Ochelari protectie pc?
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
De ceva vreme au inceput sa ma usuture ochii..banuiesc ca este de la orele pentrecute la computer...m-am gandit sa imi cumpar o pereche de ochelari cu protectie ptr pc...a mai folosit cineva?sunt buni?oare va influenta banii facuti on? multumesc ptr raspunsuri:)
;lklsdksf;lakl;sf
- Rami
- User Junior+

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Da, unor membri le plac ochleristeleadriyana scrie:De ceva vreme au inceput sa ma usuture ochii..banuiesc ca este de la orele pentrecute la computer...m-am gandit sa imi cumpar o pereche de ochelari cu protectie ptr pc...a mai folosit cineva?sunt buni?oare va influenta banii facuti on? multumesc ptr raspunsuri:)
No offense, si eu port ochelari de vedere.
Ochelarii de protectie probabil vor atenua, insa faptul ca fixezi monitorul atatea ore nu se schimba .
Mai bine incearca sa stai mai departe de monitor si sa fii mai mobila. Iti mai protejeaza ochii.
Tomorrow is another day ( S. O'Hara)
- joesancez
- Elite User

Cateva sugestii:adriyana scrie:De ceva vreme au inceput sa ma usuture ochii..banuiesc ca este de la orele pentrecute la computer...m-am gandit sa imi cumpar o pereche de ochelari cu protectie ptr pc...a mai folosit cineva?sunt buni?oare va influenta banii facuti on? multumesc ptr raspunsuri:)
- incearca sa dai brightness-ul de la monitor spre minim, sau daca monitorul ( samsung-ul are aceasta optiune) are posilibitatea sa comuti pe modul "text/read" muta-l.
- dupa cateva ore de lucru 3-4 ore fa o pauza de 15 min timp in care sa stai cu ochii inchisi, si daca vrei poti sa pui niste picaturi: visin sau eyestil ( sau ceva de genul ) pentru limpezire ochi.
- dupa orele de lucru stai departe de Pc,
- consulta un oftalmolog
- sweetana
Buna ,gresit Visin nu sunt bune pentru noi cele care stam cu ochii in calculator.Stiu asta de la oftalmolog cele mai buna sunt Lacrisif adik lacrimi artificiale si bine inteles purtare de ochelari.
-
daniele
- User Junior+

Da, subscriu la ceea ce a spus SweetAnna, tot de la un oftalmolog am auzit ca visine nu este bun pentru a fi folosit zilnic. Eu am folosit lacrimi artificiale si m-am simtit foarte bine
winner winner, chicken dinner