deci, a aparut varianta Beta la EasyCam...
de cand cu acesta modernizare, Prospectii nu vad cum ii mai pot opri din Inside Room ca inainte,
lista mea de weekly payments zice ca e unavailable de mai multe zile si...am "o suta" facuta din 8 octombrie care inca nu a aterizat in payoneer, intre timp am mai completat-o, dar sunt in plina ceatza...
iFriends modernizat
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
-
andromaca_mulge_vaca
- VIP

- Has thanked: 0
- Been thanked: 17 times
https://www.youtube.com/watch?v=E2cwAnIZXXU
-
coco_ch
- User Junior+

- Been thanked: 0
sus, in settings ai catcall status. unde ai si calitatea imaginii.. HQ sau HD, e o rotita. cu paymentul nu am avut absolut nicio problema. bafta
in order to be irriplaceable, one must always be different
-
andromaca_mulge_vaca
- VIP

merci fetele,
am clarificat si cu banii:
desi am facut update pentru payoneer (avand chiar si linkul cu numar de confirmare webpower IN Payoneer) totusi in Edit My IDCard a ramas neselectat nimica, adica nu aveam nici Cec nici payoneer, drept pentru care banii mei erau in cyberspace
eh, o sa primesc o suma mai mare acuma ... bine ca m-am luminat...nu m-a dus mintea sa ma uit si acolo din moment ce aveam numar de webpower in payoneer...boomer me :lol:
am clarificat si cu banii:
desi am facut update pentru payoneer (avand chiar si linkul cu numar de confirmare webpower IN Payoneer) totusi in Edit My IDCard a ramas neselectat nimica, adica nu aveam nici Cec nici payoneer, drept pentru care banii mei erau in cyberspace
- GlamChatStudio
- GoldMember

- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 52 times
Am niste nervi de nedescris pe Ifriends,pentru fetele care vor sa se lase de chat ar trebui sa stiti ca ifriends nu mai face nici o plata din acel 6 months refund si nici de la fan club daca nu mai intrati online.Eu m-am lasat de chat de 4 luni ,la inceput mi-au taiat vreo 2-3 cecuri dupa care pauza, mi-au trimis un email cum ca ei ''miss me'' yeah ,right!!!!!!!Pana acum aveam o gramada de bani de incasat din refund si fan club,nu inteleg de ce dracu mai taxeaza membrii pt fan club daca opresc banii??Ca sa mai fac un experiment am intrat online vineri vreo 2-3 ore si acum, cand au taiat cecul mi-au pus banii de vineri,banii de 6 months refund dar doar pe sapt de corespondenta si la fel pt fan club,restul de aproape 2 mii de dolari i-au fct uitati.Am mai dat un email sapt trecuta la care nu mi-a raspuns nimeni ,acum am dat altul si sunt curioasa ce-mi raspund pentru ca nu mi se pare normal,banii din refund sunt bani pe care i-am muncit la vremea respectiva ,nu sunt cativa dolari sunt mii de dolari si pe care sunt obligati sa mi-i restituie ,neavand in per asta nici un charge back.
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
-
andromaca_mulge_vaca
- VIP

mda, tot felul de "imbunatatiri", nu e saptamana fara un update la un site... sau la altul ... plus cele ale browserelor...plus adoabele...
astazi s-a schimbat pagina pe iF(din nou), iar eu fiind batrana si penibila chiar NU VAD unde pisicii ma-sii este butonul de SignOut Session ca vreau sa inchid sesiunea si n-am de unde :lol: cand ma gandesc cu cate caciuli de bani i-or plati pe programatorii care facura aceasta modernizare imi vine si rau...
astazi s-a schimbat pagina pe iF(din nou), iar eu fiind batrana si penibila chiar NU VAD unde pisicii ma-sii este butonul de SignOut Session ca vreau sa inchid sesiunea si n-am de unde :lol: cand ma gandesc cu cate caciuli de bani i-or plati pe programatorii care facura aceasta modernizare imi vine si rau...
-
andromaca_mulge_vaca
- VIP

... sa continui... cleaning cookies and cache NU INCHIDE sesiunea (asa cum se intampla pana ieri)...trebuie deschisa o noua pagina, intrat din nou in cont (cu Login), apoi Start Session si abia acolo afli ca sesiunea este inca deschisa si faci Sign Out...
deci, pentru cei care au mai multe sesiuni, e bine sa va verificati ca ati inchis sesiunile cu adevarat...
deci, pentru cei care au mai multe sesiuni, e bine sa va verificati ca ati inchis sesiunile cu adevarat...
-
andromaca_mulge_vaca
- VIP

...l-am gasit, exista , e mic-mic-mic si rosu si se numeste End Session sus de tot in dreapta, undeva unde nu eram obisnuiti sa ne uitam...la naiba cu modernizarile astea...
- mediachatstudio
- User Activ

- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 1 time
Iar la mine nu merge sa accesez soundul ptr nimic:((((
ca atare nici nu aud daca imi intra cineva pe undeva
totally sux
ca atare nici nu aud daca imi intra cineva pe undeva
totally sux
Inteligenţa este aroganta educata.
Aristotel
Aristotel
- TwistedAngel
- User Junior+

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
problema cu sound -ul o are multa lume , am vorbit cu cei de la tehnic si au spus ca stiu de problema si inceraca sa o rezolve ! la fel si problema cu numarul de photo/video care nu se updateaza desi imi pun arhiva noua constant
- mediachatstudio
- User Activ

coco_ch scrie:pt firefox - daca lasi optiunea de sounds deschisa (in jos) va functiona sunetul. bafta
multumesc! I'll do so
Aristotel
Aristotel
-
alexandraaaa
uhm da ifriends sunt neseriosi cu banii, miau dat pretexte k bancile nu functioneaza in perioada revelionului,au trecut 2 saptamani si tot nam primit nimic...(miam activat cardul de payoneer de 1 luna) mai este cineva care a mai avut probleme? stiam ca este unul din cele mai serioase site-uri
- GlamChatStudio
- GoldMember

- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 52 times
Nu exista sa nu primesti banii daca ai avut cec,nu mai spuneti lucruri neadevarate.verifica daca ai fct setarile necesare in ID card pentru ca acolo este problema nicidecum la site ca sunt neseriosi cu banii.alexandraaaa scrie:uhm da ifriends sunt neseriosi cu banii, miau dat pretexte k bancile nu functioneaza in perioada revelionului,au trecut 2 saptamani si tot nam primit nimic...(miam activat cardul de payoneer de 1 luna) mai este cineva care a mai avut probleme? stiam ca este unul din cele mai serioase site-uri
P.S.Foloseste cu incredere cratima,este inofensiva
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
- mediachatstudio
- User Activ

e prea mult spus "neseriosi" cu baniialexandraaaa scrie:uhm da ifriends sunt neseriosi cu banii, miau dat pretexte k bancile nu functioneaza in perioada revelionului,au trecut 2 saptamani si tot nam primit nimic...(miam activat cardul de payoneer de 1 luna) mai este cineva care a mai avut probleme? stiam ca este unul din cele mai serioase site-uri
eu zic sa iti pui tu la punct intai toate detaliile si apoi sa faci asemenea remarci
nu de alta dar cei ce sunt noi in ale vch vor percepe total gresit informatia despre if care nicidecum nu sunt neseriosi cu banii (lucrez cu ei de foarte mult timp)
bafta tuturor la $$$$ si un sincer LA MULTI ANI va urez!!!
Aristotel
Aristotel
- black_white
- User Junior

eu zic sa verifici la ID card daca ai facut setarea pentru payoneeeralexandraaaa scrie:uhm da ifriends sunt neseriosi cu banii, miau dat pretexte k bancile nu functioneaza in perioada revelionului,au trecut 2 saptamani si tot nam primit nimic...(miam activat cardul de payoneer de 1 luna) mai este cineva care a mai avut probleme? stiam ca este unul din cele mai serioase site-uri
eventual trimite un mail la ei, cu siguranta ai sa iti primesti banutii
“Having sex is like playing bridge. If you don’t have a good partner, you’d better have a good hand.”