Justamodel,
Eu in decursul timpului am intalnit multe situatii si probleme care mai de care mai complicate si mai incalcite si incercand sa le rezolv ajungeam in momente in care efectiv imi venea sa-mi smulg parul din cap nereusind sa ii dau de cap, ca rezolvam ca nu rezolvam pana la urma chiar nu mai conteaza.
Conteaza doar ca anumite situatii astfel de probleme pun o presiune asupra noastra si ca trebuie sa ne ferim de asa ceva, in special modelele de chat care tot timpul sunt supuse unui stres ( vorbind cu toti membrii ... modelul e uzat psihic) ele nu mai au nevoie de inca un stres ca nu o sa mai poata lucra.
Eu nu zic acum sa nu te bagi si sa nu cercetezi sa incerci sa descoperi sa rezolvi... Dar trebuie sa fi constienta de un lucru, dupa ce pierzi 2-3 saptamani incercand sa clarifici si zici doamne am termina in sfarsit e totul in regula, hop vine un update si vezi ca nu mai e bine.. si o iei de la capat... si unde se ajunge atunci ? iar stress iar timp pierdut in rezolvarea problemelor.
Cei de la jasmin sunt cunoscuti pentru milionul de schimbari updateuri pe care le-au facut in decursul timpului, in incercarea lor de a oferi o calitate mai buna de a gasi solutia optima au schimbat multe softuri de la la optimum starhD performepro sau beta pro, etc, de fiecare data au fost zeci de conflicte si probleme si cu fiecare update modelele si studio owneri au mai albit un pic... crezi ca e bine? Iti spun eu ca nu este dar nu ai ce sa faci de aceea ne adaptam.
Personal recomandarea mea este asta daca poti sa te indepartezi de situatia asta sa nu mai fi asa de afectata de ce aia si de ce nu aialalta, foloseste strict ce te multumeste pe tine si ignora restul:
- ca folosesti recomandarea lor c920 e ok
- ca folosesti ce-ti place tie c910 iar e ok ... important e sa nu mai ai stress, sa nu mai stai incercand si gandindu-te la toate posibilitatile ca e timp pierdut sper ca ma poti intelege.
Eu cand am reusit sa trec peste aceasta stare cand am reusit sa ma scutur de asa zisele "probleme" sa ma pot focusa pe CE E CU ADEVARAT IMPORTANT am rupt, scurt si cuprinzator.
Fara stresul ( pus de tine asupra ta, ) ai mari sanse sa faci mai multe rezultatele sa fie mai bune, stii tu vorba aia ca oameni care gandesc mai putin sunt mai fericiti... incearca sa aplici chestia asta aici referitor la problema ta tehnica.
Gandeste-te te chinui ok, bravo gasesti solutia, ura... se schimba sistemul poc te-ai lovit de un zid si o iei de la capat,
Pe partea cealalata daca ignori un pic... iei decizia care e cea mai ok pt tine e totul "acceptabil" in regula nu esti singurul model care a luat decizia aia, nu esti printe cele 10 modele care folosesc sistemul ala ci esti unul din cele 500 de modele care fac asa deci este totul in regula,
Iar cand vine schimbarea la sistem, relax zambind zici ok si acum ce e de facut .. X sau Y, ... y sa fie ok si ii dai drumul la treaba stiind ca esti in grafic, este totul in regula, fara griji si fara stres.
Stiu ca nu este rezolvarea la problema dar este un mod propriu de abordare in anumite momente care la mine chiar functioneaza.
Si sunt persoane aici dragi mie care au vazut de-a lungul timpului cum ma misc cand sunt stresat si cum am inceput sa ma misc si ce am reusit sa fac cand NU SUNT STRESAT, si colaboratori mei ( cei apropiati de care ma leaga mai multe decat jobul ) au inceput sa ma simta ma vad cand sunt cu stress si cand sunt fara stress,

ca eu reusesc sa fac aceeasi treaba asta e alta poveste dar o fac mai lejer cand e fara stres.
Asta ti-as dori si tie sa te poti elibera de aceasta povara sa zambesti stiind in mintea ta ca ai luat cea mai buna decizie si un viitor update sa nu te sperie ci sa il tratezi ca atare, adica ceva de facut nimic extraordinar de grav sau imposibil.
Spor acolo.
P.S. scuze eventualele greseli de scriere redactare formulare nu am timp sa recitesc si sa corectez.