Luniile moarte din an?
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Buna ziua, sunt model vdc de aproximativ 5 luni din care 3 luni am lucrat la un studio dar dupa aceea m am hotarat sa lucrez pe cont propriu. Mi a mers destul de bine...spun eu, tot acest timp media mea era undeva la 60$ pe zi pe streamate care e siteul meu de baza, insa de la inceputul lunii mai a cazut.....rau de tot, insensul ca acum foarte greu fac 25$ in cate o zi si 7$ petrecand aceleas ore, aceasi prestatie....chiar nu inteleg. Caderea a venit de azi pe maine.....nu treptat. Sa fie aceste luni peroada moarta din an? Sa ma apuc sa mi schib decorul dupa doar 2 luni? Va rog ajutati-ma cu un sfat, mai ales modelele care folosesc streamate ul. Va multumesc si astept sfaturile voastre sau punctele de vedere.
-
andromaca_mulge_vaca
- VIP

- Has thanked: 0
- Been thanked: 17 times
in general, cam toate site-urile promoveaza agresiv modelele NOI, respectiv conturile noi, fiecare site are baremele lui: X zile sau X ore online, etc. daca ai cazut brusc inseamna ca ti s-a terminat perioada de promovare si deci ai intrat in rand cu lumea, asa obisnuieste-te sau...reinventeaza-te 
https://www.youtube.com/watch?v=E2cwAnIZXXU
Da, si eu m-am gandit la asta, insa sunt pe aceleasi pagini ca si pana acum, alt mod de promovare in afara de asezarea in pagina care sa ma incurce atat de tare nu vad... In plus, contul a fost deschis nou insa eu dupa cum spuneam sunt model de 5 luni...De reinventat....urmeaza, shimb total imaginea.
- joesancez
- Elite User

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
body81 scrie: Caderea a venit de azi pe maine.....nu treptat. Sa fie aceste luni peroada moarta din an?
Daca respectiva scadere a incasarilor sa petrecut treptat, inseamna ca nu ai fost atenta la anumite aspecte (exemple: ai ignorat membri - ai refuzat requesturi - nu ai intrat constant - nu te-ai ingrijit de tine outfituri - pozitie in camera - nu ai venit cu lucru noi - sau nu ai folosit la maxim toolurile de promovare a siteului in cauza.)
Mai trebuie sa intelegi ca orice site deschis pe langa siteul de baza are ca efect secundar scaderea incasarilor pe siteul de baza.
Acesta situatie sa poate intampla ce orice site, nu e cazul sa te gandesti la perioade moarte din an, trebuie doar sa intelegi ce e de facut sa-ti revii.
-
sweetgirl
- VIP

- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 5 times
body81 scrie:Buna ziua, sunt model vdc de aproximativ 5 luni din care 3 luni am lucrat la un studio dar dupa aceea m am hotarat sa lucrez pe cont propriu. Mi a mers destul de bine...spun eu, tot acest timp media mea era undeva la 60$ pe zi pe streamate care e siteul meu de baza, insa de la inceputul lunii mai a cazut.....rau de tot, insensul ca acum foarte greu fac 25$ in cate o zi si 7$ petrecand aceleas ore, aceasi prestatie....chiar nu inteleg. Caderea a venit de azi pe maine.....nu treptat. Sa fie aceste luni peroada moarta din an? Sa ma apuc sa mi schib decorul dupa doar 2 luni? Va rog ajutati-ma cu un sfat, mai ales modelele care folosesc streamate ul. Va multumesc si astept sfaturile voastre sau punctele de vedere.
nu ai de ce sa schimbi decoru sau sa uploadezi poze pt niste nesimtiti de membrii ,nu se merita ,stiu modele care nu au mai schimabt o poza in ani de zile(au 3 poze in aceiasi bluza the same position si le doare la fleashca) sau ceva la decor si nu duc lipsa de trafic si de nimic ...pe cand eu ca proasta investesc bani in costumatii ,lenjerii ,schimb poze ,la decor vin mereu cu ceva nou si nu imi ridica nimeni vreo statuie sau macar sa faca vreo remarca ...asa ca dracu stie care e cheia succesului in vdc..nimeni nu stie e ca la loto ...in fine azi am sa sterg toate pozele las decat pe aia la profil si le zic si pe wall ca nu merita nimic bastarzii dracului!
p.s. ma oftic ca o poza reusita implica fff multa munca pt mine avand in vedere ca le fac singura ...din 20 aleg una care e perfecta !
cheia succesului e multa munca dar nu stat in fata camerei tablou ci interactiune, socializare, e de ajuns sa te vada doi cleinti ca tu vb cu unul, ca ai sa vezi cum se aduna si altii ca sunt curiosi sa vada ce vorbesti. Eu nu am decat o singura poza mare si lata pe singurul site(aproape singurul) oe acre lucrez acum...si nu mi-a reprosat nimeni ca de ce nu pun poze.
Incearca sa adopti o atitudien pozitiva, cleintii simt foarte repede cand nu esti OK.....si daca nu merge schimab orarul sau schimba siteul
Incearca sa adopti o atitudien pozitiva, cleintii simt foarte repede cand nu esti OK.....si daca nu merge schimab orarul sau schimba siteul
-
sweetgirl
- VIP

- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 5 times
trompi scrie:cheia succesului e multa munca dar nu stat in fata camerei tablou ci interactiune, socializare, e de ajuns sa te vada doi cleinti ca tu vb cu unul, ca ai sa vezi cum se aduna si altii ca sunt curiosi sa vada ce vorbesti. Eu nu am decat o singura poza mare si lata pe singurul site(aproape singurul) oe acre lucrez acum...si nu mi-a reprosat nimeni ca de ce nu pun poze.
trompi de acord, dar ce te faci cu niste mutalai care intra se aseaza comfortabil si nu spun nimic cu orele ,sau ce sa vorbesti si sa socializezi cu retarzii care atata stiu hi hru wher u from do u have heels si gata ..in fine o scoatem noi la capat dar e ff greu ,membrii sunt pe zi ce trece mai rai si nesimtiti ... :twisted:
si eu lucrez pe streamate.am intrebat un client si mi a spus ca sunt pe prima pagina in primele randuri.si traficul meu este unul jalnic.cateodata intra cate 4 sau 5 in room dar asta numai daca dansez.stau si se uita.cum ma opresc cum au plecat.de socializat nu e ce ca nu stiu decat begareala.sunt si seri cand merge mai bine.nu trebuie sa te superi sau sa te gandesti ca esti tu in neregula.sunt perioade si perioade.doar ai rabdare si intra online.