Charge back pe livejasmin
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
-
sweetgirl
- VIP

- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 5 times
cum va explicati cum iau o pauza mai mare de 1 saptamana ma ard astia la cb de nu ma vad ?? cb creste proportional cu perioada de relax !??!! oare numai l amine se intampla sau e doar o coincidenta?? data trecuta m-a costat vacanta vreo 80$ acum creste zilnic vad ca a ajuns pe la 30!cand iau pauze de 3-4 zile never cb cum iau de la 1 saptamana in sus se schimba situatia !!!!
livejasmin are tentinde feudale de foarte multe ori, incepand cu CB si terminand cu traficul.metodele lor seamana cu o tava pe care stai tu drept pahar, si unde duc ei tava, te duci si tu.e unul din marile motive din cauza caruia am abandanat LJ.nu m-ar mira deloc sa sa fie mana lor, de fapt..sunt cam sigura.iti doresc succes
pana acum nu m-am gandit la asta, acum cand ti-am citit postul, am facut legatura cu un GB de 35$ de acu vreo luna si ceva...nu avusesem pana atunci CB mai mare de 2$ pe LJ, chiar m-am mirat...si a venit exact intr=o perioada cand am lipsit vreo 10 zile...pana atunci neavand pauze mai mari de 3-4 zile. si da, mi-a scazut si traficul...sa fie coincidenta? :|
- SAD^^EYES
- Administrator

- Has thanked: 136 times
- Been thanked: 86 times
Cunosc cateva modele cu pauze de 3-4 luni, una din ele chiar peste 6 luni, chargheback-urile au fost foarte mici in perioada asta (in limitele normale) - dar toate perioadele cuprinse in pauza au fost incheiate pe plus datorita fanclubului si offline surprises (maruntis intre 10-30$ pe perioada dar pe plus)
prezenta charge-back-ului atat de frecvent, de parca ar trebui sa ne obisnuim cu el, ca si cum ar face parte din activitatea asta, indiferent de cat de mic e, nu e normala.sunt site-uri unde charge-back-ul e un adevarat eveniment izolat cu frecvente foarte mici, uneori unitare pe an,eu de exemplu am avut un singur charge-back pe cams in 3 ani de activitate.pe live jasmin, si nu numai, charge-backul are regim de horoscop.nu mai vorbesc de site-urile franceze...acolo e maraton cu CB.dar e doar pararea mea.mi se pare totusi ca pe live jasmin e un fel de indiferenta, sunt cateva lipsuri in securitate amestecate cu rea vointa, justificate cu raspunsuri de tip copy-paste pe care le primesc toate modelele ce au nelamuriri similare, iar atutudinea generala e una de tip ad-hoc, unde noi suntem oile si cand behaim, primim acelasi raspuns diplomatic terminat cu "we are sorry for any inconvenience that may cause".
am fost si eu indiferenta la un chargeback, care nu era de 30 de dolari, era mai mare, dar s-a intamplat o singura data in 3 ani.am avut motive sa inchid ochii, dar pe LJ...totusi...cam des...chiar nu trebuie tratate ca si un maruntis...e cam varza cu ciuperci acolo. va doresc succes
am fost si eu indiferenta la un chargeback, care nu era de 30 de dolari, era mai mare, dar s-a intamplat o singura data in 3 ani.am avut motive sa inchid ochii, dar pe LJ...totusi...cam des...chiar nu trebuie tratate ca si un maruntis...e cam varza cu ciuperci acolo. va doresc succes
si la mine e la fel.acum in perioada asta nu am intrat cateva zile si m-au rupt cu cb astia de la lj plus ca eu la fiecare perioada am cb cam 100$ sunt sigura ca e ceva la mijloc si nu toate cb sunt reale, mai nou am vazut ca imi baga cb cand sunt online pentru ca atunci nu le poti observa asa usor.
- joesancez
- Elite User

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Cu noul sistem de aranjare in pagina de payment este MULT mai usor sa observi CB-ul cat este in total. pentru ca el se acumuleaza in dreptul Violations, Deductions, Misc. inainte daca aveai cateva CB-uri nu stateai tu sa aduni sa vezi cat este cumulat daca aveai pe pagina 2 CB de 2,34$ pe pagina 4 Cb de 0,.98$ pe pagina 9 cb de 3.45$ etc etc,Sandra scrie: am vazut ca imi baga cb cand sunt online pentru ca atunci nu le poti observa asa usor.
Acum fiind acumulat in prima pagina e mai "deranjant",
Pana in prezent eu pe Jasmin am vazut Cb-uri de $2, de 8$ am vazut de 20$ iar cel mai mare Cb pe Jasmin a fost de 41$ (sumele respective fiind totalul Cb-urilor dintr-o perioada)
Acum, nici nu-mi doresc sa vad CB mai mare decat cel pe care l-am vazut, si nu doresc nimanui sa aibe Cb-uri, pentru ca este munca fiecaruia si toti merita sa fie platiti pentru efortul depus.
Cat despre faptul ca cei de la LJ au diferite metode de a plasa CB-uri la anumite modele... nu stiu ce sa spun....nu prea imi vine sa cred...