Pt cele/cei ce folosesc JasminCam.....cum merge la voi????? La mine de cand a aparut ultima versiune 2.1.0.1 parca, e dezastru. Cu penultima a fost ok, dar ultima ......imi scoate mebrii din free chat si in pvt......ori nu-mi pot scrie..... ( am acelasi upload, acelasi flash ......ca si pana sa scoata ultima versiune) Mi-aintrat unul din aminii de la site in calculator,i-am explicat care e problema, am intrat online timp in care el era la mine in calc, ca sa vada exact despre ce este vorba. A vazut....a tot dezinstalat si instalat versiuni de jasmincam......iar dupa vreo 3 ore de petrecut in calc meu, concluzia lui a fost ca totul e ok. Eu simt ca innebunesc....deci vezi ca sunt probleme....si totusi ma lasi cu fundul in balta

nu stiu ce sa mai fac.....eram doar curioasa daca cineva mai intampina aceste probl .Versiunile pe care eu le am salvate,la mine nu merg ( win7) nu imi apare optiunea ''cancel'' doar ok.....si iar imi instaleaza cu forta jasmincam:( . Bafta acolo $$ P.S cand cineva imi intra in pvt imaginea( patratelul unde eu ma vad) se suprapune,parca s.ar pune 3 imagini una peste alta.......si asta a vazut adminul, dar cica nu e nimic...eu vad asta pt prima oara de cand le folosesc softurile, nu mi se pare ok.....sunt sigura ca este o probl undeva , dar unde???? bafta tuturor