Nu pot sa scot banii din payoneer!

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
flavyusik
User Junior
User Junior
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Astăzi mi-au intrat niște bani pe cardul payoneer si am fost sa-i ridic de la CEC si banii erau in cont numai ca nu ii puteam scoate si la fiecare încercare de ai scoate îmi mai dispărea câte un dolar...întrebarea mea este de ce nu ii pot scoate?
SoulCams Models Studios wanted
SFG2707
VIP
VIP
Has thanked: 6 times
Been thanked: 3 times

Poate ai incercat sa scoti prea mult. Trebuie sa tii cont de comisioane si de schimbul valutar.
flavyusik
User Junior
User Junior

Am scos cât puteam .. Pentru ca am verificat soldul si am scos chiar mai puțin decât îmi arată acolo toți pentru nu a întâmpina vreo problema!!nu știu ..poate o trebui sa mă ducaine habar nu am.
sweetgirl
VIP
VIP
Has thanked: 3 times
Been thanked: 5 times

cel mai bine ar fi asa :
mergi acasa deschide contu payoneer vezi exact cat ai la balance ,dupa care scazi 5 $ pt fiecare extragere propusa de tine ,dupa care poti scoate linistit de ex dc cursu e 3,26 inmultesti cu 3,2 la final mai lasi si tu acolo 10 lei ca nu e foc si nu mai ai surprize ,din cate stiu la fiecare consult iti mananca cativa dolari si de aia nu dă
RTModels
User Junior+
User Junior+

flavyusik scrie:Astăzi mi-au intrat niște bani pe cardul payoneer si am fost sa-i ridic de la CEC si banii erau in cont numai ca nu ii puteam scoate si la fiecare încercare de ai scoate îmi mai dispărea câte un dolar...întrebarea mea este de ce nu ii pot scoate?
Ar fi dragut sa le dai load prima data, ca altfel degeaba ii ai in cont :wink:
exunknown23
User Junior+
User Junior+

trebuie sa tii cont de limita bancomatului, care difera de la banca la banca, de limita payoneer-ului, care e maxim 2500 usd, dar si de schimbul valutar! in momentul de fata 2500 usd=1880 euro =aprox 8167 lei.Sau cel putin eu asa stiu ca merge treaba, niciodata nu mi.a dat mai mult de 2500 usd pe zi, indiferent de banca.
cu ocazia asta observ ca a mai crescut dolarul fata de euro,deci sa-i traiasca familia lui de dolar!
cobra1981
Veteran
Veteran
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Cel mai simplu :- iei curs bnr la zi exemplu azi 3.26 din care scazi 0.10 Ron sau 10 banuti :) inmultesti la suma pe care o ai pe cont si aia sunt banii...daca nu merge cum zicea RT...ar fi bine sa le si dai load...Daca e prima data cand fol(ca asa inteleg din formularea ta) ai acolo in drept cu banii load your card si dai acolo si te baga pe o alta pagina...acolo cel mai simplu pt tine ar fi sa dai load every time....sau cam asa ceva oricum e opt care iti ia mai multi bani :D ...si cu asta ai scapat,nu mai trebuie sa dai tu load de fiecare data.
flavyusik
User Junior
User Junior

Am dat Load banilor de la inceput ... deci la payment status este ; Loaded on 02.20.2013 .... ramane ca si astazi sa ma duc sa vad daca ii pot ridica . Multumesc
JustMe1

anunta-ne ce ai facut... ai reusit in final ?
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”