Cea mai buna metoda de plata pe MFC este... ?!

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
TzapInferno
Has thanked: 0
Been thanked: 0

As avea si eu o intrebare pentru fetele care lucreaza pe MFC... o prietena de-a mea s-a apucat si ea de curand si incerc s-o ajut cum pot ! Am o mica dilema : Voi fetelor ce metoda de plata preferati ? Abia aseara am sesizat ca la International Wire Transfer e Minimum Payout 1000$ si-ti mai ia si-un comision de 15$... cred ca in momentu' de fata sunt fie super putine modele care au ales metoda asta de plata, daca nu chiar niciun model ! Raman deci celelalte variante :

1) Payoneer

2) Payza ( AlertPay )

3) Paxum

4) OKPay

Nu sunt familiarizat sincer cu niciuna dintre cele 4, insa cel mai des am auzit de Payoneer. Ei sunt deci cei mai in regula, cei mai safe ? Celelalte 3 variante, stie cineva de ele, sunt safe sau risca fata sa se trezeasca cu fel si fel de intamplari neplacuta ? La Payoneer am inteles ca dupa ce iti faci cont astepti 24h sa-ti ti-l aprobe si apoi mai dureaza intre 1 si 3 saptamani sa primesti prin posta cardul de la ei. Prietena mea are deja un card, deci n-ar avea nevoie de alt card neaparat, in conditiile astea n-ar fi mai usor sa fie atasat acest card la una dintre celelalte 3 variante ( Payza / Paxum / OKPay ) ? Astept sfaturi, multumesc mult.
Dream as if you'll live forever.
Live as if you'll die today.
SoulCams Models Studios wanted
rrrdv
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Eu folosesc Paxum. este foarte ok si sigur. Insa au niste fee-uri mari. Nu poti atasa card la paxum, au propriul lor card. Este gratuit, dar ca sa il poti cere iti trebuie copie dupa buletin si cartea de alegator si 45$ in cont (mentenance fee). Poti scoate de la orice ATM din Romania cu cardul MasterCard. Eu scot de la Banca Romaneasca pentru ca au cel mai bun curs la USD.

Spor.
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”