Vreau sa stiu ce camera web Logitech sa folosesc

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
adrianna
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna! Vreau sa fac videochat de acasa eu momentan luycrez la studio, dar nu imi convine pt ca opreste prea mult din banii pe care ii fac. Asa ca vreau sa fac de acasa. O sa imi iau veioze din acelea stil ghiocel :) uneia ii pun bec galben altuia bec alb ca sa arat cat de cat ok la camera:)) acum, intrebarea mea este ce camera web sa iau? logitech HD...dar care? ca sunt mai multe modele..vreau sa fie una super ok, adica sa ma vad bine . intreb ca sa nu am vreo surpriza dupa aia.. eu mi-am mai luat o camera JVC dar nu merge sa o folosesc am luat=o de capul meu... in fine...la studio tot JVC avem ...aia e HD si e alt model fata de cel pe care il am eu. poare fi camera web logitech la fel de buna ca cea pe care o avem noi la studio? ma rog, aia e mai perofmanta..dar vreau sa stiu daca m-as vedea la fel de bine si pe web! gracias si pls...help meee!!
SoulCams Models Studios wanted
mireya_sb
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 2 times
Been thanked: 6 times

Vreau, vreau, vreau si iar vreau!!!!!! Poate daca o sa ''vrei'' sa-ti dedici putin din timpul tau pretios doar citind cateva din posturile referitor la camere logitech, sau pur si simplu sa intri pe pagina oficiala de la logitech ai gasi cu siguranta raspunsul ....mult mai rapid decat o sa-ti raspunda careva aici. Doar ''vreti'' mura-n gura, efort nexam. Hai totusi sa fiu fata buna ......logitech c910 sau c920
constantina
User Junior
User Junior

Nu aveti pic de respect fata de studiourile care v-au invatat cu ce se mananca videochatul.
Nu as avea nimic impotriva unui model pe care sa il duca bibilica sa se descurce singur cand vrea sa renunte la un studio si sa plece pe cont propriu. Dar chiar si dupa o perioada in care ai fost invatata una alta la studio, tu vii pe forum sa ceri ajutor ca sa scuipi dupa aceea studioul care te-a invatat tot ce stii.
Si nici macar nu esti in stare sa afli singura cateva informatii care sunt la tot pasul despre ceva atat de banal.
Iti urez mult succes, dar am o vaga presimtire ca esti atat de tuta ca.... Vei avea nevoie de ajutor si sfaturi si n privinta utilizarii unui dildo pe viitor, in cazul in care vei ajunge la punctul in care sa iti deschizi singura sesiunile.
Norocuri ! :)
constantina
User Junior
User Junior

Probabil esti genul de model care cauta locuri de munca cu banii inainte, sau bonusuri de peste 1000 de euro doar pentru prezenta, nu ?
Daca ma insel, te rog spune-mi!
aniamarie

Doamne cata rautate, fata a vrut doar sa stie din puctul vostru de vedere ce camera este mai buna, nu este nimic rau in a pleca de la studio, nu stiti voi ce motive are ea sa plece de acolo si ma mai mir de ce strainii spun ca suntem tigani... pentru ca ne comportam ca ei...

Eu folosesc Logitech HD Webcam C310, am impresia ca a costat 30 de lire sau 20 si ceva pana in 30, asta pentru ca locuiesc in UK, am inceput sa fac chat de acasa si nu am stiut ce camera sa cumpar, cea de la laptop era ok insa mereu aveam probleme din cauza luminii (prea galben si neclar). Sincer ti-o recomand pe cea HD C310, lumina si claritatea sunt de nota 10+ plus ca avand un soft poti face poze si video cu ea :D. Sper ca ti-am fost de ajutor. Bafta la banuti ! :D
WinXPfather
Moderator
Moderator
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times

adrianna scrie:.. eu mi-am mai luat o camera JVC dar nu merge sa o folosesc am luat=o de capul meu...

Trebuie sa mearga si aia...daca ne-ai spune model ar fi mai usor. Logitech c920.
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
BReal
Has thanked: 3 times

Eu am Logitech 9000 si C920. C920 este foarte neclara si arata culorile sterse, recomand 9000.
It's nice to be important, but it's more important to be nice.
mireya_sb
User Junior+
User Junior+

aniamarie scrie:Doamne cata rautate, fata a vrut doar sa stie din puctul vostru de vedere ce camera este mai buna, nu este nimic rau in a pleca de la studio, nu stiti voi ce motive are ea sa plece de acolo si ma mai mir de ce strainii spun ca suntem tigani... pentru ca ne comportam ca ei...

Eu folosesc Logitech HD Webcam C310, am impresia ca a costat 30 de lire sau 20 si ceva pana in 30, asta pentru ca locuiesc in UK, am inceput sa fac chat de acasa si nu am stiut ce camera sa cumpar, cea de la laptop era ok insa mereu aveam probleme din cauza luminii (prea galben si neclar). Sincer ti-o recomand pe cea HD C310, lumina si claritatea sunt de nota 10+ plus ca avand un soft poti face poze si video cu ea :D. Sper ca ti-am fost de ajutor. Bafta la banuti ! :D

Daca in a spune adevarul in fata tu consideri rautate.....eu am fost mai cu perdea, in schimb Constantina i-a spus exact ce trebuia. Inteleg ca vi pe forum sa ceri sfaturi in situatii care te depasesc, dar la cate posturi si discutii sunt pe forum referitor la webcam-uri si camere video........sa vi sa spui '' VREAU'' fara macar sa te obosesti sa cauti....mi se pare o comoditate fara margini. Da Aniamarie, fata asta '' VREA'' multe, sigur ar vrea sa lucreze cineva pt ea :) Eu am inceput cu un web de kk, habar nu am avut de forumul asta, habar nu aveam in ce jungla o sa intru, habar nu am avut cu ce se mananca jobul asta.....dar m-am documentat si in timp am aflat dedesupturile. Am inceput pe MFC , aveam un internet de 3 MG download, de upload nici nu mai spun :) am rezistat o luna acolo timp in care mi-am facut bani de un web bun. Cum l-am gasit??? Am cautat pe net, am dat de logitech, am citit....si mi-am cumparat C910 . Asta era idea, pt a abtine ceva trebuie macar minimul de efort sa-l depui.......in fine, eu nici nu ma asteptam sa-i raspunda cineva:) asta a fost si motivul pt care i-am spus ce fel de camere sa caute. Acum eu sunt curioasa daca se va intoarce sa spuna macar un multumesc, asta daca '' VREA'' bafta acolo :)
WinXPfather
Moderator
Moderator
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times

BReal scrie:Eu am Logitech 9000 si C920. C920 este foarte neclara si arata culorile sterse, recomand 9000.
Da, nu stiu conditiile de la tine, ma refer pe ce OS instalata ce drivere etc, eu astazi am instalat la cineva una pe XP si mi-a placut mult cum se prezinta. Nu stiu diferenta fata de c910 pentru ca pe asta nu am vazut-o dar iti spun ca c920 e peste 9000.

Uite si aici o discutie, poate te ajuta...problema se pare ca a fost rezolvata cu ultimul update...

logitech-c920-probleme-t12947.html
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
sweetgirl
VIP
VIP
Has thanked: 3 times
Been thanked: 5 times

adrianna baga un search pe utube c910 versus c920 ,si vezi diferenta ,910 mi se pare mult mai clara ,culori calde naturale ,920 are culori reci ,da asteptarile au fost mari de la 920 .....parerea mea..
Humbert
User Junior+
User Junior+

Acelasi lucru vroiam sa te sfatuiesc si eu ca si Sweetgirl- sunt tutoriale pe youtube si poti afla orice doresti doar cautand modelul care te intereseaza, vezi pe site la emag.ro, sau alte firme mari de calculatoare(pc garage,etc) au afisate mai multe modele- vezi ce te intereseaza si incearca sa gasesti pe youtube-o sa vezi imaginea, soundul, si iti faci o parere.

PS: ignora negativismul acriturilor gen mireya_sb, este oricum genul de persoana care nu da sfaturi, ci doar sare sa aplaude pe cei agresivi in exprimare/ pe cei care fac bani sau care doar se lauda cu asta-tipic romanului pt. care respectul fata de altul se cuantifica DOAR in bani.De asta are impresia ca toate fetele care pleaca din studiouri sunt tute(sau in orice caz mai tute ca ea).LOL
God shave the queen!!!!!!!!:O)
mireya_sb
User Junior+
User Junior+

Humbert scrie:Acelasi lucru vroiam sa te sfatuiesc si eu ca si Sweetgirl- sunt tutoriale pe youtube si poti afla orice doresti doar cautand modelul care te intereseaza, vezi pe site la emag.ro, sau alte firme mari de calculatoare(pc garage,etc) au afisate mai multe modele- vezi ce te intereseaza si incearca sa gasesti pe youtube-o sa vezi imaginea, soundul, si iti faci o parere.

PS: ignora negativismul acriturilor gen mireya_sb, este oricum genul de persoana care nu da sfaturi, ci doar sare sa aplaude pe cei agresivi in exprimare/ pe cei care fac bani sau care doar se lauda cu asta-tipic romanului pt. care respectul fata de altul se cuantifica DOAR in bani.De asta are impresia ca toate fetele care pleaca din studiouri sunt tute(sau in orice caz mai tute ca ea).LOL
:) Humbert draga m-ai facut sa zambesc .NU am spus nimic despre fetele care lucreaza, au lucrat sau vor sa lucreze intr-un studio ( Constaantina a fost cea care i-a sus fetei asteia '' bla bla bla cu respectul fata de studio....) Daca in a spune un simplu '' multumesc '' persoanelor care au incercat sa ma ajute inseamna ca-i aplaud......ce pot sa spun...... fata care a deschis topicul nu are nici macar bunul simt sa spuna banalul multumesc, dar ea e ok iau eu tuta:)) Poate ar fi bine sa recitesti toate posturile, dar nu cred ca o sa ajute prea multpt ca in cate vad ai un ghimpe f mare impotriva mea. Asa cum ti-am mai spus odata in pm, cine sunt eu pt ati schimba parerea? Daca pe tine asta te face fericita , sa ma jignesti e cate ori ai ocazia.........asta e nu toate sunt destepte ca tine, mai sunt si tute ca mine :)) O zi buna si spor $$$
Adrian
Moderator
Moderator
Has thanked: 35 times
Been thanked: 56 times

WinXPfather scrie:Da, nu stiu conditiile de la tine, ma refer pe ce OS instalata ce drivere etc, eu astazi am instalat la cineva una pe XP si mi-a placut mult cum se prezinta.
Nici nu stii ce mare dreptate ai aici amintind de "banalele" drivere, nu mica mi-a fost mirarea cand am vazut camere web folosite plug and play....
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!
aya

eu folosesc logitech pro 9000 super,eu sunt prietena cu el,am mai lucrat si pe altele dar am ramas la asta ce ceva vreme ,eu zic sa il incerci .nu am avut probleme cu el.pupici
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”