daa sa stii ,asa ceva nu am mai pomenit,totu este greu ,de la comisioane ,conturi ,carduri,au mai oprit si 50 $ pt card si cata asteptare si deranj ,chiar ca bataie de joc
A primit cineva cardul Paxum, noile carduri?
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Si mie mi-a confirmat Octav ca ar trebui sa primim cardurile curand, da acu serios nu le sta bine in buzunar cu 6$ +3%
)) nu ca la card ar fi comisioanele mai friendly. Apropo de comision, cand am cerut cardul si mie mi-au oprit cei 45$, dar apoi i-am primit inapoi.si nu am primit nici un cod nimic, plus ca mi s-a spus ca nu am fost client activ, desi contul il aveam de cativa ani.
Si mie mi-a oprit $45 imediat cum mi-au intrat primii bani in cont ! Nu trebuia sa imi opreasca sau cum? Ca nu am intelesdraculina scrie: ↑21 Iun 2018, 20:11 Si mie mi-a confirmat Octav ca ar trebui sa primim cardurile curand, da acu serios nu le sta bine in buzunar cu 6$ +3%)) nu ca la card ar fi comisioanele mai friendly. Apropo de comision, cand am cerut cardul si mie mi-au oprit cei 45$, dar apoi i-am primit inapoi.si nu am primit nici un cod nimic, plus ca mi s-a spus ca nu am fost client activ, desi contul il aveam de cativa ani.
Initial au spus ca detinatorii de conturi active, vor primi cardul nou gratis. ceilalti vor plati comisionul de 45$ . Spuneam ca si mie imi aparea pe minus, i-am contactat si mi-au spus ca apare asa pentru ca nu eram activa( nu primisem bani la ei in ultimele 6 luni) dar dupa ceva timp am primit cei 45 inapoi.
-
- VIP
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 5 times
asa ar fi normal ca cei 45 sa i inapoieze fiindca la cum se misca nu pare a fi platit transportul,la 45 $ platiti trebuiau sa se miste impecabil,chiar nu se justifica banii opriti.la orice banca unde optezi sa fi client nu te costa niciun plastic sau daca costa se si misca impecabil
cei 45 nu erau pentru transport. in pagina de fees, Yearly maintainence fee. pe langa ca dam banii inainte ca la curve( sorry da asa e) e maine poimaine iulie si s-au luat banii pe tot anul, in conditiile in care cei care am avut card am mai platit si la inceputul anului( ok posibil de asta sa fi trimis banii inapoi la mine, acum m-am gandit la partea asta)
- WinXPfather
- Moderator
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 92 times
Si eu sper ...Beaj scrie: ↑22 Iun 2018, 16:49Inca nu...eu una sper ca finnaly luni sa ajunga...WinXPfather scrie: ↑22 Iun 2018, 11:14 Cum stati cu cardul? Am auzit ca toti l-au primit. A fost si accidentul ala de microbuz in Vrancea...Ce accident??
I-am trimis acum mail lui Octav ... sunt curioasa ce raspunde .. si mi-a raspuns rapid ..
Este vineri si cardul tot nu a ajuns ! Cat mai dureaza? Am inteles de la anumite persoane ca raspunsul celor de la paxum a fost ca sa mai asteptam vreo 3 saptamani !!. Ce imi poti spune?
Octav M. - Paxum.com <octav@paxum.com>
Jun 22 at 6:50 PM
Cateva zile
Octav
Bun , bun dar totusi unde sunt cardurile noastre? Unde stau atata timp? Eu zic ca ceva nu este in regula , daca au ajuns in tara banuiesc ca inca nu le-au trimis la curieri , ca altfel de o saptamana jumate le primeam nu ? Ceva nu imi miroase a bine ...
-
- VIP
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 5 times
Da mi se pare tare dubios , paxum acesta numai bătăi de cap a dat de la inceput , din cate imi amintesc Acum câțiva ani au fost niste probleme urate de tot si era pomenit si p. Oricum e dubios sa stea atata timp undeva si cine e tanti aceea care suna chiar asa pe fiecare in parte ?!? Am mai primit carduri dar niciodată nu s a intamplat asa ceva , le su trimis cu DHL au venit civilizat in maxim 2 sapt chiar si mai repede daca alegeai plata trandport express te suna direct curierul.chiar nu inteleg de ce trebuia confirmată adresa de fapt nu confirmată a spus ca e incompleta ! Nu e posibil asa ceva chiar la atata lume incompleta ?!?mi a spus ca apare doar strada ceea ce nu e adevarat ca doar am dat adresa completa cand am comandat cardul
-
- User Junior+
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 1 time
A primit cineva tracking number in email ??
,,The card is not sent from the US but from Romania, so there's no reason to think that it was send anywhere else.
Also, you received an email with the tracking number, so please check your email and use that tracking number .,, - acesta este raspunsul celor de la Paxum
.............
- WinXPfather
- Moderator
- WinXPfather
- Moderator