Pe cate siteuri lucrati?

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
kiwi
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Pe cate siteuri lucrati?Am avut un studio in urma cu ceva ani si lucram pe destul de multe (8-9) la momentul respectiv.Acum nu mi se mai pare posibil sa poti administra atat de multe, sa le ai up to date,poze,filme si tot ce a mai aparut.Ma gandesc sa folosesc 3-4 pentru a ma putea ocupa de ele si pentru ca modelele sa le poata acorda suficienta atentie.Voi cum procedati?Multumesc
SoulCams Models Studios wanted
Lily

Buna :) eu lucrez pe 4 site-uri, x-models (de care nu ma ocup, il tin dechis in bara) , sexier (care are un trafic foarte scazut pt. ca sunt foarte putini membrii), imlive si jasmin care imi sunt baza. eu sunt incepatoare, dar ma descurc ok cu astea..
we all smile in the same language
Skins
Elite User
Elite User
Been thanked: 1 time

Aveti aici un TOP 5 site-uri :

top-sites-t1871.html
lovejuice
User Junior+
User Junior+

Unu' si bun:)
hayat
User Junior+
User Junior+

deocamdata imlive....
dar am stat si pe sexier, livepimpin , livejasmin , xlove ...
The cat would eat fish and would not wet her feet.
kiwi

Nu m-as risca doar cu un site, sunt perioade si perioade,e bine sa fie totusi cateva, unul de baza, e adevarat, dar si ceva de umplutura, se aduna...
new_here

BUNA sunt noua aici ,in domeniu nu ,am mai lucrat in trecut la un studio,acum incerc sa vad cum ar merge cc mfc si ifriends
mediachatstudio
User Activ
User Activ
Has thanked: 6 times
Been thanked: 1 time

Moa 3 site-uri :Cams si Jasmin pe free si If direct pe member
Succes tuturor :!:
Inteligenţa este aroganta educata.
Aristotel
Maleficent
Veteran
Veteran

eu stau pe mai multe site-uri dar pot sa-ti spun ca mi-e destul de greu.Stau la 2 calculatoare si cand se nimereste sa am cate 3-4 pvt-uri pe ambele calculatoare e jale,in general 2 dintre ei pleaca pt ca nu ma pot ocupa de toti odata.Dar nu as putea sa lucrez pe un site sau doua pt ca asa m-am obisnuit si mi s-ar parea ciudat :twisted:
videochat4
User Junior
User Junior

1 singur site. Intentionez sa mai deschid inca 1 in aproximativ o luna,mai astept sa pun la punct primul site :)
Imagine
dominique

Pe unul singur, mai precis livejasmin

Am incercat si imlive dar nu -mi place.. as mai incerca pe unul insa doar dupa ce-mi upgradez calculatorul.
coros

am un studio nou...si as dori sa stiu care sunt cele mai bune site'uri,as vrea sa stiu o clasificare in mare a site'urilor de video chat pe care inca se lucreaza binisor.,pentru ca majoriteatea am inteles ca nu prea mai au trafic,asta din ce vad ca vorbeste lumea aici pe forum...asta ar fi o problema ,iar a doua as vrea sa stiu ce site'uri de video chat pot sa faca plata direct in contul societatii...multumesc
mirely
User Activ
User Activ

Mai mama ,toate site-urile produc bani pri intermediul celor ce lucreaza,,,,,tu il vrei pe D-zeu,asa ca aprinde lumamari , daca tu esti un baiat extren de nrocos siy ei stii sa iti administrezi afacerea ... va fi bine
mirely
User Activ
User Activ

Daca vrei o colaborare,verbal daca vrei,putem discuta,experienta ave ...eu cu sotul meu e mai mult de 10 ani,avem referinte de la fostii boss-ii,,,,in fond ,putin imi pasa,ideea este ca imi este dor de un colectiv.de priieteni , am prieteni in toata tara dar nimeni aproape
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”