Fonduri videochat

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
racine
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Salut baieti. Nu vreau sa ma intelegeti gresit. Stiu ca poate s-a mai dezbatut problema insa vreau sa va intreb ceva. Cu 2500 de euro as putea deschide un studio de videochat? Ceva oki in care sa lucreze 1-2 fete si profitul meu sa il reinvestesc in studiou pentru imbunatatirea si dezvoltare lui> Va multumesc anticipat! :wink:
SoulCams Models Studios wanted
spydy_spydy

asta depinde ce vrei sa faci....pentru inceput iti trebuie o locatie calculatoare camere decoruri etc....asta inseamna ca trebuie sa le faci pe toate socotite pana la ultimul banutz :D....
BlueLotus
User Activ
User Activ

world2chat
User Junior+
User Junior+

racine scrie:Salut baieti. Nu vreau sa ma intelegeti gresit. Stiu ca poate s-a mai dezbatut problema insa vreau sa va intreb ceva. Cu 2500 de euro as putea deschide un studio de videochat? Ceva oki in care sa lucreze 1-2 fete si profitul meu sa il reinvestesc in studiou pentru imbunatatirea si dezvoltare lui> Va multumesc anticipat! :wink:
eu zic ca e suficient atata timp cat ai modele :)
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”