A primit cineva cardul Paxum, noile carduri?

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
sweetgirl
VIP
VIP
Has thanked: 3 times
Been thanked: 5 times

ooo_eu scrie: 21 Iun 2018, 14:32
sweetgirl scrie: 21 Iun 2018, 13:58 ce credeti mai vin cardurile sau ne vine in vizita doamna de la telefon? :D :D :D
Sweetgirl imi dai emotii !

Ieri i-am trimis mail lui octav , pt ca m-am saturat sa tot astept ! A zis ca in teorie ar trebui sa il primesc in cateva zile ..... ce pot sa mai zic .... bataie de joc e un cuvant prea frumos
daa sa stii ,asa ceva nu am mai pomenit,totu este greu ,de la comisioane ,conturi ,carduri,au mai oprit si 50 $ pt card si cata asteptare si deranj ,chiar ca bataie de joc
SoulCams Models Studios wanted
draculina
User Junior
User Junior
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Si mie mi-a confirmat Octav ca ar trebui sa primim cardurile curand, da acu serios nu le sta bine in buzunar cu 6$ +3% :))) nu ca la card ar fi comisioanele mai friendly. Apropo de comision, cand am cerut cardul si mie mi-au oprit cei 45$, dar apoi i-am primit inapoi.si nu am primit nici un cod nimic, plus ca mi s-a spus ca nu am fost client activ, desi contul il aveam de cativa ani.
ooo_eu

draculina scrie: 21 Iun 2018, 20:11 Si mie mi-a confirmat Octav ca ar trebui sa primim cardurile curand, da acu serios nu le sta bine in buzunar cu 6$ +3% :))) nu ca la card ar fi comisioanele mai friendly. Apropo de comision, cand am cerut cardul si mie mi-au oprit cei 45$, dar apoi i-am primit inapoi.si nu am primit nici un cod nimic, plus ca mi s-a spus ca nu am fost client activ, desi contul il aveam de cativa ani.
Si mie mi-a oprit $45 imediat cum mi-au intrat primii bani in cont ! Nu trebuia sa imi opreasca sau cum? Ca nu am inteles
draculina
User Junior
User Junior

Initial au spus ca detinatorii de conturi active, vor primi cardul nou gratis. ceilalti vor plati comisionul de 45$ . Spuneam ca si mie imi aparea pe minus, i-am contactat si mi-au spus ca apare asa pentru ca nu eram activa( nu primisem bani la ei in ultimele 6 luni) dar dupa ceva timp am primit cei 45 inapoi.
sweetgirl
VIP
VIP

asa ar fi normal ca cei 45 sa i inapoieze fiindca la cum se misca nu pare a fi platit transportul,la 45 $ platiti trebuiau sa se miste impecabil,chiar nu se justifica banii opriti.la orice banca unde optezi sa fi client nu te costa niciun plastic sau daca costa se si misca impecabil
draculina
User Junior
User Junior

cei 45 nu erau pentru transport. in pagina de fees, Yearly maintainence fee. pe langa ca dam banii inainte ca la curve( sorry da asa e) e maine poimaine iulie si s-au luat banii pe tot anul, in conditiile in care cei care am avut card am mai platit si la inceputul anului( ok posibil de asta sa fi trimis banii inapoi la mine, acum m-am gandit la partea asta)
WinXPfather
Moderator
Moderator
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times

Cum stati cu cardul? Am auzit ca toti l-au primit. A fost si accidentul ala de microbuz in Vrancea...
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
Beaj
Has thanked: 1 time

WinXPfather scrie: 22 Iun 2018, 11:14 Cum stati cu cardul? Am auzit ca toti l-au primit. A fost si accidentul ala de microbuz in Vrancea...
Inca nu...eu una sper ca finnaly luni sa ajunga... :grimacing: Ce accident??
ooo_eu

Beaj scrie: 22 Iun 2018, 16:49
WinXPfather scrie: 22 Iun 2018, 11:14 Cum stati cu cardul? Am auzit ca toti l-au primit. A fost si accidentul ala de microbuz in Vrancea...
Inca nu...eu una sper ca finnaly luni sa ajunga... :grimacing: Ce accident??
Si eu sper ...
cara_em22
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 10 times

cei de la paxum mi-au raspuns in email sa mai am ,,rabdare,, inca 3 sapt.
LOL
.............
ooo_eu

cara_em22 scrie: 22 Iun 2018, 17:04 cei de la paxum mi-au raspuns in email sa mai am ,,rabdare,, inca 3 sapt.
LOL
I-am trimis acum mail lui Octav ... sunt curioasa ce raspunde .. si mi-a raspuns rapid ..

Este vineri si cardul tot nu a ajuns ! Cat mai dureaza? Am inteles de la anumite persoane ca raspunsul celor de la paxum a fost ca sa mai asteptam vreo 3 saptamani !!. Ce imi poti spune?

Octav M. - Paxum.com <octav@paxum.com>

Jun 22 at 6:50 PM

Cateva zile

Octav
draculina
User Junior
User Junior

da si mie mi-a spus sa stam linistiti ca il vom primi curand:) deja ma umfla rasul cand aud de la ei "curand" sau "soon" au o conceptie funny a cuvantului... indiferent de barierele lingvistice :)
ooo_eu

draculina scrie: 22 Iun 2018, 20:38 da si mie mi-a spus sa stam linistiti ca il vom primi curand:) deja ma umfla rasul cand aud de la ei "curand" sau "soon" au o conceptie funny a cuvantului... indiferent de barierele lingvistice :)
Bun , bun dar totusi unde sunt cardurile noastre? Unde stau atata timp? Eu zic ca ceva nu este in regula , daca au ajuns in tara banuiesc ca inca nu le-au trimis la curieri , ca altfel de o saptamana jumate le primeam nu ? Ceva nu imi miroase a bine ...
sweetgirl
VIP
VIP

Da mi se pare tare dubios , paxum acesta numai bătăi de cap a dat de la inceput , din cate imi amintesc Acum câțiva ani au fost niste probleme urate de tot si era pomenit si p. Oricum e dubios sa stea atata timp undeva si cine e tanti aceea care suna chiar asa pe fiecare in parte ?!? Am mai primit carduri dar niciodată nu s a intamplat asa ceva , le su trimis cu DHL au venit civilizat in maxim 2 sapt chiar si mai repede daca alegeai plata trandport express te suna direct curierul.chiar nu inteleg de ce trebuia confirmată adresa de fapt nu confirmată a spus ca e incompleta ! Nu e posibil asa ceva chiar la atata lume incompleta ?!?mi a spus ca apare doar strada ceea ce nu e adevarat ca doar am dat adresa completa cand am comandat cardul
draculina
User Junior
User Junior

La mine adresa era completa, doar a dorit confirmarea. eu inca stau linistita avand confirmarea de la Octav ca de la ei suna.... stiu dureaza de zici ca vin pe jos din canada... dar inca astept
cara_em22
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 10 times

draculina scrie: 23 Iun 2018, 03:14 La mine adresa era completa, doar a dorit confirmarea. eu inca stau linistita avand confirmarea de la Octav ca de la ei suna.... stiu dureaza de zici ca vin pe jos din canada... dar inca astept
A primit cineva tracking number in email ??

,,The card is not sent from the US but from Romania, so there's no reason to think that it was send anywhere else.

Also, you received an email with the tracking number, so please check your email and use that tracking number .,, - acesta este raspunsul celor de la Paxum
.............
WinXPfather
Moderator
Moderator

draculina scrie: 22 Iun 2018, 20:38 indiferent de barierele lingvistice :)
Care bariere?:)

Pai am vazut la stiri. A fost accidentul de microbuz in Vrancea. Se pare ca era si un lucrator de la o firma de curierat. M-am gandit ca o fi ala cu cardurile...

Imagine
Beaj
Has thanked: 1 time

Vin mai repede comenzile de pe aliexpress din china de cat cardul asta!! HAHAHA...Sa speram ca luni...
ooo_eu

Ceva noutati aveti?
draculina
User Junior
User Junior

ooo_eu scrie: 25 Iun 2018, 13:33 Ceva noutati aveti?
Nimic. nu maine dar poimaine se fac 2 saptamani de cand am fost sunati, 3 saptamani sunt de cand apare cardul shipped. deci pana la urma cu tot curierul lor din Romania, tot in 4-6 sapt ajunge.
sweetgirl
VIP
VIP

B A T A I E D E J O C !!!!
WinXPfather
Moderator
Moderator

Gata! S-a rezolvat. Au sunat de la Ramnicu Valcea!

Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”