Plata IMLive

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
United Studios
Veteran
Veteran
Has thanked: 14 times
Been thanked: 0

Azi era ziua de intrat banii de pe IMLive. Ma uit pe reportul pe perioada 1-15 iulie si vad suma, langa care "Was transferred to the next payment period ".

Mai sunt cazuri? Le-am scris si astept raspuns.
Videochatul este cea mai bine platita munca grea si cea mai prost platita munca usoara.
http://www.easyvideochat.ro
SoulCams Models Studios wanted
Skins
Elite User
Elite User
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Ciudat, la mine scrie asa;

Your earnings from the previous pay period
are currently being processed*

Adica, banii pentru periada precedenta in curs de procesare, deci...se proceseaza inca, cum apare la tine ca ti da in urmatoarea perioada ramane un mister, din moment ce actuala perioada 1-15 iulie este inca in procesare.
United Studios
Veteran
Veteran
Has thanked: 14 times

Dear United,

Thank you for contacting ImLive Customer Service,

Due to the weekend, payments for the July 1-15 pay period will be sent one day later, July 17th. You may see that your payment has been transferred to the next pay period. Please disregard this notice as it will disappear once your payments have been processed. We apologize for any inconvenience this may cause you.
Videochatul este cea mai bine platita munca grea si cea mai prost platita munca usoara.
http://www.easyvideochat.ro
Skins
Elite User
Elite User

O mica problema de soft, e bine ca stim cu totii acum, ca, vom primi banii pe 17, adica..maine seara. :mrgreen:
Sins-Shop
User Activ
User Activ

United , sambata iml ul nu trimite bani . Pt ca sambata la ei este sarbatoare . ( evrei )
Cory
User Junior
User Junior

cum mai merge acest site?este trafic?
Skins
Elite User
Elite User

La mine e OK! dar ma enerveaza la culme cele 20 sec, free care le are membrul cand intra in pvt!
BabyMe
User Junior+
User Junior+

daaa, faza cu alea 20 secunde este sub orice critica, o gramada de milogi care sar in pvt si stau cu un ochi pe tine, si cu un ochi pe cronometru :))) la inceput nu stiam de treaba asta...si percutam imediat ce intra omu'...acum m-am linistit, in primele 20-30 sec doar ma fatzai putin.

cat despre cum merge...in ultimele 2-3 sapt la mine a inceput sa se miste mai cu talent, parca a mai crescut traficul.
in schimb am o alta problema ca sa zic asa...mi se intampla aproape zilnic sa-mi fie membrii scosi din privat, chiar dupa cateva secunde sau un minut...si nu ies ei, pt ca am vb cu multi, care s-au reintors, si ma intrebau daca i-am scos eu.
Skins
Elite User
Elite User

Faza cu scosul membrilor e veche, nu stiu de ce se intampla, am patit-o de n ori, este din cauza site-ului, nu stiu care ar fi logica dar asta e.
bughy82

Salutare!

Am si eu o problema asemanatoare: s-au mutat banii de pe imlive ieri, dar nu apar in contul Payoneer...Card Balance: 0

Care e faza? Nu intra duminica si intra luni?

Mersi !
cobra1981
Veteran
Veteran
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Platile care pica in weekend sunt facute luni...Cei de la Imlive din cate tin eu minte niciodata nu au facut plati in weekend...
alyce_18
User Activ
User Activ

Inca nu au venit banii,cu toate k imlive i-au trimis,dar mi-au facut si o "bucurie" mare, 99 dolari charge back...chiar nu inteleg cum de un site cu un renume asa de mare,cu promovari si trafic,modele de top etc nu are un sistem securizat ,in fiecare perioada am cb cate 10,20 dolari,dar perioada asta e record...si fetele din HOF au cb, sau chiar la ele nu se simte???care e faza pe site-ul asta de accepta cb la greu???
Nu spune lumii ceea ce stii sa faci, fa-o si gata.
( Riccardo Oda)
hayat
User Junior+
User Junior+

bughy82 scrie:Salutare!

Am si eu o problema asemanatoare: s-au mutat banii de pe imlive ieri, dar nu apar in contul Payoneer...Card Balance: 0

Care e faza? Nu intra duminica si intra luni?

Mersi !
au intrat banii
daca ziua de plata e sambata nu vor intra niciodata[ei nu lucreaza sambata ..]; se muta pe ziua urmatoare, respectiv duminica
The cat would eat fish and would not wet her feet.
Skins
Elite User
Elite User

A primit cineva banii in cont payoneer pentru perioada 16-30 Noiembrie? de obicei pana la ora asta erau intrati de mult!
bianca_andra
User Junior
User Junior

Da. Acum am verificat si au intrat, cu intarziere totusi.
Skins
Elite User
Elite User

Am verificat si eu acum, au intarziat e drept, multumesc! :wink:
Maleficent
Veteran
Veteran

e stresanta faza cu primele 20 de sc moca,ca sunt multi care vin cu mataranga gata sa-si dea drumu si daca esti in show numai bine,ca scapa cu treaba facuta moca.Bleah!si am impresia (de fspt mai mult ca sigur) ca acelasi lucru e si pe streamate.Dar m-am invatat ca atunci cand intra cineva si sunt deja in show sa ma acopar oarecum cu mainile si sa bag vrajeala putina sa nu mai stea toti lesinatii sa ma vada moca.
fetish
VIP
VIP

wow atata munca pentru acoperit diverse , sincer mie imi ia cel putin 3 sau 5 min pana incep sa ma dezbrac iar daca vine vre un membru in cele 20 de sec ale lui in timp ce sunt in show il accept ca sigur ramanre inca vre o cateva minute

am obs ca se bate f mult moneda pe cele 20 de secunde free , daca stai sa calculezi si ras calculezi nu stiu da parca pierzi timp important , nu ma stresez , sa vada domle ca nu am nkimik de ascuns si daca vede 20 de secunde sigur mai vrea garantat
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
iubita

poate sa imi spuna si mie cineva cum este cu acele 90 de minute pt incepatori? sunt noua pe sit si am un tarif foarte mic. cand o sa mi-l schimbe? dupa 90 min de free chat sau minute private? ms
hayat
User Junior+
User Junior+

iubita scrie:poate sa imi spuna si mie cineva cum este cu acele 90 de minute pt incepatori? sunt noua pe sit si am un tarif foarte mic. cand o sa mi-l schimbe? dupa 90 min de free chat sau minute private? ms
90 mins pvt ..dupa aia poti sa schimbi tariful; ei il schimba automat la 1,98 si ti-l modifici tu daca vrei mai mult [ fees and discounts]
de asemenea dupa ce faci cele 120 ore in free chat o sa ai si posibilitatea sa stai doar in pvt
The cat would eat fish and would not wet her feet.
Myss_blondys

buna am si eu o intrebare ...sunt noua... suma care imi apare pe imlive este suma care o am eu sau din aia am eu procentul de 30% ???
BabyMe
User Junior+
User Junior+

Buna..si bun venit in primul rand.

Suma pe care o vezi tu acolo, la Track Your Earnings...sunt banutii tai, cu procentul deja scazut....aia sunt banii pe care ii vei primii tu la sfarsitul perioadei (daca ai depasit minimul stabilit).

sport la banuti!
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”