am cautat pe acest forum raspunsul unor intrebari despre adultwork si nu le-am gasit de aceea am descis sa deschid un topic pt. a fii lamurita ...
sunt noua in acest domenui .. am inceput la un studio unde am stat 3 luni dupa care am descis sa raman de acasa .. m-am inspirat de pe acest forum foarte mult . vreau sa precizez k la studio lucram pe 10 siteuri (cc , webcamclub , webcams , adult , livepimpin , lj , streamate , imlive , chathostess , mfc ) cand m-am apucat de acasa am decis sa nu imi bat capul decat cu adult .. cel mai dificil X( .. foarte frumusel am urmat toti pasii in a creea cu cont de model individual .. bla bla .. timp asteptand k nu mi-l aprobau , e-mailuri trimise la ei cu interbari de genul " de ce" .. pana am ajuns si la Ovidiu .. nu am vb cu el niciodata doar k a trebuit sa complectez un formular pe baza caruia aveam contul aprobat .. boon .. toate frumoase am pus poze private am setat pretul ..e oky profilu cu descriere cu bla bla .. acum nu sunt convinsa de tot vreau sa fiu ok pe site cu contul meu de aceea va cer voua sa ma ajutati
1.am obseravt la unele modele k au poze cu ele in compania unor "barbati" sau a unor "dick-uri" reale ...
este permis asa ceva ? in galeria mea privata pot afisa niste poze cu mine si cu sotul meu de ex. cand "ne traim viata la maxim"
2.in curand voi pleca in Londra pt. ceva ... ani si vreau sa continuui si de acolo am voie sa-mi modific la profil k sunt din Londra ? am inteles k nu este voie sa minti la profil de unde esti ...
3.vreau sa-mi pun filmulete pe site cu mine "traindu-mi viata la maxim" cu sotul meu .. am voie ? sau trebuie sa-i acopar fata ?
Km atat pt. moment daca mai am vreo intrebare am sa revin cu replay .. va rog sa-mi raspundeti si mie pt. k nu vreau sa fac vreo greseala sa ma trezesc cu contul inchis ..
va multumesc pt. ajutor