Modificari pe Jasmin referitoare la profilul modelelor

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
joesancez
Elite User
Elite User
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Sambata noapte daca nu ma insel in jurul orei 2-4 am observat ca siteul Livejasmin este inchis pe pagina fiind scris Down for maintenance, precizand ca se fac modificari la platforma si se pare ca respectivele modificari au fost prezentate astazi ele inca nu au fost implementate dar din prezentare imi dau seama ca acest lucru se va intampla in curand.

Noile modificari fac referire la calitatea pozelor folosite la profilul de model, adevarul este ca pe livejasmin pozele de la profilul modelului sunt foarte mici, au oferit posibilitatea sa folosesti poze mai mari doar pentru fanclub members, dar cum marea majoritate a membrilor nu sunt in fancluburi se pare ca s-au gandit sa ii stimuleze intr-un fel.

Imagine

Ei mai prezinta si cateva cerinte sugestii cum ar fi:
( eu le prezint in mare, ramane ca cei interesati sa citeasca cu atentie pe site livejasmin )

- poza de profil sa fie in concordanta cu descrierea (nu in poza blonda si in video bruneta)
- daca ai doua conturi e indicat sa ai poze diferite la profil
- in categoriile speciale (fetish etc) poza trebuie sa corespunda respectivei categorii
- pozele sa fie de actualitate
- explicit content: nu ai voie sa prezinti parti intime, sa folosesti toys-uri etc etc
- indicatii despre coafura, make up, smile, dressing
- calitatea pozelor sa fie una buna
si ar mai fi cateva sugestii ramane sa le descoperiti singuri.

La sfarsit precizeaza Remember the rules:

* Pay attention on the aspect ratio. Only 4:3 is acceptable for profile pictures.
* Decent lighting setting is also essential for a good shot.
* Needless to say how important is a good makeup, a trendy hairstyle and your sexy dress or outfit.
* Always smile because a happy looking model can attract more members.
* Last but not least please always keep the rules in mind when you take profile pictures.

Ce parere ai despre aceste modificari?
SoulCams Models Studios wanted
mireya_sb
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 2 times
Been thanked: 6 times

parerea mea e ca o sa se intample exact acelasi lucru ca si atunci cand sa prezentat noul regulament. Este doar scris, dar nu se aplica, nuditate garla....nu se iau masuri si nici nu se va lua. Asa si cu cerintele pt poze mai bune.....or sa ramana doar cerinte. Sanii nu fac parte din partile intime ale corpului??? intreb si eu....poze cu diverse marimi de sani goi sunt gramada. In loc sa se ocupe de problemele tehnice care sunt tot mai dese, scot fel si fel de tampenii. Sunt super alterata, toata seara am ramas blocata in members area dupa fiecare pvt, m-am dus de cateva ori la ei si ......aceeasi poveste....eu si conectia mea e de vina, si flash playerul, pfffff ......dar ei vor poze facute de fotografi profesionisti.....m-am descarcat lol, bafta tuturor
joesancez
Elite User
Elite User

mireya_sb scrie:parerea mea e ca o sa se intample exact acelasi lucru ca si atunci cand sa prezentat noul regulament. Este doar scris, dar nu se aplica, nuditate garla....nu se iau masuri si nici nu se va lua. Asa si cu cerintele pt poze mai bune.....or sa ramana doar cerinte.
La un site cu atat de multe modele online trebuie sa intelegi ca este greu sa tii totul in frau mai ales ca modelele sunt obisnuite sa faca ce vor ele, Regulile in general se aplica cu siguranta, ca modelele sunt incostiente si continua sa le incalce este alta problema,dar cand se descopera neregularitati staful Livejasmin aplica sanctiunile necesare.

Acum referitoar la noile lor cerinte, vom vedea ce se va intampla ei vor sa ofere o calitate mai buna de aceea ofera atatea sfaturi si sugestii menite sa imbunatateasca imaginea modelului.

Ca aceste cerinte vor fi respectate sau ca nu vor fi respectate vom vedea, un lucu e cert vor sa faca o schimbare si o vor face astfel incat e posibil ca cei care nu intrunesc aceste cerinte sa resimta o scadere la trafic, e si normal sa promoveze modelele care ofera ceva calitativ.
Aceaste cerinte ma duc cu gandul ca toate afro care sunt 98% dezbracate cu o calitate video f slaba si care se tot mentin pe primele pagini la most popular pentru ca au obtinut un rating bun aratand totul prin free, e posibil ca sa nu se incadreze in noile cerinte si astfel sa se faca o triere bazata pe calitate si nu pe nuditate in free,
mireya_sb scrie:Sunt super alterata, toata seara am ramas blocata in members area dupa fiecare pvt, m-am dus de cateva ori la ei si ......aceeasi poveste....eu si conectia mea e de vina, si flash playerul, pfffff
Iti spun cu siguranta ca pe star Hd se lucreaza fara probleme, nici un blocat in member area nici nimic... nu zic ca nu au si ei mici probleme, dar in momentul de fata este foarte bine si platforma lor este stabila, ma repet personal nu am vazut probleme in ultima perioada deloc nu se blocheza nu se inchide nu nimic, asa ca este posibil ca acele probleme chiar sa fie de la tine.

Vom vedea in viitorul apropiat daca se vor aplica aceste schimbari si care va fi rezultatul obtinut.
BasGLM
User Avansat
User Avansat

joesancez scrie: Iti spun cu siguranta ca pe star Hd se lucreaza fara probleme, nici un blocat in member area nici nimic... nu zic ca nu au si ei mici probleme, dar in momentul de fata este foarte bine si platforma lor este stabila, ma repet personal nu am vazut probleme in ultima perioada deloc nu se blocheza nu se inchide nu nimic, asa ca este posibil ca acele probleme chiar sa fie de la tine.

Vom vedea in viitorul apropiat daca se vor aplica aceste schimbari si care va fi rezultatul obtinut.
Iti spun cu siguranta ca au probleme inca pe platforma. La fiecare update de flash , apar problemele , desi la model scrie ca e in free , cand intri pe el este in members . Trebuie sa dea exit apoi sa revina , Imagine din cand in cand sacadata si nu am observat asta doar la mine ci si la alte modele si alte studiouri cu care mai tin legatura , Din cand in cand mai apare un "Connection reset by flash " , Cateodata " model all ready online " , cateodata nu mai apare scrisu tau , sau nu functioneaza camera membrului sau nu mai poate el sa mai scie , etc . Au destule probleme . SI dureaza cateva ore , zile cand revine pe linie , ideea e ca faza asta mereu este intalnita doar atunci cand cei de la adobe fac un update la flash .
joesancez
Elite User
Elite User

Panaramadeom, nu te contrazic, asa o fii intentia mea nu a fost nici sa ridic Lj in slavi nici sa induc lumea in eroare, personal nu am avut nici una din problemele enumerate de tine, cum ai specificat apar in principiu la update flash, eu nu fac update la flash decat atunci cand e necesar in rest atata timp cat e ok cum se vede etc las asa.

Eu folosesc de ceva vreme versiunea 10 You have version 10,1,85,3 installed si nu am avut probleme,
BasGLM
User Avansat
User Avansat

joesancez scrie:Panaramadeom, nu te contrazic, asa o fii intentia mea nu a fost nici sa ridic Lj in slavi nici sa induc lumea in eroare, personal nu am avut nici una din problemele enumerate de tine, cum ai specificat apar in principiu la update flash, eu nu fac update la flash decat atunci cand e necesar in rest atata timp cat e ok cum se vede etc las asa.

Eu folosesc de ceva vreme versiunea 10 You have version 10,1,85,3 installed si nu am avut probleme,

Stiu si ai dreptate , cu versiunile vechi de flash merge super . chiar nu este nicio problema. dar sunt unele site-uri care cel update la versiunea 11 ( care este plina de rahaturi si buguri garla ) . dar se mai intampla sa mai intre un update sa apese pe install vreun model si na .

ultima versiunea de flash este o porcarie totala, probabil o sa repare pe parcurs . mai ales cei care lucreaza cu FFox sau Chrome este un dezastru .
mireya_sb
User Junior+
User Junior+

JOe, ai perfecta dreptate, .......in fine eu sper ca prin noile cerinte sa promozeze modelele care intr-adevar isi dau interesul in jobul asta. In legatura su softul.....nu e prima oara cand am probleme , exact ce a spus panaramadeom, dar probabil o fi de la flash-ul meu.... bafta tuturor$$$
SAD^^EYES
Administrator
Administrator
Has thanked: 136 times
Been thanked: 86 times

Dupa cum a spus si Joe, Livejasmin intentioneaza sa schimbe interfata, cu una mult simplificata, care se axeaza mai mult pe pozele de profil decat pe alte criterii (cel putin la prima vedere).. din acest motiv au bagat cerintele respective pentru modele - pentru a fi pregatite pentru ce urmeaza - ei chiar spun in ghidul respectiv ca poza de profil va conta foarte mult in viitorul apropiat... si la cum arata interfata respectiva... cred si eu..
Recently, our Development Team has been working on some changes in the site, which will happen in the near future.
We created this guide to help you understand these changes, with many information and suggestions to adjust to the new standards!

The most important part: Profile Pictures of Models are going to be the main tools to get the visitors’ attentions. The better, prettier and more professional Profile Photo you have, the more attractive you will be to visitors, boosting your traffic, positioning you better on the site, and increasing your chances of getting Private Sessions! Because of this, we would like to share some useful ideas on how you can create the best pictures for your Profile!
Interfata noua este deja in teste (era dinainte sa anunte modelele), dar vizibila doar din Anglia se pare, pentru restul lumii apare tot situl pe care il stim cu totii. Se poate accesa la adresa http://new.livejasmin.com/en/ dar doar cu ip de Anglia, altfel va apare o pagina alba.

Aceasta interfata, din punctul meu de vedere este mult prea simplificata, pare mai mult un site pentru tablete si smartphone-uri, dar probabil ca asta si intentioneaza.. navigare cat mai simpla pentru toti utilizatorii indiferent de platforma dupa care acceseaza siteul.. Eu nu m-am decis daca imi place sau nu.. dar cu siguranta pentru posesorii de tablete va fi un deliciu.

Se pare ca vanzarile de smartphoneuri si tablete au depasit vanzarile desktop pc / laptopuri anul acesta si se estimeaza ca prin jumatea lui 2013 numarul utilizatorilor care se conecteaza la internet folosind un smartphone sau o tableta va depasi numarul celor ce intra dupa desktop pc sau laptop... probabil cei de la jasmin vor sa fie pregatiti din timp pentru ceea ce se preconizeaza pentru viitorul apropiat.

Oricum nu cred ca vor scoate de tot interfata veche... ar fi un risc prea mare momentan... probabil vor pastra ambele versiuni ... la alegere.

Referitor la softul HD, atat Joe cat si panaramadeom au dreptate chiar daca ei aparent se contrazic putin in acest topic.. softul Online Star HD merge in prezent mult mai bine decat in trecut, anul trecut softul reusea sa puna in cap un quad core, folosea si pana la 90% din procesor, in prezent nu il ridica la mai mult de 15% folosit prin soft de split... si da mereu apar diverse probleme in general la actualizarile de flash, dar aceste problemele nu sunt globale, afecteaza doar un nr x de modele, dar eu zic ca programatorii jasminului se misca decent.. la cat de des se actualizeaza flash playerul si la cate buguri au fost si pe partea celor de la Adobe - putea sa fie si mai nasol...

In sfarsit, pentru cei cu probleme tehnice, le recomand sa permita supportului sa intre pe pc, chiar daca poate dura 1-2 ore de analiza, ei stiu mai bine tipurile de probleme pentru ca se confrunta lunar cu sute de cazuri, chiar daca suportul nu reuseste sa descopere cauza, probabil va pune un programator cu experienta sa verifice... sau macar va poate da o solutie alternativa.

Multi admini de studio si chiar modele, nu vad in support un ajutor real, am vazut multe comentarii pe forum de genul "sunt praf suportii de la jasmin", lucrurile nu stau chiar asa, eu unul mereu am gasit ajutor la suport, uneori mai rapid alteori mai greoaie comunicarea, dar conteaza ca la sfarsit am rezolvat ce era de rezolvat. Conteaza foarte mult sa aveti rabdare, sa nu va enervati cand primiti raspunsuri puerile, sa vorbiti frumos, sa explicati cat mai in detaliu ce se intampla, si cel mai important cum am zis si mai sus, lasati suportul sa intre pe calc cu teamviewer pentru a face diverse teste ce vor ajuta la indentificarea mai rapida a problemei.

Bafta acolo tuturor.
SAD^^EYES
Admin Adult Video Chat Forum
Imagine
Adrian
Moderator
Moderator
Has thanked: 35 times
Been thanked: 56 times

SAD^^EYES scrie:Interfata noua este deja in teste (era dinainte sa anunte modelele), dar vizibila doar din Anglia se pare, pentru restul lumii apare tot situl pe care il stim cu totii. Se poate accesa la adresa http://new.livejasmin.com/en/ dar doar cu ip de Anglia, altfel va apare o pagina alba.

Aceasta interfata, din punctul meu de vedere este mult prea simplificata, pare mai mult un site pentru tablete si smartphone-uri, dar probabil ca asta si intentioneaza.. navigare cat mai simpla pentru toti utilizatorii indiferent de platforma dupa care acceseaza siteul.. Eu nu m-am decis daca imi place sau nu.. dar cu siguranta pentru posesorii de tablete va fi un deliciu.
Multumim pentru update si informatie, de cand ai pus linkul aici pe forum m-am tot uitat la noua intarfata, la fel nu ma pot pronunta daca imi place mai mult sau nu.

Vreau sa subliniez ce am observat eu in cele 2 ore de cand ma tot uit:
* sunt doar 3 categorii girl boy trany
* a disparut most popular, new models, etc etc
* modelele sunt listate aparent aleatoriu, la un refresh pozitia in pagina se schimba!
* modelele sunt toate in free, ( cand modelul intra in pvt efectiv dispare de acolo, acum nu-mi dau seama daca la refresh se produce acest lucru sau efectiv modelul este relocat in pagina instant)
* modelele din member / pvt sunt undeva in josul pagini jos jos, undeva unde ajungi destul de greu.
* la 3 randuri de poze mici este un profil de model evidentiat care apare cu poza de profil ocupand spatiul a 4 profile obisnuite, ( a se vedea print screenul de sus )
* modelul apare in locul evidentiat aparent aleatoriu, la un refresh e realocat in alta parte si un alt model ii ia locul (asta daca nu a intrat in pvt si a ajuns jos in pagina)
* wallul modelului nu mai exista la fel dispare stelutele / ratingul acumulat de model
* imaginea modelului live o poti vedea in doua dimensiuni full screen si restrans / restrans e undeva la 640x480 cred ..sper sa nu ma insel.
* fotografiile din galerie se vad in functie de cum ai vazut profilul modelului, fullscren sau restrans, daca ai vazut fullscreen fotografia se vede la rezolutia respectiva, si viceversa la fel, inca o mentiune daca poza respectiva are rezolutie foarte mica gen 320-240 cum era inainte, poza nu se mareste ci se adauga negru de jur imprejur pentru a acoperi suprafata respectiva.
* exista posibilitatea de vizualiza pozele slideshow
* videourile modelelor nu mai sunt accesibile ( fac referire la paying videos )
* profilul modelului este minimalizat a ramas doar about me / bio / willingness
* membrii nu mai au posibilitatea sa modifice imaginea video adica sa umble la brightness, contrast saturatie zoom etc,
* nu am vazut team69 e posibil sa nu mai fie disponibil.

Este posibil sa mai fie cateva diferente dar in momentul de fata nu mai sunt in stare sa vad daca am amintit tot, cred totusi ca in mare am subliniat diferentele majore, este o interfata foarte prietenoasa deloc greoaie, oricum nu sunt in masura sa spun daca este mai ok sau nu decat cealalta un lucru este cert dupa cum bine a specificat Sad^^Eyes, exista posibilitatea sa folosesti versiunea veche, este buton dedicat in dreapta sus previous version, asa ca ramane la atitudinea membrilor.

Sper ca am reusit cat de cat sa evidentiez diferentele majore intre cele doua versiuni ( daca vor ramane aceste diferente), daca nu am amintit ceva va rog sa completati.

Acest post a fost scris pe la 6 dimineata, abia acum am apucat sa postez
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!
mireya_sb
User Junior+
User Junior+

Noua interfata a jasminului este vizibila din Spania de cateva saptamani, nu i-am dat importanta pana am citit postul lui Sad. Din punctul meu de vedere........si cred ca si din al altor modele, noua interfata o sa afecteze mult modelele ( nu vb de cele foarte bune, ci de cele de mijloc, cele ca mine :) ) La mine cel putin se vede la trafic, cu mult mai scazut in ultima luna....concurenta a fost mare pana acum, dar de acum incolo va fi o a adevarata jungla. Totusi am intrat ca membru in interfata noua, eram destul de sus in pagina si totusi trafic slab ( poza de profil e buna, cred eu ca e ceeea ce cer ei) . Asa cum mi-a spus cineva in seara asta, in timp se va vedea cine rezista si cine nu, cine se va adapta si cine nu ..... Ar fi si o parte buna pt noi, la cum ne-au amestecat, ar fi posibilitati de membrii noi, drept e ca pana acum la fiecare categorie erau cam aceasi zi de zi.....in fine, om trai si om vedea ce-o mai fi, bafta $$$
LaMiaDonna

Sant si eu curios cum vor aseza modelele in pagina in functie de POZA DE PROFIL !!! Cine va verifica fiecare poza , si care vor fi criteriile de departajare ??! Am inteles poze de o calitate profi, dar cine hotaraste calitatea fiecarei poze de profil, adminii ???!! Pana acum asezarea in pagina avea un sens,era bazata pe ore multe online,pe rating, pe pvt cat mai multe,etc totul era facut automat de la ei din sistem, dar acum daca totul va tine de o poza nu stiu daca este asa fair play pentru modelele care au muncit pentru locul castigat in pagina !
sweetgirl
VIP
VIP
Has thanked: 3 times
Been thanked: 5 times

si pana la urma ce mare lucru sa ne facem poze profi ca sa aparem primele pe pagina ,totusi nu cred ca pozele decid care ne e locu hai sa fim seriosi ,orele online ratingu doar nu sunt nebuni sa le arunce la gunoi...

aa si apropo de admini ,ca azi nu mi s-a mai intamplat - sa mi intre in comp. si sa ma lase balta ,pur si simplu au vazut buba si au plecat asa fara cuvinte fara sa rezolve nimik ,cand am vrut sa dau din nou de ei au disparut domle nu mai erau de gasit ...fara cuvinte, nu?

am o curiozitate adminii care vb ro sunt romani? stie cineva?
Robin
Been thanked: 2 times

Buna,

@sweetgirl. Adminii ce vorbesc romana sunt chiar romani, nu inteleg de ce multe persoane sunt surprinse de acest lucru :D
In legatura cu ce ti s-a intamplat, cel mai probabil in timpul sesiunii cu TeamViewer, programul sau calculatorul tau s-a blocat, in astfel de cazuri cel ce este conectat pierde conexiunea, se intampla destul de frecvent.
Inca un lucru important, cum a subliniat si SAD^^EYES, este sa aveti incredere in suport, rolul admnilor este de a va ajuta, iar majoritatea problemelor sunt rezolvate in timp util. Coopeararea si rabdarea sunt factori ce ajuta deasemnea, intotdeauna va exista o solutie pentru orice problema aparuta.

Toate cele bune!
Ovidiu aka Robin
Business Development Manager
AuroraGlobal/Firecams
sweetgirl
VIP
VIP
Has thanked: 3 times
Been thanked: 5 times

@robin da ceva s-a bocat , tot cu un ro am rezolvat :D

de obicei am incredere in admini, mereu ii las in comp. se rezolva mai greu dar cu happy end :D

alta curiozitate lol adminii astia unde isi desfoasoara activitatea? fiecare de acasica ?banuiesc ca nu exista un sediu ,lool??zic si eu.. stiu suna silly dar nah asta e cand nu te ''pricepi''... :roll:
joesancez
Elite User
Elite User

Am observat ca odata cu introducerea noului profil, nu mai poti folosii fotografii la rezolutie mica, pozele aflate deja in profil raman acolo dar sa adaugi altele noi nu se poate, decat daca au o anumita rezolutie care sa corespunda cu noul profil.

Pot spune ca in ultimul timp am observat cum timid si-au facut aparitia cativa utilizatori de tablete,
Imagine
leilahot69

Cel mai nou membru leilahot69 loool

Buna tuturor :D vazand ca sint cel mai nou membru ma simt aproape obligata sa scriu ceva , iar acest subiect mi se pare interesant . Sunt romanca si traiesc in italy de mult timp ok .

Nu stiu care este finalizarea modificarilor dar cred ca pt multe din noi nu se va schimba nimic cine a muncit si s-a miscat bine va trai in continuare bine , eu aveam deja 90% din cerintele lor si totusi am schimbat chiar in prima zi poza (nimic nici in bine nici in rau) dar e bine sa urmarim sfaturile lor cu siguranta.
Pot totusi sa afirm ca de cind noua interfata mi-au aparut multi membri noi (aveam multi si inainte nu ma pling) dar nu mai am 4 - 5 membri in pvt in acelasi timp ca inainte e mai rar acum am 2-3 si aici eu pierd neavind timp sa stau ore si ore online (aici imi cer scuze daca sint mai nerusinata in free dar cum spuneam am putin timp si profit de orice minut eu nu am timp de povesti fac show)
Ar mai fi ceva interesant despre care nu s-a vorbit "MY PERFORMANCE" voi ce spuneti ? se va tine cont de el ? ca totusi cei de la Lj pomenesc asa ceva daca cititi cu atentie.

OK Va pup .. bafta si spor la $$$ ... muaaah
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”