Siteuri unde vezi cine este membru platitor

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
Lolly19
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Buna tuturor, lucrez si eu de ceva timp pe videochat si am conturi pe siteurile cams, imlive si livejasmin, ma intrebam daca mai este vreun site unde pot vedea cine este membru platitor cum e pe cams, nu neaparat sa vad cati bani are in cont( desi m-ar ajuta) dar macar sa nu mai imi pierd vremea chattand in free cu toti loserii care poate sunt doar pusti care nici macar nu au vreun c.c. sau vreo intentie sa plateasca.
Va multumesc anticipat si va doresc tuturor multi bani si bafta la membri seriosi si cu portofelul gros:)
Lolly
SoulCams Models Studios wanted
ashtarte
User Junior
User Junior
Been thanked: 0

Incearca Eurolive. Cu toate ca tocmai au scazut procentul catre modele
Jobs4Adults
User Junior
User Junior
Been thanked: 0

Lolly19 scrie:Buna tuturor, lucrez si eu de ceva timp pe videochat si am conturi pe siteurile cams, imlive si livejasmin, ma intrebam daca mai este vreun site unde pot vedea cine este membru platitor cum e pe cams, nu neaparat sa vad cati bani are in cont( desi m-ar ajuta) dar macar sa nu mai imi pierd vremea chattand in free cu toti loserii care poate sunt doar pusti care nici macar nu au vreun c.c. sau vreo intentie sa plateasca.
Va multumesc anticipat si va doresc tuturor multi bani si bafta la membri seriosi si cu portofelul gros:)
Chaturbate ai incercat??? Acolo se vad foarte clar membrii platitori (Albastri) si poti seta sa chatuiesti doar cu Albastri, ca sa nu mai pierzi vremea cu looserii fara tokens!

;)
CEL MAI BUN site de Videochat!>click CHATURBATE<BEST Webcam Site!
Yahoo mess & Skype ID: jobs4adults | CamSum.com - cam summit | www.EroAward.com
Asistenta 24/7 Modelelor Incepatoare & Medii pt Videochat de Acasa!
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”