Experienta mea cu paxum recenta

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
arabu
Has thanked: 5 times
Been thanked: 6 times

cara_em22 scrie: 20 Apr 2018, 02:24 buna ,
este un mastercard international in E emis in Franta , care poate fi folosit in toata lumea
nu stiu ce sa zic uite ce scrie pe site ass ca incearca si nu ai ce sa pierz

Supported card brands: Visa, Visa Electron, MC, Maestro.
SoulCams Models Studios wanted
cara_em22
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 10 times
Been thanked: 1 time

Vroiam sa vad daca cineva intradevar a reusit sa faca transfer de pe paxum pe un card master .
Multumesc frumos pentru raspuns :)
.............
1tinkerbell
Has thanked: 1 time
Been thanked: 3 times

M-am gandit sa povestesc si eu experienta mea cu paxum: pe 10 aprilie (marti) am aplicat sa deschid cont iar vineri pe 13 aprilie , contul a fost aprobat. Am uploadat aceeasi poza cu buletinul atat pentru proof of identity cat si pentru proof of address.. Astazi am primit mail de la ei ca banii de la streamate mi-au fost virati si am dat retragere pe un card de ing.
Pana acum nu am intampinat nici o problema, urmeaza doar sa vad in cat timp imi intra banii :heart_eyes:
Taste your words before you spit them out :upside_down_face:
cara_em22
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 10 times

1tinkerbell scrie: 20 Apr 2018, 11:54 M-am gandit sa povestesc si eu experienta mea cu paxum: pe 10 aprilie (marti) am aplicat sa deschid cont iar vineri pe 13 aprilie , contul a fost aprobat. Am uploadat aceeasi poza cu buletinul atat pentru proof of identity cat si pentru proof of address.. Astazi am primit mail de la ei ca banii de la streamate mi-au fost virati si am dat retragere pe un card de ing.
Pana acum nu am intampinat nici o problema, urmeaza doar sa vad in cat timp imi intra banii :heart_eyes:
Multumim frumos pentru informatii :slightly_smiling_face:
.............
arabu
Has thanked: 5 times
Been thanked: 6 times

1tinkerbell scrie: 20 Apr 2018, 11:54 M-am gandit sa povestesc si eu experienta mea cu paxum: pe 10 aprilie (marti) am aplicat sa deschid cont iar vineri pe 13 aprilie , contul a fost aprobat. Am uploadat aceeasi poza cu buletinul atat pentru proof of identity cat si pentru proof of address.. Astazi am primit mail de la ei ca banii de la streamate mi-au fost virati si am dat retragere pe un card de ing.
poate luni si cel tarziu marti mai multe de zile lucratoare nu intarzie

Good luck
1tinkerbell

Tocmai am primit mesaj de la Ing ca au intrat banii, cursul dolarului fiind calculat la 3,62 RON. In aproximativ 8 ore am primit banii, pana acum nu am nimic de reprosat la adresa celor de la Paxum.
O zi frumoasa
Darlingirl
Has thanked: 4 times

Buna seara. Si eu am facut azi dim transfer din paxum in card ing. In cateva ore mi au inrat banii pe card. Am primit dolarul cu 3.62.
Darlingirl

Mai stie cineva ceva de cardul de la paxum cand i l vom putea comanda? Comisionul in card exter e destul de mare, 35 dol pt 1000 dol. Asa daca fac tranzacte sepa comisionul e doar de 5 eur, noi fiinnd in zona sepa.
Ionela88999
User Junior
User Junior
Been thanked: 11 times

Ari primit banii de la chaturbate sau de la mfc?
Darlingirl

Eu am primit doar de la Lj, ca doar pe asta lucrez
evaeva1
User Activ
User Activ
Has thanked: 27 times
Been thanked: 30 times

Salutare ,

Eu am inregsitrat card Mastercard pt paxum si a functionat. Aseara s a aprobat contul si tot aseara am dat transfer pe card BRD banilor, insa vad ca nu au intrat. Teoretic nu trebuiau sa intre instant sau in cateva ore? :thinking: Daca ma uit la istoric in paxum imi apare ca a fost facut transferul
LUNETIC
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hei tuturor
Are cineva cont la ING?

Eu am bagat datele bancii la mfc sa mi trimita banii, acum 5 zile mi-au raspuns ca mi-au trimis banii si sa ma uit la Payment History in contul meu mfc,m-am uitat si ce e drept ,da,s-a facut transferul dar eu inca nu i-am primit,nu mi apare nimic in ING, de obicei pt orice suma mai mare de 100ron am la ei setat sa imi trimita mesaj, tot astept...
Stie cnva?are cva cont ING?
evaeva1
User Activ
User Activ
Has thanked: 27 times
Been thanked: 30 times

LUNETIC scrie: 24 Apr 2018, 09:50 Hei tuturor
Are cineva cont la ING?

Eu am bagat datele bancii la mfc sa mi trimita banii, acum 5 zile mi-au raspuns ca mi-au trimis banii si sa ma uit la Payment History in contul meu mfc,m-am uitat si ce e drept ,da,s-a facut transferul dar eu inca nu i-am primit,nu mi apare nimic in ING, de obicei pt orice suma mai mare de 100ron am la ei setat sa imi trimita mesaj, tot astept...
Stie cnva?are cva cont ING?
Buna

Ma gandesc ca daca ai facut transfer bancar acum 5 zile , asta inseamna vineri.Teoretic transferurile bancare din strainatate catre conturile din Romania dureaza intre 3-5 zile lucratoare. Deci inca ar trebui sa mai ai putina rabdare. Si eu am ales transfer bancar pt jasmin in cont brd si nu am primit banii desi transferul a fost facut de catre jasmin pe 18 noaptea .
LUNETIC

1tinkerbell scrie: 20 Apr 2018, 19:28 Tocmai am primit mesaj de la Ing ca au intrat banii, cursul dolarului fiind calculat la 3,62 RON. In aproximativ 8 ore am primit banii, pana acum nu am nimic de reprosat la adresa celor de la Paxum.
O zi frumoasa

Buna, eu am selectat in contul myfreecams direct datele bancii,nu am dat paxum pt ca nu imi era verificat inca...
Ce fac? ca nu mi-au intrat inca banii

Trebuia sa selectez paxum ca metoda de plata i dupa aceea de acoolo sa ii fi transferat eu in ING?

multumesc
LUNETIC

evaeva1 scrie: 24 Apr 2018, 09:47 Salutare ,

Eu am inregsitrat card Mastercard pt paxum si a functionat. Aseara s a aprobat contul si tot aseara am dat transfer pe card BRD banilor, insa vad ca nu au intrat. Teoretic nu trebuiau sa intre instant sau in cateva ore? :thinking: Daca ma uit la istoric in paxum imi apare ca a fost facut transferul

Deci sa inteleg ca PAXUM este doar ceva virtual,nu este ca payoneerul , sa iti trimita card PAXUM ACASA? din contul virtual de paxum sa dau sa se transfere in contul meu de banca ING??
LUNETIC

Oare ce comisioane o sa fie??
MyScrew

am facut wire transfer de pe mfc in cont de usd la raiffeisen si nici pana azi nu mi au intrat banii :(
1tinkerbell

Buna . In cazul meu Paxum a fost foarte ok pana acum. Pana sa "pice" Firstchoice pay atat Paxum cat si FCP foloseau aceeasi banca: Choice bank din aceasta cauza si la cei de la Paxum a fost o problema cu cardurile. Pana acum cateva zile pe site-ul celor de la Paxum aparea optiunea de a comanda cardul cu statusul " coming soon" iar din cate vad acum poti comanda si cardul.
Comisioanele apar la ei pe site pentru fiecare metoda de plata pe care o alegi. Optiunea pentru care am optat eu, trasfer catre un card de la o banca din Romania platesti 6$ per trasfer+ 2,95% din suma pe care alegi sa o transferi , deci daca transferi 100$ ti se opresc 6$ + 2,95% din 100$ , in total 8,95$ comision.
Good luck :D
quenette
Been thanked: 2 times

Eu am facut aseara un transfer de pa paxum pe cardul meu asta dupa ce am mai facut alte doua transferuri saptamna trecuta si azi la 7.15 s au intors banii in contul meu de paxum !Nu inteleg de ce!Am dat sa fac un nou transfer !A mai patit cineva asa?
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”