Se stie cat tamtam sa facut pana acum cu noul LJ.com si incet incet de voie de nevoie marea majoritate a modelelor au ajuns sa-l foloseasca, fiind transferate prin bunavointa suportului, sau la cererea modelului,
Iti faci un profil completezi pui poze, adaugi contacte, scrii pe wall -ul tau scrii pe wall-ul contactelor etc etc toate bune si frumoase, observi ca sunt cativa potentiali membrii care te tot intreaba cand vii online, totul pare ok, adica un pic de timp pierdut (munca depusa) = cativa potentiali membri,
Intri online, in roomul tau apar cativa membri de pe Jasmin.com si cativa de pe LJ.com pana aici totul decurge ok, dar incet incet observi ca toti membrii de pe LJ.com sunt ceea ce noi numim Beggars, ce erau aia de pe Jasmin inainte e ok, dar astia de pe Lj.com ii intrec ... stai cateva minute in free, si intri in privat cu un membru de pe Jasmin.com, termini privatul intri din nou in free, mebrii de pe Lj.com te asteapta cuminti sa revii online si incep cu Begg-ul intri in pvt tot cu un membru de pe jasmin.com si situatia se repeta si asa o tii tot timpul cat esti online.
Cand tragi linie la sfarsitul turei, observi ca ai lucrat 4-6 ore ai avut membrii de pe Jasmin.com si membri de pe LJ.com dar privat doar de pe Jasmin.com... si te intrebi oare doar la mine este asa?
Dupa cateva zile in care situatia este foarte asemanatoare cu cea descrisa un pic mai sus, incepi sa te intrebi daca se mai merita sa pierzi timpul pe LJ.COM tu depui efort muncesti pierzi din timpul tau pentru ce? pentru a avea in room cativa beggars in plus nu erau suficient aia de pe jasmin.com. Sa fie cumva din cauza faptului ca pe Lj.com te poti inregistra fara sa trebuiasca sa depui $ si oricine isi poate face cont acolo...
Mai sunt modele carora situatia descrisa mai sus le pare cunoscuta? sau este doar un caz izolat ...
Pentru ca daca LJ.Com este un loc unde se aduna cei care se bucura ca i-si pot face cont free (nu mai sunt guesti) si au si ei posibilitatea de a interactiona cu modelele, nu se merita sa pierzi timpul sa te ocupi de respectivul profil.
Despre Pvt-urile cu membri de pe LJ.com
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
-
sweetgirl
- VIP

- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 5 times
putin off topic ,dar ce ziceti ca un membru isi da silinta sa-mi scrie un poem pe wall pe livejasm.com ,si ca sa ma impresioneze se duce si il si traduce in ro,toate bune si frumoase dupa care ma trezesc domle cu commentu ia-l de unde nu-i ! adminii STERG comenturile in romaneste ati mai auzit de asa ceva??? am intrebat si unde-i respectu fata de membru ala s-a strofocat sa-l compuna,sa-l traduca si tu vii asa si stergi daca se accepta numai engleza de ce nu il traduci in engleza atunci si sa-l lasi la locu lui?? deci exact cum intra soldatii americani cu cizmele inainte fara nici o treaba ,plus ca iar mi se pare ciudat cum de sarbatori nu au desenat si ei un glob pe tot situ ala(ma refer la livejasm.nu lj) ,incredibil in nici un an nu a fost asa,oricum aiurea mi s-a parut si cand au desfiintat forumu asa fara sa dea de veste ,deci eu ca si simplu cititor am fost socata cand am dat sa-l deschid dar m-a busit si rasu cum si-a batut joc de ei (membrii)aia legasera prietenii pe acolo.,scriau pareri si dintr-odata le-a taiat mecla lol..probabil ca asa ne vom trezi si noi intr-o zi cand vrem sa deschidem situ livejasmin: ''we sorry for incovenience but our site is bye bye ''lol-cam bataie de joc dar in fine ce poti sa faci ......
'on topic sigur ca numai beggari din moment ce inregistrarea e free..probabil ca lj e un prim pas pt guesti sa prinda curaj,sa se obisnuiasca cu sistemu si cine stie poate sa devina membrii platitori ,dar pana acolo e cale lunga...
'on topic sigur ca numai beggari din moment ce inregistrarea e free..probabil ca lj e un prim pas pt guesti sa prinda curaj,sa se obisnuiasca cu sistemu si cine stie poate sa devina membrii platitori ,dar pana acolo e cale lunga...
asta a fost si ideea cu desfintarea forumului... lj.com este noul " forum " . in afara ca e plin de romani si comengtarii de tot rahatul ce va deranjeaza asa tare ? ca pe room`ul tau iti arata ca e de lj sau livejasmin.com ..deci intra si de acolo si de acolo..ca ai 95%private de pe livejasmin.com care-i problema ?
mi se pare softul asta nou de la ei acu cum a ajuns la ceva mai bun si mai simplu decat fostul soft de la ei.
mi se pare softul asta nou de la ei acu cum a ajuns la ceva mai bun si mai simplu decat fostul soft de la ei.
- mediachatstudio
- User Activ

- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 1 time
Subscriupanaramadeom scrie:asta a fost si ideea cu desfintarea forumului... lj.com este noul " forum " . in afara ca e plin de romani si comengtarii de tot rahatul ce va deranjeaza asa tare ? ca pe room`ul tau iti arata ca e de lj sau livejasmin.com ..deci intra si de acolo si de acolo..ca ai 95%private de pe livejasmin.com care-i problema ?
Inteligenţa este aroganta educata.
Aristotel
Aristotel
- joesancez
- Elite User

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Eu m-am gandit la randament, facand referire la timpul "pierdut"/"muncit" stand pe Lj. completare profil comenturi etc etc in comparatie cu nr de privaturi pe care le aduce.
Despre Star Hd, nu am spus nimic rau
Despre Star Hd, nu am spus nimic rau