Studioul in care lucreaza fetele din top

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
soniquex1
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Ma intereseaza studioul in care lucreaza fetele din top de pe jasmin - raisa, nicolle, erika, etc - daca este din Bucuresti si daca mai angajeaza fete (eu am lucrat in niste jafuri de asa zise studiouri si in prezent fac de acasa)
SoulCams Models Studios wanted
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times

Eu cred ca abordezi problema gresit cautand studioul,omul sfinteste locul,lucrand in acelasi loc nu-ti garanteaza succesul:)
Nu stiu in ce studio lucreaza,banuiesc doar si nu vreau sa vb fara a stii 100%.

Mai fac o completare:Intrebarea este,tu poti fi ca acele fete?Poti lucra zilnic 10 ore?Poti sa te misti si sa faci tease ca ele?Nu in ultimul rand ,esti frumoasa si cu un corp armonios?Ai acea atitudine de diva care lipseste cu desavarsire multora?Ai sex appeal?Ai rezistenta psihica crescuta?Ai capacitatea de a asimila lucrurile spuse o sg data fara a fi nevoie de repetitie over and over?Poate te intrebi de ce ti-am pus atatea intrebari,pentru ca acele fete au aceste calitati,toate laolalta au ca rezultat succes garantat in industria adult,indiferent ca lucrezi de acasa sau de la un studio.Studioul este doar un plus,eu am 2 fete de genul asta in studio si ma simt norocoasa ca lucreaza pentru mine.Este al dracului de greu ca trainer sa faci pe cineva sa colaboreze daca acea persoana nu vrea si nu are capacitatea de a distinge intre ce i se pare ei ca este bine si ce este cu adevarat bine pentru ea.In momentul in care da sign in se loveste de chestii pe care trebuie sa le gandeasca la secunda in private,nu este timp de ''ce fac acum?'':)
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
soniquex1

Pai am vazut ca acel studio isi justifica procentul pe deplin pt ca asigura o imagine HD oglinda, decor de lux, le asigura tinute, le face la fiecare in parte o gramada de poze profi, filmulete si banuiesc ca si de mail-urile trimise membrilor si de comment-urile pe wall se ocupa tot asa cineva.
Acuma sa nu-mi sariti in cap dar probabil si in privat le scrie cineva pentru ca eu n-am vazut-o pe nici una sa scrie vreo fraza mai lunga de 5 cuvinte in free, ele nu zic decat chestii gen - yes bb / in pvt bb / ready to play bb - si totusi au private pe banda rulanta, si la preturi mari pe deasupra. Deci banuiesc ca in proportie de aproape 100 % e meritul studioului, care probabil are anumite metode proprii de promovare care combinate cu celelalte chestii pe care le ofera le asigura privatele.
Acuma daca nu stie nimeni despre ce studio e vorba asta e, eu am zis sa incerc ca doar incercarea moarte n-are.
Adrian
Moderator
Moderator
Has thanked: 35 times
Been thanked: 56 times

Din punctul meu de vedere pocahontas are dreptate, am sa fac o comparatie foarte simpla:

... cel mai priceput olar are nevoie de un anumit material pentru a creea oalele care l-au consacrat, daca il duci o galeata de pamant luat din camp dintr-un lan de popusoi, sansele ca el sa poata face ceva durabil si frumos sunt aproape de zero, el are nevoie de un lut special cu anumite proprietati / caracteristici, pentru al putea lucra si scoate ceva din el.

Asa si aici, pentru a face performanta trebuie sa iti aduci si tu aportul trebuie sa ai calitatile tale (trebuie sa fii materialul potrivit), mai mult decat sa scrii - yes bb / in pvt bb / ready to play bb + ca daca astepti ca studioul sa raspunda la chestiile de pe wall..care in mod normal dureaza 5-6 minute dupa o tura de lucru, spune destul de multe.

Initiativa ta e interesanta dar trebuie sa vezi ambele fete a monedei model de top = sacrificii / calitati, altfel nu mai exista diferente intre modele, toate erau de top sau niciuna

Cine stie poate te contacteaza cei cu respectivul studio si dorinta ta se implineste.
Succes acolo.
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!
coco_ch
User Junior+
User Junior+

si eu sunt de parere ca un studio bun ajuta multa modelele sa se ridice si sa fie in topuri. un studio ar trebui sa aiba pe cineva care sa se ocupe de "reclama" fetelor si de multe alte amanunte care poate acestora le scapa... un studio are aparatura necesara si cunostintele necesare pt a face poze profi, filmulete, decoruri etc. parerea mea e ca majoritatea fetelor din topuri sunt la studio. e foarte greu de acasa sa acoperi TOAte nevoile. de acsa poti castiga bani frumosi.. dar mi se pare greu sa faci performanta , fara "antrenori"...ca sa spun asa. bafta
in order to be irriplaceable, one must always be different
Incepator
User Junior
User Junior

coco_ch scrie:si eu sunt de parere ca un studio bun ajuta multa modelele sa se ridice si sa fie in topuri. un studio ar trebui sa aiba pe cineva care sa se ocupe de "reclama" fetelor si de multe alte amanunte care poate acestora le scapa... un studio are aparatura necesara si cunostintele necesare pt a face poze profi, filmulete, decoruri etc. parerea mea e ca majoritatea fetelor din topuri sunt la studio. e foarte greu de acasa sa acoperi TOAte nevoile. de acsa poti castiga bani frumosi.. dar mi se pare greu sa faci performanta , fara "antrenori"...ca sa spun asa. bafta
Eu cred ca daca ai citi 10-20 de ore pe forumuri(acesta si celalalt) si ai si intelege si aplica toate sfaturile bune,ai avea un decor,lumini si aparatura performanta plus cunostinte de utilizare a calculatorului si ai trata videochat-ul cu seriozitate nu ai avea nevoie de un studio :)
trompi
VIP
VIP
Been thanked: 1 time

depinde...daca mai are si webmasteri buni in spate care sa o promoveze peste tot si daca si studioul mai are vreun contratc de confidentialitate cu siteul respectiv atunci normal ca e meritul studioului....tu ca model de acasa poti sa stai si in cap ca nu ai acelais flux de clienti. Nu spun ca e si cazul modelelor respective m-am referit in general
coco_ch
User Junior+
User Junior+

lol incepator ))) unde dai si unde crapa. probabil daca as citi 10-20 de ore acest forum as fi fff obosita si as da raspunsuri asa .. ca tine ;) bafta ))
Incepator
User Junior
User Junior

coco_ch scrie:lol incepator ))) unde dai si unde crapa. probabil daca as citi 10-20 de ore acest forum as fi fff obosita si as da raspunsuri asa .. ca tine ;) bafta ))
Pai nu vad care ar mai fi diferenta intre un model de la studio si unul care lucreaza de acasa. :lol:
Eu am citit,dar nu intr-o singura zii :shock: cate o ora-doua pe zii si am si retinut multe
coco_ch
User Junior+
User Junior+

eu lucrez de acasa, dar pot sa vad diferenta dintr un model care lucreaza independent si un alt model care are parte de ajutor profesionist.( pentru promovare) era o discutie despre un studio adevarat, nu despre mici afaceri de cartier. te-as intreba cum te promovezi tu pe site-ul pe care lucrezi, sau cat timp pe zi dedici acestui lucru..dar nu cred ca are rost sa o fac. oricum as gasi totul aici, daca as citi :) bafta
soniquex1

Ok fetele acelea arata foarte bine, silicoane, solar, etc, toata gama, dar nu sunt singurele deci este evident ca au o echipa de profesionisti foarte bine pregatititi in spate. Pt sumele pe care le fac ele intr-adevar se merita sa lucrezi la studio
Eu daca ma hotarasc sa ma duc la studio vreau sa ma duc undeva calumea, unde se fac bani, ca asa 2-3 mii ii fac si de acasa :(
Incepator
User Junior
User Junior

coco_ch scrie:eu lucrez de acasa, dar pot sa vad diferenta dintr un model care lucreaza independent si un alt model care are parte de ajutor profesionist.( pentru promovare) era o discutie despre un studio adevarat, nu despre mici afaceri de cartier. te-as intreba cum te promovezi tu pe site-ul pe care lucrezi, sau cat timp pe zi dedici acestui lucru..dar nu cred ca are rost sa o fac. oricum as gasi totul aici, daca as citi :) bafta
De promovare se ocupa oricum site-ul pe care lucrezi.
Dar daca doreste modelul se poate promova si singur(poate printr-un site personal).
sweetgirl
VIP
VIP
Has thanked: 3 times
Been thanked: 5 times

hmm dar de ce se trece cu vederea amanuntul cel mai important si anume ca :brunetele alea arata IMPECABIL ! SUNT SUPERBE ! sunt desenate au si fatza si corp ! nici nu trebuie sa stie o boaba de engleza si daca ar comunica prin semne si tot ar fi in top ,haideti sa vedem realitatea ,ce imagine clara ,trafic,etc,imagine oglinda,ia seama la sweetimodel sau giselelbinoche acolo imagine oglinda -ultimele doua nu sunt in top dar le-am dat ca ex tehnic pe partea de imagine ! deci parerea mea nu e de decor si alte alea - sunt FRUMOASE nene ce sa mai ,cel putin surorile sunt feline au viata in ele ..ti se scoala ca femeie cand le vezi, asta e ,fiecare defileaza cum poate ! :mrgreen:

p.s calitatile lor fizice+ echipa profesionisti=performanta
Ultima oară modificat 12 Mar 2012, 20:08 de către sweetgirl, modificat 1 dată în total.
Incepator
User Junior
User Junior

sweetgirl scrie:hmm dar de ce se trece cu vederea amanuntul cel mai important si anume ca :brunetele alea arata IMPECABIL ! SUNT SUPERBE ! sunt desenate au si fatza si corp ! nici nu trebuie sa stie o boaba de engleza si daca ar comunica prin semne si tot ar fi in top ,haideti sa vedem realitatea ,ce imagine clara ,trafic,etc,imagine oglinda,ia seama la sweetimodel sau giselelbinoche acolo imagine oglinda -ultimele doua nu sunt in top dar le-am dat ca ex tehnic pe partea de imagine ! deci parerea mea nu e de decor si alte alea - sunt FRUMOASE nene ce sa mai ,cel putin surorile sunt feline au viata in ele ..ti se scoala ca femeie cand le vezi, asta e ,fiecare defileaza cum poate ! :mrgreen:

p.s calitatile fizice+ studio specializat=performanta
Este adevarat ca Frumusetea este unul dintre cele mai mari avantaje ale lor :D
trompi
VIP
VIP
Been thanked: 1 time

eu revin la concluzia mea ca meritul cel mai mare este al studioului,....sa fim seriosi sunt detsule fete frumoase nu numai ele, sunt bien promovate au imagien clara cadru plus ca na isi dau si ele osteneala cred eu n-am fost in free s ale vad si pana la urma bravo lor!
Incepator
User Junior
User Junior

trompi scrie:eu revin la concluzia mea ca meritul cel mai mare este al studioului,....sa fim seriosi sunt detsule fete frumoase nu numai ele, sunt bien promovate au imagien clara cadru plus ca na isi dau si ele osteneala cred eu n-am fost in free s ale vad si pana la urma bravo lor!
Una peste alta,succesul lor se datoreaza experientei pe care o au,frumusetii,implicarii cu adevarat in ceea ce fac si desigur seriozitatii studioului.Toate astea la un loc.
Oricum bravo lor.Initial eu nici nu credeam in castigurile alea,dar m-am cam convins mai apoi.
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember

Sunt multe frumoase dar nu multe care lucreaza 10-12 ore aproape zilnic la perioada,perioada dupa perioada,mie nu mi se par impecabile ca aspect ( am vzt mult mai frumoase) sunt frumoase cu un corp ingrijit, sex appeal, sunt facute pentru chat,au viata multa in ele si chiar nu cred ca este nevoie sa type mult in free chat,va asigur ca in private scriu destul ca nu fac show ore:)Ce nu-mi place este acelasi decor la toate 3,aproape aceleasi poze in acelasi decor,nu-mi place ca din decorul superb de l vad in poze trec intr o camera alba cu ceva verde pe perete.Sincer la cati bani fac meritau ceva mai frumos.
Chiar daca ar fi sa scrie cineva in private sonique ,ai putea sta cu un barbat sa-ti scrie si tu sa folosesti vibratorul?Si pentru asta trebuie sa fi fct:)
Probabil ca este si promovare din partea studioului dar cred ca nici ei nu promoveaza orice:)
Nu cred ca este un studio care urla sa-si faca renume;)
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
tiska

Cauta Vox Studio. E singurul de care stiu sa fi avut fete in top 5. De mai multe ori. Dar nu e de ajuns sa se chinuie studioul sa te ridice ca model si tu doar sa stai sa astepti sa-ti pice privatul din cer. Tre sa muncesti mult si tu.
Cunosc echipa de la Vox, deci daca te duci acolo, iti recomand sa fii serioasa si sa asculti intocmai trainingul, fara fite de diva si mai stiu eu ce.
Bafta!
BasGLM
User Avansat
User Avansat

poate sa se duca la orice studio profesional , daca nu e ambitia de a muncii degeaba , sunt fete mai frumoase de zeci de ori decat cele ... conteaza cum arati pe web ca live e diferenta de ceea ce vedeti la cele 2 modele , conteaza ca stau acolo , conteaza ca se intretin , conteaza ca vor sa faca bani , conteaza ca nu ies ca 90%din modele in pauza de 10 tigari la fiecare jumatete de ora . sunt multe aspecte, sunt multe aspecte care din de incasari mari si record.

Sunt si alte modele dupa cum am scris care arata mult mai bine si stiu si engleza mai mult decat , cat , dog , pvt , hi , fuck , suck , luck , muck , dar daca nu vor, nu au ambitie, nu au tzel , nu au o viziune, nu isi dorect nimic si se multumesc cu putin . Sunt alte studiouri care fac treaba mai buna , dar poate nu au noroc de modele serioase.

tiska , asa fa reclama sa murim de foame aici sa nu mai vina modele sa se duca toti la vox :))))
tiska

lol, panaramadeom, crezi ca eu nu vreau sa recrutez modele? dar daca fata e interesata decat de un studio cu fete in topul ala, de ce sa mananc rahat? Bravo lor ca-s buni. E ceva cand iti face concurenta reclama, nu?
soniquex1, spor la treaba. sa ajungi un model pt celelalte modele :).
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember

Faza asta cu studio profesional...vax albina crema puca.O gasca pusa intr-un jilts domnesc, va fi tot gasca.Eu cred ca studioul conteaza numai intr-o anumita masura, restul e cancan.

Chiar asa tiska,ia nu mai face reclama:)))))))))
United Studios
Veteran
Veteran
Has thanked: 14 times

soniquex1 scrie:Pai am vazut ca acel studio isi justifica procentul pe deplin pt ca asigura o imagine HD oglinda, decor de lux, le asigura tinute, le face la fiecare in parte o gramada de poze profi, filmulete si banuiesc ca si de mail-urile trimise membrilor si de comment-urile pe wall se ocupa tot asa cineva.
Acuma sa nu-mi sariti in cap dar probabil si in privat le scrie cineva
Eu am auzit ca au pe cineva angajat care le si mesteca icrele negre pe care le primesc la pranz. Si un tip de 1,95 m, musculos, care le sterge la fund, cand merg sa faca pipilica.

Ceea ce ai postat tu spune despre tine cam asta:
Mie mi-e lene sa fac ceea ce ar trebui sa faca un model bun. Astept sa faca un studio totul in locul meu, eu doar sa stau si sa impusc bile sau sa stau pe facebook. Si prostii aia de membri sa se repeada la mine cu cardurile pline, ca n-o sa stau sa le scriu in free, ce mama ma-sii!!!

Sa ne intelegem. Studioul are partea lui de "vina" in cat de sus ajunge un model. Dar, cum spunea bunica-mea, "din coada de caine, sita de matase nu poti face". Au scris si cei dinaintea mea: ai nevoie de o serie de calitati ca sa te evidentiezi dintre sute de modele. Printre aceste calitati, putere si dorinta de munca. Dupa cum ai postat tu, acestea doua par a lipsi intru totul. Daca 2-3 mii faci si de acasa, cine te impiedica sa trimiti mailuri? Sau sa ai grija de profil? Ca poate ai face 4.000. Aaaaa, 1.000 $ nu merita ca sa pierzi juma' de ora zilnic din timpul ala pretios al tau?

Stiu ca, din inaltimea pozitiei mele de "patron", sunt rau cu sarmanele modele. Insa o sa iti spun un secret: am avut modele care faceau 7-8.000 pe luna. Si modele care faceau 300. Tot pe luna. Ce e ciudat este ca ne ocupam de toate in egala masura. Poate asta nu iti spune tie nimic. Mie imi spune.

Imi spune ca pot eu sa te promovez pana tusesc. Ca pot sa iti fac zilnic 500 de poze. Ca pot sa iti dau super conditii tehnice. Ca decorurile pot fi de super-lux, cum le zici tu. Ca pot sa iti spun tot ce stiu eu si echipa mea, ca sa te ajutam.
Expresia fetei tale nu o pot modifica eu. Cheful tau de munca nu depinde de mine. Atentia pe care o dai membrilor nu o pot resuscita eu. Concentrarea ta asupra lor nu ti-o pot influenta eu. Sa iti tastez eu sau altcineva este o aberatie. Modul in care ai grija de tine si de corpul tau depinde strict de tine.

Stiu: ti-am sarit in cap. Mea culpa. De cand am vazut documentarul ala cu cangurii de pe Discovery, sar cam mult. Sa fiti iubiti.
Videochatul este cea mai bine platita munca grea si cea mai prost platita munca usoara.
http://www.easyvideochat.ro
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”