Trafic scazut Imlive
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
-
Username88
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Salutare ! Am urmarit in ultima vreme forumul si vad ca nimeni nu a postat nimic despre traficul din ultima saptamana pe Imlive... Aveti idee ce se intampla? Dimineata erau MEREU in jur de 200-2500 guesti online, seara in jur de 4000-4500.. In ultima saptamana nu trece de 7-800! Si se simte rau de tot, eu fiind in HOF, de obicei aveam in free chat peste 150 membrii/guesti! Acum nu trece de 30-40 seara, in schimb ziua, am pana in 10 in room ! :roll: Ce se intampla? Ce fac astia cu traficul? Il redirectioneaza undeva? Pe celelalte site-uri este la fel? Nu lucrez decat cu Imlive. Bineinteles ca daca postez la Traffic Forum, primesc numai invitatii catre Mad Video Competion, nicidecum vreun raspuns concret! Am lucrat si in perioada sarbatorilor si NICIDECUM nu a fost atat de LOW traficul! Multumesc pt raspunsuri! 
-
andromaca_mulge_vaca
- VIP

- Been thanked: 17 times
e posibil ca mediatizarea (la ei) a unor astfel de imagini sa le dea fiori reci pe spinare si sa-i faca mai prudenti cu ... cheltuiala .
"Oamenii şi-au petrecut întreaga noapte în frig doar pentru şansa de a-şi depune CV-urile, însă mulţi.."
http://www.realitatea.net/socant-coada- ... 08488.html
"Oamenii şi-au petrecut întreaga noapte în frig doar pentru şansa de a-şi depune CV-urile, însă mulţi.."
http://www.realitatea.net/socant-coada- ... 08488.html
https://www.youtube.com/watch?v=E2cwAnIZXXU
-
SWEETANGEL2000
- User Activ

- Been thanked: 0
Buna ,traficul e intradevar scazut ,dar sincer mi-e mi se pare mai ok asa,in sensul ca incasarille mele pe perioada asta sunt mai ok ,decat inainte !Si eu am mai putin guesti in free,dar sa fiu sincera nu le duc lipsa ca parca nu mai am atatia fraieri ,si daca ne aminim putin de vremurile mai trecute,traficul pe Imlive nu a fost tot timpul asa ,erau vremuri cand erau intr 300-600 de guesti si merge mult mai ok !Un alt motiv pentru traficul atat de scazut ar putea fi si faptul ca mai noe pentru network sites au nevoie de card de credit pentru as face cont si deasemenea si au si ceva tehnical problems!Nu cred ca e cazul sa ne face griji ,pentru ca imlive a mai avut astfel de fluctuatii de trafic,acum ceva vreme erau 10000 de guesti,si sincer nu aveam mai mukte privaturi ,ba chiar aveam cate 400 in room odata si apoi cand aveam privat se bloca si il dadea afara pe membru!
Bafta la banuti !
Bafta la banuti !
sweetangel2000
Salut,
Si la mine as cazut traficul SWEETANGEL2000 te contrazic, nu este deloc asa, doar aparent este mai bine. Daca azi scade traficul de guesti peste o luna va scadea si la membrii platitori, guestii de acum sunt potentialul de viitor...
Si la mine as cazut traficul SWEETANGEL2000 te contrazic, nu este deloc asa, doar aparent este mai bine. Daca azi scade traficul de guesti peste o luna va scadea si la membrii platitori, guestii de acum sunt potentialul de viitor...