Daca puteti sa ma ajutati Va ROG

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
MoreInfo
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Problema mea e urmatoarea dar inainte sa incep cu echipamentu:
Internet Rds Rcs fiberlink2 ( am facut testu pe rcs-rds de viteza Donwload 40 mb, Upload 750kb- foarte mic) Un interenet de tip Business nu imi pot permite la 100 de euro/ luna cu banda garantata
Laptop Asus Intel Core2 T6600 2.2 Ghz ,3GB Ram , 32 Bit win7)
Camera Video Logitech Pro9000
Transmit pe un singur site , am transmis hd pana acu 2 saptamani dar dupa cateva schimbari ale situ-lui nu mai pot, in momentul de fata transmit normal (no HD), imaginea care o transmit se vede in FRAME foarte urat , care ar fii problema , internetu?????-multi au fiberlink2 nu stiu ce sa zic dar am mai intrebat modele inedpendente pe situri care transmit de acasa cu acelasi tip de internet si nu se vede ca la mine , camera logitech sa fie de vina? sau laptopu ?? Mentionez ca transmit direct cu logitech fara split sau alte programe cu toate ca am incercat si rezultatul e cam acelasi , un pic mai bine cu superwebcam.
Un raspuns care m-ar ajuta ar fii bine venit . Orice merita incercat deoarece se vede la incasari, membrilor nu le mai place cum se vede si pleaca .
Va multumesc
Cu Stima
SoulCams Models Studios wanted
andromaca_mulge_vaca
VIP
VIP
Been thanked: 17 times

cauzele pot fi de tot felul, despre ce site e vorba? ca difera si de la un site la altul...si de cand exact ai probleme, de cand s-a modernizat site-ul sau din senin?
updateaza-ti Java si toate Browserele, da Remove si REinstaleaza toate Adoabele iar in casa sa nu tii cablul de internet incolacit, ca poate face interferente.
fa cu cineva cunoscut o transmisie "video" prin Skype, Messenger si vezi daca pe aceste "canale" ai aceeasi situatie sau nu, sa intelegi daca e de la tine sau e de la modul cum serverul site-ului te percepe pe tine.
deci, zi mai multe, ca n-am priceput mai nimc :)
eu am rds si e totul absolut ok, dar fa-ti un test pe "NewYork" aici www.speakeasy.net/speedtest ar trebui sa ai intre 8 si 16 Mbps la Download si intre 5 si 9 Mbps la Upload., daca ai mai putin da-le telefon sa vina sa-ti verifice firul si conexiunea in caseta, poate s-a intamplat ceva acolo.
succesuri...
https://www.youtube.com/watch?v=E2cwAnIZXXU
MoreInfo

Se pare ca am uitat situl sa il mentionez este de vorba de chaturbate, pana sa fac ei setarile la site , puteam sa transmit hd si imaginea era foarte buna clara , dar dupa ce au facut setarile transmit normal si imaginea se vede in frameuri ,si atunci daca transmiteam normal imaginea se vedea in frameuri dar totusi aveam optiunea HD care ma avantaja sa transmit clar, ce am facut de ieri pana acu :
- am bagat WXP SP3
- flash player 11.2
-mozila
-am incercat si cu google chrome
Si am aceiasi problema se vede in framuri , Pana acu nu am folosit java si altceva in plus in afara de flash player( daca instalez o alta versiune nu ma lasa deoarece o vor pe cea updatata la zi) , am sa incerc si cu java
Si luni am sa le dau un telefon sa vina sa imi verifice conexiunea cablului , am facut testu pe linku dat de tine si la donwload nu mi-a trecut de 25 mb, upload nu mi-a trecut de 0,8mb test facut pe toate serverele de acolo
andromaca_mulge_vaca
VIP
VIP
Been thanked: 17 times

Java deja exista in calculatorul tau dar nu stii...intra in Control Panel in computer si ar trebui sa ai "Java" fa right-click pe el apoi fa click pe Update, apoi pe Advanced si seteaza-ti sa-ti faca update ZILNIC si automat.
Daca ai Flash Playerul "nou" si Java "vechi" asta poate fi o cauza a transmisiei proaste.

Viteza la net e proasta, pune mana si suna la ei la telefonul pentru reclamatii si zi-le ca ai citit pe un forum ca in alte cartiere pentru acelasi pachet e viteza mai buna si ce se poate face sa fie si la tine la fel ?

In rest, site-ul cu pricina nu stiu ce trick-uri are, poate te mai ajuta si altcineva.
https://www.youtube.com/watch?v=E2cwAnIZXXU
justmeandmycam

MoreInfo scrie:Un interenet de tip Business nu imi pot permite la 100 de euro/ luna cu banda garantata
Nu iti trebuie nici un internet de tip business !!! Eu am netul de la Romtelecom si platesc un abonament de vre-o 50 de lei pe luna. Am facut si eu testul din curiozitate exact cum a spus andromaca
MoreInfo scrie:fa-ti un test pe "NewYork" aici http://www.speakeasy.net/speedtest
si rezultatele mele sunt urmatoarele: Download --> 8.42 Mbs si Upload 4.19 Mbs.
Sincer iti recomand cu cea mai mare "caldura" romtelecomul.
vdt85
User Activ
User Activ
Has thanked: 1 time

am si eu abonament de la Romtelecom, tot pe la 50 lei, in Bucuresti. si la upload n-am avut niciodata mai mult de un 500-600 Kb... si asta in zilele bune. downloadul e mare, ce e drept, dar nu de el am eu nevoie... eu una n-as recomanda Romtelecomul. daca nu-ti permiti un abonament la 100 euro, cred ca RDS-ul ar fi cel mai recomandat, abonamentul de 39 lei. am muncit pe el si chiar merge binisor. se poate intampla insa sa nu ai in fiecare zi uploadul mare, se poate sa scada si sa urce... nu este mereu stabil... dar la bani astia n-ai ce sa ceri.
MoreInfo, eu zic sa faci cum ti-a spus andromaca, sa suni la RDS si sa-i intrebi de ce merge atat de slab la tine... pentru ca ce e drept uploadul tau e micut pentru abonamentul respectiv....
chat_fete
User Activ
User Activ

Internetul ar putea sa fie de vina.
La rds iti poti face si business pe la 250RON...ti-l fac in functie de necesitatile tale si de banda care o vrei garantat.
Nush daca laptopul este cel mai potrivit pt videochat insa nu stiu sigur daca si el ar cauza la problema asta.
Missy Studio, Videochat profesional in Bucuresti. Angajam doar fete in Bucuresti.
http://www.studiovideochatbucuresti.net
topbody

lucrez pe 8 site-uri fara hd, 3-4 ore pe zi, 2 pc-uri dual core, o camera normala si un internet de 50ron de la rds. Uneori nu e nevoie sa te complici atat :?
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”