Ochelari protectie pc?

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
adriyana
Has thanked: 0
Been thanked: 0

De ceva vreme au inceput sa ma usuture ochii..banuiesc ca este de la orele pentrecute la computer...m-am gandit sa imi cumpar o pereche de ochelari cu protectie ptr pc...a mai folosit cineva?sunt buni?oare va influenta banii facuti on? multumesc ptr raspunsuri:)
;lklsdksf;lakl;sf
SoulCams Models Studios wanted
Rami
User Junior+
User Junior+

adriyana scrie:De ceva vreme au inceput sa ma usuture ochii..banuiesc ca este de la orele pentrecute la computer...m-am gandit sa imi cumpar o pereche de ochelari cu protectie ptr pc...a mai folosit cineva?sunt buni?oare va influenta banii facuti on? multumesc ptr raspunsuri:)
Da, unor membri le plac ochleristele :)
No offense, si eu port ochelari de vedere.
Ochelarii de protectie probabil vor atenua, insa faptul ca fixezi monitorul atatea ore nu se schimba .
Mai bine incearca sa stai mai departe de monitor si sa fii mai mobila. Iti mai protejeaza ochii.
Tomorrow is another day ( S. O'Hara)
joesancez
Elite User
Elite User

adriyana scrie:De ceva vreme au inceput sa ma usuture ochii..banuiesc ca este de la orele pentrecute la computer...m-am gandit sa imi cumpar o pereche de ochelari cu protectie ptr pc...a mai folosit cineva?sunt buni?oare va influenta banii facuti on? multumesc ptr raspunsuri:)
Cateva sugestii:
- incearca sa dai brightness-ul de la monitor spre minim, sau daca monitorul ( samsung-ul are aceasta optiune) are posilibitatea sa comuti pe modul "text/read" muta-l.
- dupa cateva ore de lucru 3-4 ore fa o pauza de 15 min timp in care sa stai cu ochii inchisi, si daca vrei poti sa pui niste picaturi: visin sau eyestil ( sau ceva de genul ) pentru limpezire ochi.
- dupa orele de lucru stai departe de Pc,
- consulta un oftalmolog
Imagine
sweetana

Buna ,gresit Visin nu sunt bune pentru noi cele care stam cu ochii in calculator.Stiu asta de la oftalmolog cele mai buna sunt Lacrisif adik lacrimi artificiale si bine inteles purtare de ochelari.
daniele
User Junior+
User Junior+

Da, subscriu la ceea ce a spus SweetAnna, tot de la un oftalmolog am auzit ca visine nu este bun pentru a fi folosit zilnic. Eu am folosit lacrimi artificiale si m-am simtit foarte bine
winner winner, chicken dinner
joesancez
Elite User
Elite User

Da e foarte posibil sa aveti dreptate in legatura cu visine, my bad.
personal am folosit doar Eyestil care la fel sunt lacrimi artificiale.

Cred ca prima recomandare pentru initiatoarea acestui topic ar trebui sa fie:
- consulta un oftalmolog,
Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”