Buna tuturor, lucrez si eu de ceva timp pe videochat si am conturi pe siteurile cams, imlive si livejasmin, ma intrebam daca mai este vreun site unde pot vedea cine este membru platitor cum e pe cams, nu neaparat sa vad cati bani are in cont( desi m-ar ajuta) dar macar sa nu mai imi pierd vremea chattand in free cu toti loserii care poate sunt doar pusti care nici macar nu au vreun c.c. sau vreo intentie sa plateasca. 
Va multumesc anticipat si va doresc tuturor multi bani si bafta la membri seriosi si cu portofelul gros:)

Siteuri unde vezi cine este membru platitor
					Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
	Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
- Jobs4Adults
- User Junior 
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Chaturbate ai incercat??? Acolo se vad foarte clar membrii platitori (Albastri) si poti seta sa chatuiesti doar cu Albastri, ca sa nu mai pierzi vremea cu looserii fara tokens!Lolly19 scrie:Buna tuturor, lucrez si eu de ceva timp pe videochat si am conturi pe siteurile cams, imlive si livejasmin, ma intrebam daca mai este vreun site unde pot vedea cine este membru platitor cum e pe cams, nu neaparat sa vad cati bani are in cont( desi m-ar ajuta) dar macar sa nu mai imi pierd vremea chattand in free cu toti loserii care poate sunt doar pusti care nici macar nu au vreun c.c. sau vreo intentie sa plateasca.
Va multumesc anticipat si va doresc tuturor multi bani si bafta la membri seriosi si cu portofelul gros:)
CEL MAI BUN site de Videochat!>click CHATURBATE<BEST Webcam Site! 
Yahoo mess & Skype ID: jobs4adults | CamSum.com - cam summit | www.EroAward.com
Asistenta 24/7 Modelelor Incepatoare & Medii pt Videochat de Acasa!
						Yahoo mess & Skype ID: jobs4adults | CamSum.com - cam summit | www.EroAward.com
Asistenta 24/7 Modelelor Incepatoare & Medii pt Videochat de Acasa!