Am vazut la multi dinte performeri de pe flirt4free care dau private sau break cand pleaca o perioada de la web.
As dori sa stiu cum pot face acest lucru pe livejasmin. Este posibil sa dau fake private? Sau undeva un buton unde pot da pause?
As dori sa stiu din simplul motiv ca imi fac un cont si pe f4f si daca e sa am un group chat pe f4f, ce fac cu livejasmin? Dau STOP? Asa o sa plece toti clienti.
Multumesc.
Pot da pause pe livejasmin?
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
- Elvie
- User Junior+

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Intri in Members Area pe jasmin unde guestii nu au acces iar membrii interesati pot ramane in room-ul tau pana iti termini privatul pe alt site, pot sa "sneak a peek" si daca sunt interesati de ceea ce vad iti pot intra in pvt 
Elvie
- sunflower
- User Junior+

- Been thanked: 2 times
Da... sar adminii pe tine instant
OFFTOPIC
Sa nu lasi niciodata F4F-ul in break! Mai bine il inchizi de tot pt ca iti tai singur creanga -> BAN permanent.
Also, pt a evita banul, ai grija sa te mentii la minim 50 credite/ora.
OFFTOPIC
Sa nu lasi niciodata F4F-ul in break! Mai bine il inchizi de tot pt ca iti tai singur creanga -> BAN permanent.
Also, pt a evita banul, ai grija sa te mentii la minim 50 credite/ora.
-
Vancouver31
Multumesc de sfaturi Elvie , sunflower.
sunflower
cand ai spus 50credite pe ora.
Ore active pe site? sau in general de cand am inceput sa lucrez pe f4f ?
sunflower
-
Vancouver31
Elvie scrie:Intri in Members Area pe jasmin unde guestii nu au acces iar membrii interesati pot ramane in room-ul tau pana iti termini privatul pe alt site, pot sa "sneak a peek" si daca sunt interesati de ceea ce vad iti pot intra in pvt
Daca dau pe members chat scap de toti "guests" si raman doar membri. Dar eu cum scap de membri fara sa dau STOP pentru ca nu doresc sa fac free show pe LJ cat timp am privat pe f4f.
Multumesc.
- joesancez
- Elite User

Pai nu faci free show pe Jasmin.Vancouver31 scrie: Daca dau pe members chat scap de toti "guests" si raman doar membri. Dar eu cum scap de membri fara sa dau STOP pentru ca nu doresc sa fac free show pe LJ cat timp am privat pe f4f.
Mi se pare absurd, ai inceput sa lucrezi si nu ai stat cateva minute sa te informezi referitor la platforma pe care activezi?
Cand esti in member area, membri care raman in camera de chat nu te vad ei i-ti pot scrie dar de vazut nu te vede niciunul decat daca apasa butonul privat sau sneak peek, deci nu faci free show.
- sunflower
- User Junior+

- Been thanked: 2 times
Ore online. Le poti verifica la Reports -> StatsVancouver31 scrie:Multumesc de sfaturi Elvie , sunflower.
sunflower
"You are in a show X% of the time and earn an average of X credits per hour."
Personal, nu ti-as recomanda sa tii Jasminul mai mult in member chat decat in free.
-
Vancouver31
Multumesc pentru raspunsuri.