Ciudati pe CC intrebari pentru "cuplu"

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
AikoBB
Has thanked: 0
Been thanked: 0

sunt noua pe cc, noua in VC de fapt, m-am bagat la treaba asta de 2 zile, nu stiam nici cu ce se mananca. m-am pus pe glam cu conditiile de rigoare pe profil, nu ma desbrac, nu ma fatai, fara teasing etc. doar de vorbit si lenjerie sexy moca pentru toata lumea. cu 5$ pe zi ma gandeam ca o sa fiu happy. am lucrat ffffffffff putin in 2 zile si-am facut 120 de dolari pe nimic. da adica NIMIC! pe vorbit verzi si uscate

mai..intra membrii, deschid privat, si stau cate o ora. da nu vorbesc, ma iau cu chestii de genul "vreau doar sa ma uit la tine, relaxeaza-te, fa ce vrei". m-am plictisit, eu intru sa chatuiesc. azi imi intra un cretin si dupa ce sta vreo 30 de minute sa-mi vb de job, ma ia cu sex chat. i-am zis sa-mi verifice profilul, s-a dus. l-a vazut si dupaia s-a certat cu mine in privat ca glam ii adult. i-am zis ca la mine in room ii adult daca vreau eu, daca nu tzk. s-a certat cu mine vreo juma de ora, nah banii au venit si din aia =))) la sfarsit am sperat ca ma ia cu injuraturi si rating de o stea. da fix pix ca mi-a zis ca-i place de mine si ca vine si maine. am pret de $1 (ce iau eu 50 si 75 de centi depinde)

acum i-am facut un cont la sot sa ne bagam la cuplu. cat is preturile pe acolo cu detoate incluse in privat? ca mi se pare mai amuzant in 2 cand e el acasa, decat plictisita in glam cu membrii gramada vorbind despre povesti cu pesti. habar n-am cum sa ma uit cat fac fac alte modele pe minut

sper sa nu ma judecati pentru ce-am scris, m-am gandit sa va si amuz un pic :P
SoulCams Models Studios wanted
andromaca_mulge_vaca
VIP
VIP
Been thanked: 17 times

uite care-i treaba pe cc: gagii au Forumul lor ba se mai si cunosc unii cu altii...sunt tipi pentru care cc e ca si clubul sau barul din coltul strazii, e o altfel de atmosfera acolo decat pe alte site-uri, e o prezenta reala in viata lor, un spatiu in care baietii vorbesc "ca baietii" care ce a facut si cu ce fata, probabil acuma fac pariuri care "te dezbraca" primul asa ca va veni la tine toata gasca si ai grija sa te tii la fel de batoasa, deci ... daca ti-au iesit bani cu ACEASTA atitudine, pai atunci pastreaz-o si cultiv-o, fiindca da e adevarat se pot face bani si fara sa-ti bagi buturugi in k*r.
Cand faci bani numai "din imagini" ca sa ma exprim civilizat, omul vine vede si trece la alta apoi la alta si la alta ...cand faci bani cu o atitudine naturala adica pasionala: " ah, crezi ca daca esti frumos sau ai platit nush ce bani iti datorez eu ceva" , "te dau afara", "te blochez", "tremur de suparare, nu mai imi arde nici sa ma fardez din cauza ta" respectand graficul : imprietenire-cearta-impacare-heaven-iar cearta-iar impacare...etc...poti sa tii membrii aproape si ani de zile...totul e sa ai imaginatie sa compui tot felul de "situatii" si bineinteles SA FII MEREU IN CONTROL si cu inima de sticla :))

a-ti face si un cont de cuplu ti-ar ruina reputatia deja inceputa, decat sa ai doua room-uri cu 10-9-8-5-3$/ora mai bine un room cu 10-20-30-50$/ora, parerea mea...

daca tu ai fi barbat si ti-ar suna clopotelul pentru o femeie ca e mai a dracu' decat tot restul , cum ti-ar cadea s-o vezi "domesticita" alaturi de ALT barbat, eu m-as duce invartindu-ma ...
https://www.youtube.com/watch?v=E2cwAnIZXXU
BlueLotus
User Activ
User Activ

Perfect de acord cu "andromaca"; daca te tine mintea sa vorbesti cu ei verzi si uscate, ramai cu strategia asta. CC e un site extraordinar pentru fetele cu cap si engleza la nivel superior. Imaginea de femeie sexy, inteligenta, amuzanta si inaccesibila face bani, iar daca sari brusc in cuplu, vei pierde garantat membrii care sunt dispusi sa cheltuiasca $200-300 cu tine in fiecare saptamana numai pe palavrageli. Nu stiu daca in schimb vei gasi membri la fel de buni.

Ce nu inteleg eu, daca esti dispusa sa faci sex in direct, de ce te deranjeaza ideea de sex chat? Mai ales daca omul te-a luat usurel, cu chestii banale, nu-i neaparat un lucru rau sa lasi discutia sa evolueze catre un pic de fantasy sharing (daca te tine imaginatia si pe el cardul). Am avut discutii chiar interesante de genul asta, lungi si terminate cu rating bun si membri fericiti care s-au intors ;)
AikoBB

andromac-o m-ai spart =))))) am ras ca proasta singura intre 4 pereti. sa stii ca aveti dreptate amandoi la faza cu cuplul, ca am 2-3 amorezati care bine-nteles sunt vrajiti de faptul ca sunt "single". daca sunt "in the mood" pentru chat ceva mai sexy binenteles, nu-s rusinoasa, dar nu-mi place sa dau pe tava. o tin una si buna daca unul incerca sa treaca peste mine, dar si politicoasa in acelasi timp.

la cuplu ma gandeam la alt cont, al lui soata-mea, cu nikul lui propriu si cu alt nick pentru mine, da ma gandesc ca oricum o sa ma recunoasca membrii. sa o las balta o luna doua sa vad cat se castiga. si eu credeam ca-i usoara treaba :)))

sa las un dolar sau sa maresc la 1 jumate in vreo 2 saptamani? ca vizitori am garla
Kaye
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 4 times

Sunt fete cu preturi mult mai mari in Glamour. Esti inca noua, ai trafic... Mareste pretul pana sa isi dea ei seama, ca sa nu fii coplesita de cereri sa il scazi, pentru ca X si Y fac de toate pe $1.
andromaca_mulge_vaca
VIP
VIP
Been thanked: 17 times

cum iti spusei membrii pot sa-si dea email intern (cc mail) intre ei in baza nickname-ului de pe site, drept care multi se imprietenira , fac schimb de informatii ca si cum ar vorbi despre masini... adica e un site unde "lumea e mica" si cam toti stiu totul, asa ca nu vei putea ascunde contul de cuplu si nu vei reusi decat sa-ti distrugi "reputatia" initiala si implicit veniturile.

fa-ti tariful de peste 2$ cu plus 20% pentru one-to-one si daca vreunul comenteaza spui ca alti membrii s-au declarat indignati ca la valoarea ta ai un asemenea hal de pret. (marja minima de +20% ii va tenta sa vina in one-to-one ceea ce pentru tine e "venitul minim garantat" si o sesiune mai putin solicitanta nervos adica un membru LOIAL sau "regular" cum spunem noi)
iar cand vreunul va cere un favor de genul "stau in pvt o ora daca dai inapoi la 1$" sa-i spui ca in timp ce voi doi sunteti in pvt poate alti membri vor ciocani la usa ta, vor VEDEA cu ce pret esti in pvt si se vor simti jigniti si fraieriti ca lor de ce nu le faci un asemenea favor (ceea ce e perfect real) si ca nu vrei sa jignesti si intristezi alti membri care au petrecut cu tine cate 3-5 ore saptamani in sir(luni, ani , etc.)
eu una sunt de principiul ca atunci cand incepi treaba pe un site nou trebuie sa traznesti din start pretul cat mai sus si abia in timp, ca un "favor" dupa ce deja ai strans circa 100 de regulari sa mai tai cate 5 centi la 12 luni. (cand am procedat invers , am gresit: membrii au inceput sa dispara unul cate unul sau sa vina mai rar, apoi m-am intors la pretul mic dar ei deja se mutasera la alte fete asa ca a trebuit sa renunt de tot la site-ul respectiv)...cred ca un 2,15- 2,25 ar fi ok pentru primii 3-5 ani :))) foarte multi din ei si-au fixat ca barem maxim personal tariful de 2$ cu unele exceptii pentru "cine merita", deci nu e un pret arogant, vor fi destui care sa stea cu orele in pvt la pretul asta.

si nu, nu e o treaba asa usoara cand incepi sa ai o baza de vreo 70-170-270 de indivizi fiecare cu nebunia lui, sa tii minte ce ai vb cu el si unde ai ramas data trecuta, odata cu trecerea timpului numarul lor creste INERENT, vei vedea ...bafta si tine-o tot asa ;)
https://www.youtube.com/watch?v=E2cwAnIZXXU
coco_ch
User Junior+
User Junior+

am si eu o intrebare referitoare la cc. nu mai imi merge parola la cont... si chiar nu gasesc de unde as pute-o reseta, trimite pe mail... sau orice alta optiune pentru parola. stie cineva? ( ma uit de vreo 3 zile si nu gasesc (
in order to be irriplaceable, one must always be different
BlueLotus
User Activ
User Activ

Eu am $2 in Glamour (+50% pentru One2One) de la inceput si n-am de gand sa scad, pentru ca merge (fara strip, fara show). Prefer sa am privat 3 ore din 6 si in restul timpului sa-mi vad de ale mele, decat 4 ore din 6 la tarif mai mic. Pana la urma tot acolo ies cu banii. Sunt destule fete care se plang pe forumul CC ca au $1 si le bate vantul. Membrii cu bani si chef de stat la taclale oricum stau la fel de mult pe $1 ca pe $2 (plus ca dupa 2 ore cu un membru ma plictisesc eu). Ceilalti zic ca-i scump si $1 pentru Instant Action.

Sincer, mi se pare de prost gust din partea membrilor sa-ti ceara sa scazi tariful. Nu suntem pe centura sa negociem "una mica" si eu nu sunt curva de doi centi. In plus, fii sigura ca ala care ti-a zis "scade la $1 si stau o ora" va pleca dupa cateva minute bucuros ca te-a fraierit, iar altii vor vedea si se vor simti dusi cu zaharelul. Sau se va lauda in forum, cum se lauda unii ca fata cutare e bucuroasa sa stea de vorba cu ei in free si in video sa faca numai show; spune-mi mie, cine mai intra sa stea la taclale cu fata aia, chit ca e laudata pe toate forumurile? O sa aiba in continuare private, dar cu mai multe pretentii de show din partea membrilor ca, deh, daca faci pentru alalalt, de ce nu si pentru mine? Poate ei ii place asa, nu stiu.

@coco_ch: scrie-le de pe adresa de mail cu care te-ai inregistrat; ei raspund si rezolva repede de obicei.
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”