Conturi site-uri neinchise de studio

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
ana8989
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Ce masuri pot lua ca imi inchida conturile ex-ul studioul unde am lucrat?teoretic le inchide,practic mai greu....adica cu ce il pot ameninta?nu am avut nici un fel de contract cu ei,m-am gandit sa merg la politie ca abuzeaza de datele mele personale. :D
SoulCams Models Studios wanted
Adrian
Moderator
Moderator
Has thanked: 35 times
Been thanked: 56 times

Daca contactezi siteul / siteurile pe care ai conturile neinchise si stii cum sa pui problema, conturile respective vor fi inchise chiar de catre site.

Spor acolo.
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!
mireya_sb
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 2 times
Been thanked: 6 times

ana8989 scrie:Ce masuri pot lua ca imi inchida conturile ex-ul studioul unde am lucrat?teoretic le inchide,practic mai greu....adica cu ce il pot ameninta?nu am avut nici un fel de contract cu ei,m-am gandit sa merg la politie ca abuzeaza de datele mele personale. :D

Nu mai bine rezolvi pe cale amicala? Stand de vorba cu ex-studioul......gasind o cale de mijloc.....acele conturi ti-au fost de folos un timp, de ce acum primul gand este cum sa ameninti sau cum sa denunti la politie???
ana8989

am stat de vorba amical,ma mint pe fatza....
ana8989

nu se pot numi studio,nu au internet bun si s varza in tot daca erau cat de cat ok nu ma lasam de la ei,plus de asta m=au fraierit si la bani.
fetish
VIP
VIP

imi pare rau Ana sa aud ca ai belele , nu prea poti ssa faci nimic , in Ro nu exista o lege care sa reglemnteze efectiv activitatea de vdc , in lipsa ei nu prea ai avea pe ce sa iti bazezi tu plangerea , in cel mai rau caz poate sa sesizezi ca e vb de evaziune , dar evaziunea treb dovedita adica nu merge asa te duci tu si zici ca stii ac x ulescu face evaziune fiscala

asta din pdvd legal , si daca aveai contract cu ei oricum era nul , pt ca neffind o baza pt reglementarea actiunii de vdc , ei te treceau ac si operator de calcul ssau un alt job si iarasi nu -i puteai starnge cu usa ca nu aveai explicatie pt deschisul de conturi , eventual poate ii puteai ameninta cu Itm ul pe un contract de munca , astai cand se duc intr-o ''vizita '' gasesc ei sigur ceva de care sa se lege

asa , fara contract , nu ai ce face , cel mai ok e sa vb direct cu site uri le respective , sa le explici situatia , le trimiti scan cu id ul tau si rogi sa -ti inkida conturile

maj site uri lor mari gen iml , xl , mate , etc sunt destul de receptive la asemena situatii dar vezi ca s si exceptii eu de ex m -am omorat vre -o 4 ani sa-mi recuperez un cont deschis pe naked , in conditiile in care studioul care l -a deschis a dat afliment si contul era in aer nici laie nici balaie

ce sa zic e cu dus si intors sper sa poti rezolva

p.s: ai putea reclama Itm ul ca te -ai trezit ac ai lucrat la ei fara acrte de munca , nu stiu ce dovezi pot cere sau daca ti se ia in calcul plangerea da asa ac chestie de stiut , daca au o firma deschisa si itm ul ai in calcul plangerea at o sa aisa destui de sifonati

bafta

p.s2: poti incerca sa- l rogi pe actualul tau sef de la noul studiou sa ia legatura cu vechiul studiou nah poate se rezolva daac exista ceva buanvointa
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times

Ce-mi place mie cand cereti sfaturi cum sa amenintati pe cineva,din punct de vedere legal poti sa faci nimic,tu nu poti dovedi ca ai lucrat acolo si nu ei trebuie sa dovedeasca ca nu ai lucrat,daca intelegi ideea,cand esti acuzat nu trebuie sa dovedesti ca esti nevinovat ,acuzatorul trebuie sa dovedeasca ca esti.Cand un studio nu va face forme legale la angajare mergeti la politie/fisc atunci cand luati plicul cu bani nu dupa ce plecati...
Eu cred ca vb dulce ,mult aduce si ca nici un om normal nu poate sa fie jigodie cand celalalt nu a gresit dar aici toata lumea se transforma in victima si sunt convinsa ca povestile nu sunt prezentate real,bineinteles ''fostul'' este mereu cel mai rau ca in toate cazurile in viata si plin de vina,fostul barbat,fostul prieten,servici,sef,pana devine la randul lui fost:))
Vad ca ai necazuri si la noul studio,ai grija sa nu cazi din lac in put sa vedem peste vreo cateva luni un alt ''fost'' bau-bau.Ar cam fi cazul sa mai deschideti si ochii cand va angajati si daca nu cer prea mult sa puneti si capul la contributie si sa folositi balanta judecatii.
In rest orice studio destept iti va putea face conturi pe absolut orice site daca stie cum sa puna problema,unde mai pui ca sunt peste 15 siteuri de vchat unde poti lucra si face banii din streamate insutit,si asta ar trebui sa o stie,infara de a stii sa tasteze adresa exacta a unui site:)
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
VideoModeling
User Junior+
User Junior+

Cum a spus si GlamourFoto, contacteaza site-urile la care vrei sa inchizi conturile si solicita in mod expres sa iti inchida conturile tale deoarece nu mai lucrezi la studioul care le-a deschis in numele tau si nu vrei sa fie folosite de altcineva. Tine mine ca acele conturi au fost deschise "in numele" tau, nu sunt un bun al studioului, si pot fi inchise la cererea ta expresa daca oferi un model serios (nu vrei sa fie folosite de altcineva, nu vrei sa mai apara poze cu tine, etc).

Pentru confirmarea identitatii tale site-urile (cel putin Cams asa procedeaza) vor solicita sa le trimiti impreuna cu cererea un scan dupa actul tau de identitate si poate o poza cu tine tinand actul de identitate in mana, practic verificarea standard a identitatii.

Iar pocahontas are dreptate, "vorba dulce mult aduce". Tine lagatura cu studioul vechi si lasa-i sa inteleaga ca iti doresti cu adevarat ca acele conturi sa fie inchise si intr-un fel sau altul nu te vei lasa pana nu vor fi inchise. In general contul unui model care a plecat nu mai are nici o valoare pentru un studio decat daca spera ca modelul sa revina (slabe sanse daca despartirea nu a fost amiabila) sau vrea sa bage alt model pe acel cont (ilegal si riscant). Daca managerul studiolui vechi vede ca te ti de el si nu te lasi, atunci va ajunge la concluzia ca nu ii merita bataia de cap sa tina conturile deschise.
VideoModeling - Studio legal de videochat din Cluj | Angajari videochat Cluj
Facebook: VideoModeling
fetish
VIP
VIP

mai aomeni buni voi vorbiti din perspectiva unor oameni ok , civilizati , cu bun simt , inteligenti si care sunt profesionisti , eh undeva eu am indoiesc ca studioul in cauza e condus de un om la fel ca voi

nu zic ca aici e chiar prezentata povestea reala a modelului , insa maj patronilor de studioai , stiti si voi cum sunt , din pacate

nu stiu ce se poate discuta civilizat cu oameni care nici 3 cuvinte nu pot lega singurei :(
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
VideoModeling
User Junior+
User Junior+

fetish scrie:nu stiu ce se poate discuta civilizat cu oameni care nici 3 cuvinte nu pot lega singurei :(
Pai daca nu functioneaza vorba buna si bunul simt, in mod cert functioneaza frica (de politie, de ITM, de fisc, etc).
RTModels
User Junior+
User Junior+

VideoModeling scrie:
fetish scrie:nu stiu ce se poate discuta civilizat cu oameni care nici 3 cuvinte nu pot lega singurei :(
Pai daca nu functioneaza vorba buna si bunul simt, in mod cert functioneaza frica (de politie, de ITM, de fisc, etc).
Ma faci sa rad, scuze, dar ce legatura are politia,itm,fiscul, cu conturile ei deschise pe unele site?
Trimite direct la site cerere+identificare foto si gata, s-a discutat de 10000 de ori, nu e greu, nu o sa fie prima care procedeaza asa si isi rezolva problema. :wink:
VideoModeling
User Junior+
User Junior+

RTModels scrie:
VideoModeling scrie:
Ma faci sa rad, scuze, dar ce legatura are politia,itm,fiscul, cu conturile ei deschise pe unele site?
Trimite direct la site cerere+identificare foto si gata, s-a discutat de 10000 de ori, nu e greu, nu o sa fie prima care procedeaza asa si isi rezolva problema. :wink:
Ea vrea pe streamate si acolo e mai greu de rezolvat asa. Daca studioul nu vrea sa iti inchida contul, trebuie sa astepti 3 luni pana streamate sa iti aprobe un cont nou pentru acelasi performer.
Pe majoritatea altor site-uri ai dreptate, cu un mail trimis de performer la care ataseaza scan dupa ID si eventual poza cu ID in mana, se rezolva treaba, iar la altele nici macar nu conteaza ca mai ai conturi pe la alte studiouri.
cobra1981
Veteran
Veteran
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Mai nou merge si fara sa astepti 3 luni...asa era,dar la mine au fost inchise conturile fara sa ma intrebe cineva ceva...dar e adevarat ca erau deactivated si nu aveam nici intentie sa nu le inchid...chiar ma zgarie pe creier cand le vad acolo neactive :)
Asa ca revenind la topic...fa linistita cont nou si vezi ce se intampla :)
VideoModeling
User Junior+
User Junior+

cobra1981 scrie:Asa ca revenind la topic...fa linistita cont nou si vezi ce se intampla :)
Cel mai bun sfat din topic!
desirousgirls

Am si eu o astfel de problema cu un model. Dar se poate rezolva. Pentru ca toate site-urile au suport online, iti poti sterge contul, aproximativ identic crearii lui. Trimiti din nou actele necesare, iar in plus iti confirmi identitatea live-prin webcam.
Se rezolva. Si nu dureaza decat aproximativ 48 de ore (depinde de site).
Nu sfatuiesc sa se faca alte conturi, pentru ca poti aparea ca si clona, si atunci nici tu, nici studioul nu picati bine/posibila si banarea.
United Studios
Veteran
Veteran
Has thanked: 14 times

Categoric, exista studiouri care refuza sa inchida conturile. Din ce motive, daca a fost ok sau nu colaborarea, cine a fost mai evil, modelul sau studioul, este irelevant.

Daca abordarea amiabila nu a dus la niciun rezultat, poti incerca sa scrii adminului site-ului respectiv. Evident, expunand motivele. Cele reale sau ele inventate. (Si asta e irelevant). Nu iti poate garanta nimeni reusita, insa, dupa modesta mea opinie, e singura cale de urmat.

Din experienta mea, ai succes (sau nu) in proportie de 50%.
Videochatul este cea mai bine platita munca grea si cea mai prost platita munca usoara.
http://www.easyvideochat.ro
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”