Probleme ATM - Payoneer

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
stefania
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0

am vrut sa scot 4000 ron de la nancomantul cec, de unde am mai scos si altat data fara probleme, dar pe 20 apr am incercat sa scos si mi a sp ceva de genu ori cardul meu nu este aceptat ori nu mai stiu ce eroare si nu am primit nici un ban. am verificat apoi pe site ul payoneer, iar pe site imi aprea ca si cum eu am retras acei bani. le am scris un email..ei imi spun sa rezolv cu cec-ul si dc nu merge sa le completez un forumlar..
intrebarea mea este a mai avut cineva o probelma de acest fel si dc da, cum a rezolvat o....

mentionez ca am un card facut de epassport (dinero card)-ca sa primesc banii blocati de epassport) si tot asa mi a dat eroare la un banocomat; pe site mi a aparut ca bani au fost retrasi, dar dupa site ul dinero i a pus la loc in contul meu. ma gandes ca acelasi lucru ar fi tb sa sa se intl si cu payioneerul, sa se se sezeze ca nu am restras de fapt (ca nu am putut) nici un $ si sa puna la loc banii in contul meu
SoulCams Models Studios wanted
Adrian
Moderator
Moderator
Has thanked: 35 times
Been thanked: 56 times

Buna, situatii de genul acesta s-au mai intamplat uite aici o discutie despre o situatie identica, in care este explicata si cum se poate rezolva.

post58203.html?hilit=probleme%20payoneer#p58203

Spor
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!
josephine_love
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 0

stefania, nu pot sa te ajut in problema ta insa am intrebare: Ai primit banii de la epassport blocati in wallet???
stefania
User Junior+
User Junior+

multumesc frumos GlamourFoto... o sa merg maine la banca cu atm ul problema sa vad ce si cum si dupa le trimit formularul celor de la payoneer...

@josephine_love da, i am primit.. aveam de optat dintre mai multe variante si eu nu am vrut transfer bancar (aveam o suma destul de mare si nu vroiam sa ma incurc cu bancile) si mi au trimis prin posta un card DINERO de pe care pot sa scot max 1000$ pe zi de la orice atm.
stefania
User Junior+
User Junior+

@josephine_love sunt banii de pe visa virtual.. nici nu mai stiu.. ca toti banii mei erau blocati in wallet.. in fine.. a trecut ceva tp si cred ca le cam incurc
toate-cardurile-enabled-gata-sknanb-fac ... 11204.html
Adrian
Moderator
Moderator

stefania scrie:multumesc frumos GlamourFoto... o sa merg maine la banca cu atm ul problema sa vad ce si cum si dupa le trimit formularul celor de la payoneer...
Consider ca este o pierdere de timp, cei de la Banca respectiva cu ATm-ul nu o sa-ti poata supune nimic, mai bine completezi formularul de la payoneer (cu lux de amanunte) si-l trimiti impreuna cu hartia eliberata de Atm (scanata) unde scrie tranzactie esuata sau ce scria pe ea .. si astepti sa vezi ce concluzie trag ei.
Trebuie sa te gandesti totusi ca au trecut cateva zile de cand a avut loc respectiva tranzactie normal este sa-i instiintezi cat mai repede...

De la bancile noastre cu siguranta ca nu o sa te ajute nimeni...

Spor si rabdare.
stefania
User Junior+
User Junior+

pai atm ul nu mi a dat nici o hartie :( ... m am gandit sa merg sa vorbesc cu cei de la banca pentru ca in formur scrie "I have attempted to contact the merchant about the disputed transaction Y/N (circle one)
If Yes: Was the communication done by phone / letter / e-mail / fax / in person (circle one)
Date(s) when communication was done ________________
Describe the outcome of the communication______________________________
"
nici eu nu cred ca o sa rezolv ceva la banca...dar ma gandeam sa merg ca sa pot bifa acolo ca am fost si sa spun ce am vorbit cu ei..

pai eu am incercat sa scot bani inainte de a pleca din localitate (am plecat pentru vacanta de pasti) si nu am prea putut sa ma ocup de aceasta problema, plus ca ma gandeam ca din moment ce eu nu am primit nici un ban de la atm o sa mi reapara banii in cont...(asa cum au aparut in cazul cardului dinero) :o
Adrian
Moderator
Moderator

Din postul tau da imi dau seama ca este necesar drumul respectiv la banca, ca sa ai ce sa treci in formularul respectiv care se pare ca a fost modificat. ( prin introducerea acestor noi puncte)

Despre faptul ca respectivi $ nu au reaparut in cont ... tind sa cred ca este vina bancilor autohtone, pentru ca nu informeaza banca emitenta a cardului ca Tranzactia a esuat...
LadyAttitude
Veteran
Veteran

Eh,treci exact prin ce am trecut eu ,suma in joc 1000$,o simpla tranzactie esuata,error.Se trimite frumusel scan ul cererii de CB,eu am mentionat ca cei de la banca la care am incercat retragerea de cash mi-au recomandat sa fac o cerere de CB,Banca Transilvania obligandu-se sa ramburseze banii daca intr-adevar nu au fost retrasi.
Trimiti,astepti 1 luna doua,poate mai putin cu nitel noroc si cam asta e.
PS:Banca din Romania nu poate face nimic.
The only way top deal with an unfree world is to become so absolutely free that your very existance is an act of rebellion.(A.C.
rusty

La fel am patit si eu cu BCR, dar bancile de la noi nu te pot ajuta cu nimic.

Cel mai simplu e sa completezi formularul, ei vor trimite mai departe la departamentul MasterCard si intr-o luna, daca ai noroc ai banii inapoi.

Am patit-o si eu insa pentru 120$, dupa care nu am mai scos bani de la alt bancomat decat BRD.
jebyby
User Junior+
User Junior+

Nu am patit nimic neplacut,abia am intrat in posesia unui card Payoneer si sper sa nu apar pe aici vaitandu-ma cu "uite banii,nu sunt banii". Un singur lucru pot sa spun : gresiti cand cereti retrageri de 4000 ron,sunt sume maricele,desi limita nu e atinsa.N-ar fi mai bine sa faceti 2 retrageri a cate 2000 ron? And second, INTOTDEAUNA sa cereti chitanta,pe ea figureaza data,ora si adresa ATM-ului,care vor fi folositoare pt a face dovada ca nu ati ridicat niciun ban. Succes!
videochat4
User Junior
User Junior

Azi mi-au intrat si mie primii bani pe payoneer si as vrea sa va intreb la ce curs va calculati voi cand retrageti banii . Cursul BNR de azi este de 2.9523 RON . La cat sa-mi calculez 2.9 lei ,2.85,2.80 ? Cum e cel mai bine ?
Imagine
BabyMe
User Junior+
User Junior+

Vad ca multi a-ti avut neplaceri de genul asta...habar nu am daca problema este de la payoneer, sau de la bancile noastre. eu de cand am cardurile payoneer si paxum, nu am scos decat de la Banca Romaneasca, si nu am intampinat probleme niciodata.
Retrag bani din payoneer de cel putin 4 ori pe luna, si n-am avut niciodata probleme...cine stie, poate Banca Romaneasca e mai cu noroc ;))
Bafta in rezolvarea problemelor!
Un weekend placut tuturor!
BlueLotus
User Activ
User Activ

videochat4 scrie:Azi mi-au intrat si mie primii bani pe payoneer si as vrea sa va intreb la ce curs va calculati voi cand retrageti banii . Cursul BNR de azi este de 2.9523 RON . La cat sa-mi calculez 2.9 lei ,2.85,2.80 ? Cum e cel mai bine ?
2.7. Mai bine ramai cu cativa dolari in cont, poti sa-i cheltui in primul magazin, decat sa te enervezi ca mine:

bani-disparuti-din-payoneer-t11760.html#p62696
Skins
Elite User
Elite User
Been thanked: 1 time

Sau poti folosi cursul afisat aici;

http://www.banknews.ro/curs_valutar_banci/

Iti alegi banca de la care vrei sa tragi banii si te uiti pe curs, iti faci calculul, lasi o marja de 5-10$ de siguranta si gata,atentie! cursul se schimba la fiecare 2 ore!! incepe primul curs la ora 08 si ultimul la ora 18!! inainte de a merge la banca consultati cursul,, nu va uitati la curs dimineata si scoateti banii pe la 17 dupa amiaza, e posibil sa aveti surprize neplacute!
josephine_love
User Junior+
User Junior+

La fel am patit si eu ca Hippie. Cursul BNR era undeva la 1 RON = $ 2,95, am incercat sa retrag la un curs de 2,85 si dupa o serie de fonduri insuficiente am retras la 2,7 si mi-au disparut si $10 din cont prentru retragerile nereusite. Bineinteles ca m-am enervat teribil si acum scot mereu la curs de 2,7 desi nu prea e normal sa nu stii la ce curs poti sa retragi banii si 2,7 e un curs extraordinar de mic fata de BNR.
Dar cum a zis si Hippie mai bine sa-ti ramana bani in cont decat sa te trezesti ca-ti lipsesc.
videochat4
User Junior
User Junior

Asa am facut ,am calculat la 2.7 si mi-a ramas in cont aprox 7-8% din suma totala . Din ce am calculat ATMul mi-a dat un curs de aprox 2.86 ,asa voi face si de acum incolo. Multumesc :D
Imagine
BlueLotus
User Activ
User Activ

Skins scrie:Sau poti folosi cursul afisat aici;

Iti alegi banca de la care vrei sa tragi banii si te uiti pe curs, iti faci calculul, lasi o marja de 5-10$ de siguranta si gata,atentie! cursul se schimba la fiecare 2 ore!! incepe primul curs la ora 08 si ultimul la ora 18!! inainte de a merge la banca consultati cursul,, nu va uitati la curs dimineata si scoateti banii pe la 17 dupa amiaza, e posibil sa aveti surprize neplacute!
Skins, nu mai dezinforma lumea in legatura cu cursul, nu e prima oara cand o faci aici. Acesta NU variaza de la o banca la alta si NU are nici o legatura cu cursurile bancilor. Diferentele dimineata/dupa-amiaza apar din cauza ca MasterCard isi regleaza cursul zilnic dupa fusul orar american, deci abia spre seara, ora Romaniei. Ar fi stupid ca Payoneer sa isi lege operatiunile de cheful fiecarei banci din fiecare tara, nu-ti imaginezi ce s-ar intampla in Zimbabwe? :lol:

Mi s-a confirmat personal de la Payoneer ca este folosit cursul MasterCard, insa nu cursul interbancar afisat pe site-ul MasterCard, ci cursul de cumparare USD (practic, noi vindem USD atunci cand retragem RON) stabilit de MasterCard zilnic si transmis catre Payoneer (de obicei cam cu 1%-3% mai mare decat cursul de pe site-ul MasterCard). Diferentele ce apar la ATM-urile bancilor provin NUMAI din comisioanele bancilor. Aceasta e informatie verificata personal: am retras bani de la ATM (CEC), apoi am platit in doua locuri cu cardul in aceeasi zi si am avut exact acelasi curs.

Iar sfatul cu marja de siguranta de $5-$10 nu e logic. Nu-i totuna daca retragi $50 sau $1000; cum costurile se calculeaza proportional, tot asa si marja de siguranta trebuie sa fie un procent din suma.

Calculul este urmatorul:
suma (la cursul MasterCard mentionat mai sus) - 3% comision Payoneer pentru folosirea cardului in strainatate - $3.15 comision Payoneer de retragere - comisionul bancii al carei ATM il folositi

Exemplu:
$1000 la cursul din 24.06, site-ul MasterCard (2.9635)
- $30 (3% Payoneer) = $970
- $30 (3% MasterCard) = $940
- $3.15 (comision) = $936.85
x 2.9635 = 2776.35 RON, deci cursul efectiv la care ati retras este de 2.77635 (aproximativ pentru ca nu sunt 100% sigura ca aceste comisioane se aplica in ordinea de mai sus)

Mai scadeti, daca e cazul:
- comisionul bancii (CEC nu percepe, altele nu stiu cat iau)
- o marja de siguranta PROPORTIONALA cu suma

Aici gasiti cursul interbancar MasterCard: https://www.mastercard.com/global/curre ... index.html

Sper ca informatia asta sa fie de folos, ca sa nu ne mai lovim toti cu capul de pereti la fiecare retragere.
Skins
Elite User
Elite User

Te contrazic un pic,
Pentru cumparaturile din orice alta moneda ( inclusiv $$ pe care ii scoatem noi tot " cumparaturi se numesc") se face intai schimbul din moneda X in $ la cursul Visa / Mastercard, si apoi la suma rezultata se face schimbul EUR-RON la cursul bancii unde folosesti tu cardul!
Cu alte cuvinte;
Mai intai are loc o conversie din $ U.S in moneda de decontare pe care o foloseste banca (de obicei USD sau EUR). Schimbul se face la un curs pe care Visa sau MasterCard il iau de pe pietele internationale la data respectiva.

Ulterior, are loc o alta operatiune de schimb valutar in momentul in care banca emitenta transforma suma primita de la Visa sau MasterCard in moneda contului detinatorului de card, daca aceasta difera de moneda de decontare.

Transformarea se face la cursul bancii din data respectiva, iar banca este singura care-l poate informa pe detinatorul de card asupra nivelului acestuia.

Cu alte cuvinte;

Cursul afisat de banca de la care scoateti $$$ este cel corect! cu mentiunea ca; cursul de la ATM-ul bancilor este o idee mai mic decat cursul afisat de banci la operatiunile valutare.

Asadar folositi cu incredere cursul afisat de;

faceti-va un calcul estimativ si nu uitati sa intrebati la banca care este CURSUL ATM-ului, abia apoi va faceti calculul final,lasand bineinteles o marja de eroare ce va include comisionul banci si rata de schimb aferenta orei la care trageti banii!

PS! in domeniul asta nu imi dai lectii, ca nu ai cum!
Skins
Elite User
Elite User

Si ca sa te convingi ca cele spuse de mine sunt conforme cu realitatea,iata cursul mastercard de acum;

2.963500
https://www.mastercard.com/global/curre ... index.html

si iata cursul BNR tot de acum;

2.9523 RON

Diferenta de cativa banuti este marja de siguranta a BNR-ului!
BlueLotus
User Activ
User Activ

Skins scrie:PS! in domeniul asta nu imi dai lectii, ca nu ai cum!
Din cate citesc pe-aici, nu prea exista domeniu in care sa-ti dea cineva lectii, asa ca nu ma bag :lol:

Eu nu fac decat sa dau mai departe informatia pe care am primit-o de la Payoneer. Dar, sunt sigura ca tu stii mai bine. Poate imi explici, totusi, de ce cumparaturi facute la magazine diferite si banii retrasi de la ATM au rezultat la acelasi curs. Si poate reusesti sa aprofundezi explicatia cu BNR-ul, ca n-ai facut decat sa repeti cursurile BNR si MasterCard, care nici nu trebuie sa fie neaparat identice, sunt institutii diferite care le stabilesc in functie de piata dar si de interesele proprii.

In fine, fiecare crede ce vrea si face cum vrea.
Skins
Elite User
Elite User

Hippie scrie:
Skins scrie:PS! in domeniul asta nu imi dai lectii, ca nu ai cum!
Din cate citesc pe-aici, nu prea exista domeniu in care sa-ti dea cineva lectii, asa ca nu ma bag :lol:

Eu nu fac decat sa dau mai departe informatia pe care am primit-o de la Payoneer. Dar, sunt sigura ca tu stii mai bine. Poate imi explici, totusi, de ce cumparaturi facute la magazine diferite si banii retrasi de la ATM au rezultat la acelasi curs. Si poate reusesti sa aprofundezi explicatia cu BNR-ul, ca n-ai facut decat sa repeti cursurile BNR si MasterCard, care nici nu trebuie sa fie neaparat identice, sunt institutii diferite care le stabilesc in functie de piata dar si de interesele proprii.

In fine, fiecare crede ce vrea si face cum vrea.
Nu am chef de polemica, ambele institutii se raporteaza la un singur curs de pe pietele internationale la data respectiva, se pare ca nu poti intelege un lucru,nu conteaza unde folosesti cardul,la ATM, la cumparaturi online,la cumparaturi in magazine,la orice vrei tu,cardul indiferent ce este,visa,mastercard,dinero,etc, se va raporta la cursul bancii la care este atasat tragatorul ( magazin,ATM,restaurant, etc) toate folosesc cursul stabilit in ziua respectiva, singurul lucru care difera sunt comisioanele,in rest cursul este acelasi,oriunde folosesti cardul, indiferent ca, faci cumparaturi,ori plati de servicii.

BNR-ul, la fel ca si mastercard, visa,ori ce vrei tu,se raporteaza la cursul INTERNATIONAL stabilit de piata valutara din ziua respectiva.

Piata valutara internationala sau FOREX este locul unde valutele sunt cotate si convertite. Forex este cea mai mare si lichida piata financiara din lume. Volumul zilnic mediu depaseste 4 trilioane USD si este in continua crestere.

O piata lichida este piata in care participantii pot executa rapid tranzactii cu volum mare si impact redus asupra preturilor, si pot intra sau iesi cu usurinta din tranzactii. Lichiditatea este o atractie puternica pentru orice investitor, deoarece sugereaza libertatea de a deschide sau inchide o tranzactie in orice moment 24 de ore pe zi. In piata forex intotdeauna exista un vanzator si un cumparator.

Trăsăturile caracteristice ale Pietei Valutare Internationale sunt următoarele:
- nu este caracterizată printr-un loc concret de realizare a tranzacţiilor – ele sunt desfăţurate peste tot;
- nu are un timp concret de lucru – tranzacţiile se desfăşoară 24 ore din 24

- nu dispune de un organ de reglementare – cursurile se determină exclusiv de cerere şi ofertă;
- este caracterizată de un număr considerabil de participanţi şi un volum mare de operaţiuni;
- este cea mai rapidă şi lichidă piaţă – tranzacţiile se realizează în câteva secunde.
Datorită acestor caracteristici, piaţa valutară se consideră cea mai obiectivă piaţă, deoarece participanţii trebuie să opereze cu sume considerabile pentru a putea direcţiona cât de cât cursurile pe această piaţă în scopurile sale.

Acum sper ca sa lamurit problema,esenta este simpla;

vizualizati cursul BNR din ziua respectiva, apoi cursul bancii de unde vreti sa scoateti banii;

intrebati la banca respectiva ce curs are ATM-ul (atm-urile au un curs mai mic decat cel afisat la banci ) in functie de acel curs va faceti calculul si scoateti banii, este simplu.

Atentie! cursul se schimba la fiecare 2ore, piata valutara nu are pauze ( nu doarme) este activa 24/24
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”