Problema adultwork!

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
dolcedia
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Am si eu o intrebare,stie cineva de ce mi se deconecteaza membrii tot timpul pe adultwork,chiar si cand sunt in privat??Mentionez k nu e de la internet sau calculator k am net bun si calculator la fel:) S-a mai confruntat cineva cu problema asta la adultwork??!Va rog dak stie cineva cum se poate rezolva problema ca sunt disperata,e site-ul meu de baza !!!:(
SoulCams Models Studios wanted
Cory
User Junior
User Junior
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Da si eu aceasi problema deabia mai imi intra in free membri si in 2 secunde ies inclusiv din pvt ,, deabia fac 25$ pe zi in zilele bune nu stiu ce se intampla dar este rau tare de tot au scazut incasarile dintr-o data, oricum au ce au cu romancele din pc meu de vedere pt ca am stat si am urmarit pe site sunt 80% romance dar in pvt de cateva luni bune sunt din ce in se mai putine desi predomina romancele pe site ....
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”