doar pe mfc.astept pareri multumesc.
SoulCams Models Studios wanted
alexandra1234
User Activ
User Activ

Nu inteleg de ce trebuie sa fii asa de neincrezatoare,
Evident ca se poate
Verifica la suport sau ce ai acolo sa iti confirme!!!!
kytycat
User Junior+
User Junior+

Mi sa parut ciudat nici un hi sa nu zica,acum astept raspunsul suportului.
VideoModeling
User Junior+
User Junior+

Poate te-a urmarit mai mult timp, i-ai placut si acum s-a gandit sa iti dea un gift. Poate e prea timid si ii e frica sa te abordeze, a facut gestul ca pe o metoda de a a-ti spune ca te place, etc. Sau poate chiar dupa ce ti-a dat tips-ul i-a picat netul sau a trebuit sa plece urgent si nu a mai apucat sa iti zica nimic. Sunt multi de poate.

In general cei cu frauda se baga in seama rapid, pentru ca vor sa maximizeze timpul cat tine acel card furat.
VideoModeling - Studio legal de videochat din Cluj | Angajari videochat Cluj
Facebook: VideoModeling
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”