Salutare alexalex101@alexalex101 scrie:@manuela222 Nu se numeste medicina, ci asigurare sociala de sanatate. Daca doresti sa beneficiezi de pensie, servicii medicale ce tin de sistemul public si sa fii linistita in ceea ce priveste plata impozitelor te sfatuiesc sa iti declari veniturile si sa iti platesti contributiile si impozitul.
Ba , chiar mai mult de atat .Eu am inteles din fraza de mai jos :
manuela222 scrie:........... sunt femei care au o anumita varsta si nu sunt nici macar casatorite (pentru ca in acest fel sotul lucrand ii corespunde si sotiei medicina).
...ca sotul daca lucreaza ( inteleg ca trebuie sa fie medic ! ) automat , sotia va beneficia si ea de statutul de ... absolvent de medicina !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Acum vorbind serios , nu ar fi problema prea mare ca asa se vorbeste acolo .Nu din cauza asta m-am " legat de ea " ci pentru ca avea un ton putin cam acuzator , de repros , daca citesti mai bine textul integral .
Cred ca asta e unul din motivele care franeaza sistematic fuziunea noastra , nu doar spirituala ci si din punct de vedere ...topographic
P.S Asta nu inseamna ca nu suntem solidari si permanent cu gandul la ei , cu speranta ca si acolo se vor reglementa intr-un fel sau altul joburile in toate domeniile . Profit de ocazie sa il salut si pe userul JustModel@ .Sa speram ca este bine ,sanatos !