Buna dimi!
Am si eu o problema: am 3 conturi pe cams.com , pe 2 mi-au intrat banutii  de pe ultima perioada, unul pe payonner , altul pe paypal, dar al 3 care e tot pe payoneer nu mi-u intrat .
Mai este cineva cu intarzieri la plata pe payoneer?
O zi buna!

Payment cams.com
					Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
	Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
- GlamChatStudio
- GoldMember 
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 52 times
Din cate stiu banii pe cams nu au intrat inca,cel putin wire dar nici pe payoneer ,chiar aseara vb cu o prietena,poate baga sumele mici intai,nu stiu ce sa zic,la mine nu intra nimic,luni probabil wire.

https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
						Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
- 
				AnAngel4You
- User Junior+ 
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
da , eu nu am primit bani si am vb cu ei si nu imi trimite din cauza formularului W8 in conditiile in care tot pe payoneerul meu are si o prietena facut contul si ei iau intrat bani de sambata si ea nu are W8 completat numai stiu ce sa mai cred cel putin 3 4 cazuri cunosc personal care nu am primit bani inca si nu inteleg de ce si iam zis ca daca ii retrimit formularul cand primesc si mi-au zis ca perioada urmatoare cel mai devreme iam intrebat de ce nu am fost anuntata au rapuns "i'm not sure"....

- 
				AnAngel4You
- User Junior+ 
da dar nu ma ajuta cu nimic .... ca nu e normal ce se intampla ... unele sa fie platite si unele nu pe ce baza sau ....nush ce sa mai zic in fine o sa ma chinui sa trim ala din nou sa vedem ce se intampla ...

- contesa28
- User Junior+ 
- Has thanked: 3 times
Buna!Imi poate spune si mie cineva, va rog, in legatura cu formularul W8, acesta trebuie completat doar de catre cei ce au conturi noi sau de toata lumea?Eu am contul de vreo 5 ani si nu-mi mai aduc aminte ce am completat la vremea respectiva si nici nu prea am mai stat pe el , decat l-am mai deschis ocazional, astfel incat n-am observat vreun mesaj sau mail legat de acest formular W8.Va multumesc frumos si va doresc o zi placuta!!

Trebuie completat de toti cei care au conturi facute dupa 7 sept. 2012.
Dear Model,
Thank you for your email.
We cannot process any further payments for you until you submit your tax form.
Tax forms are required for all models and studios broadcasting on our sites. Models living in the United States are required to fill out a W-9 tax form and models living outside of the United States are required to fill out a W-8 tax form. Payment will be withheld or delayed if we do not receive a W-8 form and you have registered on our site on or after September 7, 2012.
Asta mi-au raspuns ei !

Dear Model,
Tax forms are required for all models and studios broadcasting on our sites. Models living in the United States are required to fill out a W-9 tax form and models living outside of the United States are required to fill out a W-8 tax form. Payment will be withheld or delayed if we do not receive a W-8 form and you have registered on our site on or after September 7, 2012.
Asta mi-au raspuns ei !
- 
				AnAngel4You
- User Junior+ 
whatever si tipa care a primit bani pe payoneerul meu are facut dupa 7 sept si totusi a primit bani in fine o sa trim ala si eu again asta este

- 
				AnAngel4You
- User Junior+ 
si ai trimis formularul? cum lai completat ? ca eu ma chinui si nu reusesc sa mil aprobe daca ti lau aprobat spune-mi te rog cum lai completatgeorgemic scrie:Trebuie completat de toti cei care au conturi facute dupa 7 sept. 2012.
Dear Model,
Asta mi-au raspuns ei !
- 
				AnAngel4You
- User Junior+ 
merci mult de tot eu trecusem cnpul la punctul 6 .... si ti lau aprobat ? in cate zile ? mai am timp paymentul asta oare?:( sa imi primesc si eu banutii?georgemic scrie:Am pus o poza cu formularul completat corect!
http://s9.postimage.org/i126uzedb/fw8ben_EX.jpg
- 
				AnAngel4You
- User Junior+ 
presupun ca akum in weekend numai fac nimik ca numi raspunde nimeni dar daca il pun luni marti il aproba si imi intra bani dupa 16 luna asta ? am de primit 2 paymenturi mau scos din mintigeorgemic scrie:Lau aprobat in 10 ore parca!
Daca ti-l aproba toti banii iti intra dupa 16!
- 
				AnAngel4You
- User Junior+ 
georgemic scrie:Lau aprobat in 10 ore parca!
Daca ti-l aproba toti banii iti intra dupa 16!
si inca o chestie idioata pe care o sa te intreb este daca tu ai scris adresa in engleza sau cum o ai trecuta in buletin? ca numai vreau sa mai gresesc odata
- 
				AnAngel4You
- User Junior+ 
georgemic scrie:In romana am scris adresa !
Probabil luni il aproba!
merci mult de tot dau un suc
- 
				AnAngel4You
- User Junior+ 
nici acum nu am primit raspuns de la ei lam postat de vineri si degeaba  iam contactat si miau zis ca nu au vazut ca as fi aplicat ceva
 iam contactat si miau zis ca nu au vazut ca as fi aplicat ceva  ( ca sa trimit la ei mail cel mai bine din nou cu formularul asta e culmea sa pierd si paymentul asta
( ca sa trimit la ei mail cel mai bine din nou cu formularul asta e culmea sa pierd si paymentul asta  deja ma fac cu nervi
 deja ma fac cu nervi

- 
				AnAngel4You
- User Junior+ 
degeaba ca imi arata inca pending aia e problema am incercat ca asa leam trimis pana acum, dararata uploaded succesfully wait 1-3 days