SAD^^EYES scrie:Interfata noua este deja in teste (era dinainte sa anunte modelele), dar vizibila doar din Anglia se pare, pentru restul lumii apare tot situl pe care il stim cu totii. Se poate accesa la adresa 
http://new.livejasmin.com/en/ dar doar cu ip de Anglia, altfel va apare o pagina alba. 
Aceasta interfata, din punctul meu de vedere este mult prea simplificata, pare mai mult un site pentru tablete si smartphone-uri, dar probabil ca asta si intentioneaza.. navigare cat mai simpla pentru toti utilizatorii indiferent de platforma dupa care acceseaza siteul.. Eu nu m-am decis daca imi place sau nu.. dar cu siguranta pentru posesorii de tablete va fi un deliciu.

Multumim pentru update si informatie,  de cand ai pus linkul aici pe forum m-am tot uitat la noua intarfata, la fel nu ma pot pronunta daca imi place mai mult sau nu. 
Vreau sa subliniez ce am observat eu in cele 2 ore de cand ma tot uit:
* sunt doar 3 categorii girl boy trany 
* a disparut most popular, new models, etc etc
* modelele sunt listate aparent aleatoriu, la un refresh pozitia in pagina se schimba!
* modelele sunt toate in free, ( cand modelul intra in pvt efectiv dispare de acolo, acum nu-mi dau seama daca la refresh se produce acest lucru sau efectiv modelul este relocat in pagina instant)
* modelele din member / pvt sunt undeva in josul pagini jos jos, undeva unde ajungi destul de greu.
* la 3 randuri de poze mici este un profil de model evidentiat care apare cu poza de profil ocupand spatiul a 4 profile obisnuite, ( a se vedea print screenul de sus ) 
* modelul apare in locul evidentiat aparent aleatoriu, la un refresh e realocat in alta parte si un alt model ii ia locul  (asta daca nu a intrat in pvt si a ajuns jos in pagina)
* wallul modelului nu mai exista la fel dispare stelutele / ratingul acumulat de model 
* imaginea modelului live o poti vedea in doua dimensiuni full screen si restrans / restrans e undeva la 640x480 cred ..sper sa nu ma insel.
* fotografiile din galerie se vad in functie de cum ai vazut profilul modelului, fullscren sau restrans, daca ai vazut fullscreen fotografia se vede la rezolutia respectiva, si viceversa la fel, inca o mentiune daca poza respectiva are rezolutie foarte mica gen 320-240 cum era inainte, poza nu se mareste ci se adauga negru de jur imprejur pentru a acoperi suprafata respectiva.
* exista posibilitatea de vizualiza pozele slideshow
* videourile modelelor nu mai sunt accesibile ( fac referire la paying videos )
* profilul modelului este minimalizat a ramas doar about me / bio / willingness
* membrii nu mai au posibilitatea sa modifice imaginea video adica sa umble la brightness, contrast saturatie zoom etc,
* nu am vazut team69 e posibil sa nu mai fie disponibil.
Este posibil sa mai fie cateva diferente dar in momentul de fata nu mai sunt in stare sa vad daca am amintit tot, cred totusi ca in mare am subliniat diferentele majore, este o interfata foarte prietenoasa deloc greoaie, oricum nu sunt in masura sa spun daca este mai ok sau nu decat cealalta un lucru este cert dupa cum bine a specificat Sad^^Eyes, exista posibilitatea sa folosesti versiunea veche, este buton dedicat in dreapta sus previous version, asa ca ramane la atitudinea membrilor.
Sper ca am reusit cat de cat sa evidentiez diferentele majore intre cele doua versiuni ( daca vor ramane aceste diferente), daca nu am amintit ceva va rog sa completati. 
Acest post a fost scris pe la 6 dimineata, abia acum am apucat sa postez