nu stiu ce sa zic uite ce scrie pe site ass ca incearca si nu ai ce sa pierz
Supported card brands: Visa, Visa Electron, MC, Maestro.
Multumim frumos pentru informatii1tinkerbell scrie: ↑20 Apr 2018, 11:54 M-am gandit sa povestesc si eu experienta mea cu paxum: pe 10 aprilie (marti) am aplicat sa deschid cont iar vineri pe 13 aprilie , contul a fost aprobat. Am uploadat aceeasi poza cu buletinul atat pentru proof of identity cat si pentru proof of address.. Astazi am primit mail de la ei ca banii de la streamate mi-au fost virati si am dat retragere pe un card de ing.
Pana acum nu am intampinat nici o problema, urmeaza doar sa vad in cat timp imi intra banii![]()
poate luni si cel tarziu marti mai multe de zile lucratoare nu intarzie1tinkerbell scrie: ↑20 Apr 2018, 11:54 M-am gandit sa povestesc si eu experienta mea cu paxum: pe 10 aprilie (marti) am aplicat sa deschid cont iar vineri pe 13 aprilie , contul a fost aprobat. Am uploadat aceeasi poza cu buletinul atat pentru proof of identity cat si pentru proof of address.. Astazi am primit mail de la ei ca banii de la streamate mi-au fost virati si am dat retragere pe un card de ing.
Pana acum nu am intampinat nici o problema, urmeaza doar sa vad in cat timp imi intra banii![]()
BunaLUNETIC scrie: ↑24 Apr 2018, 09:50 Hei tuturor
Are cineva cont la ING?
Eu am bagat datele bancii la mfc sa mi trimita banii, acum 5 zile mi-au raspuns ca mi-au trimis banii si sa ma uit la Payment History in contul meu mfc,m-am uitat si ce e drept ,da,s-a facut transferul dar eu inca nu i-am primit,nu mi apare nimic in ING, de obicei pt orice suma mai mare de 100ron am la ei setat sa imi trimita mesaj, tot astept...
Stie cnva?are cva cont ING?
1tinkerbell scrie: ↑20 Apr 2018, 19:28 Tocmai am primit mesaj de la Ing ca au intrat banii, cursul dolarului fiind calculat la 3,62 RON. In aproximativ 8 ore am primit banii, pana acum nu am nimic de reprosat la adresa celor de la Paxum.
O zi frumoasa
evaeva1 scrie: ↑24 Apr 2018, 09:47 Salutare ,
Eu am inregsitrat card Mastercard pt paxum si a functionat. Aseara s a aprobat contul si tot aseara am dat transfer pe card BRD banilor, insa vad ca nu au intrat. Teoretic nu trebuiau sa intre instant sau in cateva ore?Daca ma uit la istoric in paxum imi apare ca a fost facut transferul