Banata pe cam-hot

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
elena 2801
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna.Acum un an am fost banata pe cam-hot si m-am gandit eu ieri sa le dau un email cu scuzele de rigoare ca sa mi se mai dea o sansa.zis si facut numai ca am primit raspuns de la ei daca am cont payoneer...am raspuns ca nu ,la care ei mi-au zis ca atunci cand voi avea voi fi libera sa mi deschid din nou..Nu inteleg dc ma pune sa mi fac cont payoneer...help me
SoulCams Models Studios wanted
fetish
VIP
VIP

din cate stiu eu ei platescacum numai pe payoneer , fa ti cont si gata ai rez balciul , si mie tot contul de payoner mi l -au cerut

baafta
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
diva

Si eu sunt in aceiasi situatia ca si tine. Am avut contul banat acum 3 ani de zile, si acum vreo luna am incercat sa-mi deschid un nou cont. Am discutat cu ei prin email-uri si mi-au spus ca totul e ok din partea lor si ca trebuie sa completez formularul de pe site si sa-mi fac cont de paypal. Eu am completat formularul de vreo trei ori, dar mailul de aprobare a contului nu a mai venit. Le-am trimit email din nou si nu mi-au mai raspuns, asa ca am renuntat.
Poate tu ai mai mult noroc decat mine si iti aproba contul.
diva
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”