Pe cate siteuri lucrati?
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Pe cate siteuri lucrati?Am avut un studio in urma cu ceva ani si lucram pe destul de multe (8-9) la momentul respectiv.Acum nu mi se mai pare posibil sa poti administra atat de multe, sa le ai up to date,poze,filme si tot ce a mai aparut.Ma gandesc sa folosesc 3-4 pentru a ma putea ocupa de ele si pentru ca modelele sa le poata acorda suficienta atentie.Voi cum procedati?Multumesc
Buna
eu lucrez pe 4 site-uri, x-models (de care nu ma ocup, il tin dechis in bara) , sexier (care are un trafic foarte scazut pt. ca sunt foarte putini membrii), imlive si jasmin care imi sunt baza. eu sunt incepatoare, dar ma descurc ok cu astea..
we all smile in the same language
- mediachatstudio
- User Activ

- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 1 time
Moa 3 site-uri :Cams si Jasmin pe free si If direct pe member
Succes tuturor :!:
Succes tuturor :!:
Inteligenţa este aroganta educata.
Aristotel
Aristotel
- Maleficent
- Veteran

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
eu stau pe mai multe site-uri dar pot sa-ti spun ca mi-e destul de greu.Stau la 2 calculatoare si cand se nimereste sa am cate 3-4 pvt-uri pe ambele calculatoare e jale,in general 2 dintre ei pleaca pt ca nu ma pot ocupa de toti odata.Dar nu as putea sa lucrez pe un site sau doua pt ca asa m-am obisnuit si mi s-ar parea ciudat :twisted:
-
videochat4
- User Junior

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
am un studio nou...si as dori sa stiu care sunt cele mai bune site'uri,as vrea sa stiu o clasificare in mare a site'urilor de video chat pe care inca se lucreaza binisor.,pentru ca majoriteatea am inteles ca nu prea mai au trafic,asta din ce vad ca vorbeste lumea aici pe forum...asta ar fi o problema ,iar a doua as vrea sa stiu ce site'uri de video chat pot sa faca plata direct in contul societatii...multumesc
Mai mama ,toate site-urile produc bani pri intermediul celor ce lucreaza,,,,,tu il vrei pe D-zeu,asa ca aprinde lumamari , daca tu esti un baiat extren de nrocos siy ei stii sa iti administrezi afacerea ... va fi bine
Daca vrei o colaborare,verbal daca vrei,putem discuta,experienta ave ...eu cu sotul meu e mai mult de 10 ani,avem referinte de la fostii boss-ii,,,,in fond ,putin imi pasa,ideea este ca imi este dor de un colectiv.de priieteni , am prieteni in toata tara dar nimeni aproape