salut va rog sa ma scuzati poate sa vb despre asta dar am niste intrebari inainte de a ma apuca
1 pe livejasmine daca aleg sa vina plata pe card payoneer platesc ceva ?
2 daca vreau sa renunt cum pot inchide cardul ? si costa ceva ?
Salut sunt nou si am cateva intrebari
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
-
Incepator
- User Junior

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Salut.Daca comanzi cardul prin site-ul livejasmin nu platesti nimic.
Cardul payoneer e valabil 3 ani dar cu siguranta se poate inchide daca le trimiti un mail sau poate gasesti informatii chiar pe site daca citesti putin
Cardul payoneer e valabil 3 ani dar cu siguranta se poate inchide daca le trimiti un mail sau poate gasesti informatii chiar pe site daca citesti putin
-
mireya_sb
- User Junior+

- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 6 times
mie mi-au retras aproape 15 $ pt card ( nu-mi mai aduc aminte exact suma, l-am facut prin site...gratis nu e ) . Iar pt al inchide ........daca nu folosesti cardul intr-un an ti-l inchid ei automat. Am avut un card pe MFC, l-am folosit odata...si pa am uitat de el. Mi-au trimis un email ca cica n-a fost folosit un an si o sa-l inchida, si gataIncepator scrie:Salut.Daca comanzi cardul prin site-ul livejasmin nu platesti nimic.
-
tigresse
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Si mie mi-a fost inchis un cont payoneer, tot asa nu l-am mai folosit in ultimul an (n-am mai avut timp sa lucrez, am avut un alt job). Acum, daca as vrea sa reiau activitatea, intrebarea mea e ce sa fac, sa incerc sa-l deblochez (daca se poate asta) sau sa comand alt card?
Alt cont iti dau voie sa-ti faci daca ai mai avut unul ?(ma inregistrez cu alta adresa de mail sa zicem).
Va multumesc si spor la §§§.
Alt cont iti dau voie sa-ti faci daca ai mai avut unul ?(ma inregistrez cu alta adresa de mail sa zicem).
Va multumesc si spor la §§§.
in privinat profitului, depinde. De exemplu fii sigur ca inainte se faceua mai multi bani decat acum, deci cei acre au inceput aucm 7 ani sa zicem au scos mai mult in primele zile decat cei care icnep acum pentru ac piata de modele e cam suprasaturata. Cu toatea astea, este loc pentur toata lumea totul e sa vrei. Alti factori ar mai fi, calitatea camerei, vointa, timpul alocat si ....sexul. Tu ce esti, fetita sau baietel? :mrgreen: