Doresc sa deschid un studio

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
pakston
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna tuturor,
Doresc sa deschid un studio si vreau sa o fac pe cat de bine posibil!!!
Am inteles cu site-urile (oarecum) cu modelele si asa mai departe.
Ceea ce eu nu stiu sunt urmatoarele lucruri:
- sunt complet lipsit de cunostinte despre "epassporte" in plus am citit ceva dubios pe site-ul lor, daca este o modalitate de plata ok si care ii este eficienta.(eu personal folosesc paypal, payoneer si wire )
-ce se schimba devenind din model independent (oarecum incepator) in administrator studio
-am citit ceva despre script-uri...exista in videochat script-uri??? pentru ce anume mai exact?
-infintarea, incadrarea si autorizatile imi sunt aproape clare dar orice sfat poate fi util si apreciat.
-o parere va rog in legatura cu tipul de raport legal intre studio si model...adica carte de munca sua contract de colaborare?
Sunt sigur ca am omis ceva dar in acest moment nu imi dau seama!!!
Va multumesc anticipat
Pakston
SoulCams Models Studios wanted
xoxox
User Junior
User Junior

epassporte nu mai exista de cand haul :lol:
CupidStunt

Site-le folosesc cel mai adesea www.payoneer.com
Epassporte nu mai exista de aproximativ 2 ani .
Atunci cand deschizi conturile pentru modele , vei gasi modalitatea de plata pe site-le care le deschizi.
Mult succes
Rami
User Junior+
User Junior+

Fiecare site are mai multe optiuni de plata ( banca , payoneer, etc ) . Tu alegi .
Contract de munca sau contract de cesiune .
Ce se schimba ? Nu mai esti responsabil doar pentru tine , ci pentru mai multi . Viata ta se schimba.
Amanunte ar fi multe, dar se regasesc in acest forum, inutil sa repetam. :)
Succes.
Tomorrow is another day ( S. O'Hara)
smart-studio
User Junior
User Junior

ce se schimba devenind din model independent (oarecum incepator) in administrator studio
iti spun eu ce se schimba. ca model independent (oarecum incepator) castigai bani (oarecum multi - aici depinde). ca si administrator de studio (si la intrebarile pe care oarecum ni le-ai adresat) vei pierde bani cu nemiluita :)

eu zic prima data sa treci de la model independent oarecum incepator la model independent cu vreo cativa ani in spate, si dupa aia gandeste-te sa iti deschizi studio. oamenii de obicei isi deschid studio dupa 5-6-7 ani, nu dupa cateva luni :) (cei care si reusesc in bransa asta)
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”