Salut sunt nou si am cateva intrebari

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
stifler23
Has thanked: 0
Been thanked: 0

salut va rog sa ma scuzati poate sa vb despre asta dar am niste intrebari inainte de a ma apuca
1 pe livejasmine daca aleg sa vina plata pe card payoneer platesc ceva ?
2 daca vreau sa renunt cum pot inchide cardul ? si costa ceva ?
SoulCams Models Studios wanted
Incepator
User Junior
User Junior

Salut.Daca comanzi cardul prin site-ul livejasmin nu platesti nimic.
Cardul payoneer e valabil 3 ani dar cu siguranta se poate inchide daca le trimiti un mail sau poate gasesti informatii chiar pe site daca citesti putin :wink:
mireya_sb
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 2 times
Been thanked: 6 times

Incepator scrie:Salut.Daca comanzi cardul prin site-ul livejasmin nu platesti nimic.
Cardul payoneer e valabil 3 ani dar cu siguranta se poate inchide daca le trimiti un mail sau poate gasesti informatii chiar pe site daca citesti putin :wink:
mie mi-au retras aproape 15 $ pt card ( nu-mi mai aduc aminte exact suma, l-am facut prin site...gratis nu e ) . Iar pt al inchide ........daca nu folosesti cardul intr-un an ti-l inchid ei automat. Am avut un card pe MFC, l-am folosit odata...si pa am uitat de el. Mi-au trimis un email ca cica n-a fost folosit un an si o sa-l inchida, si gata :)
tigresse

Si mie mi-a fost inchis un cont payoneer, tot asa nu l-am mai folosit in ultimul an (n-am mai avut timp sa lucrez, am avut un alt job). Acum, daca as vrea sa reiau activitatea, intrebarea mea e ce sa fac, sa incerc sa-l deblochez (daca se poate asta) sau sa comand alt card?
Alt cont iti dau voie sa-ti faci daca ai mai avut unul ?(ma inregistrez cu alta adresa de mail sa zicem).
Va multumesc si spor la §§§.
stifler23

si cnd il primesc cum il activez ?
stifler23

o alta intrebare ar fi cnd ati inceput activitatea cam ce profit aveati ??
trompi
VIP
VIP
Been thanked: 1 time

in privinat profitului, depinde. De exemplu fii sigur ca inainte se faceua mai multi bani decat acum, deci cei acre au inceput aucm 7 ani sa zicem au scos mai mult in primele zile decat cei care icnep acum pentru ac piata de modele e cam suprasaturata. Cu toatea astea, este loc pentur toata lumea totul e sa vrei. Alti factori ar mai fi, calitatea camerei, vointa, timpul alocat si ....sexul. Tu ce esti, fetita sau baietel? :mrgreen:
stifler23

baiat..
poi ziceam asa aproximativ sa stiu la ce sa ma astept
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”