lista-site-uri-adult-video-chat-f9.html
cam-sites-looking-for-models-studios-we ... s-f28.html
Am revenit de ieri si m-am tot gandit ce as mai putea spune despre mirificul Jasmin si protestul asta. dar am ajuns la concluzia ca de fapt ne meritam soarta...
Stam langa groapa de gunoi si incercam sa punem braduleti parfumati pentru a elimina mirosul, exact asta facem noi cu Jasminul. Din pacate nici macar ca ii doare in pula nu poti afirma, sunt pur si simplu depasiti de situatie. Eu asa vad lucrurile.
As mai detalia, dar imi bag picioarele.. Oricum e degeaba, how can you save someone that doesn`t want to be saved? Cam asta e ideea aici...
Va intrebati ce e cu linkurile de la inceputul acestui post? Niste liste intocmite de oameni din domeniu cu locuri in care gunioul chiar daca exista este bine plasat, departe de miosul si vazul angajatului. Niste liste cu locuri in care chiar daca nu faci 30 de mii, poti face macar 5 constant si linistit. Niste locuri unde nervii te apuca atunci cand iti pica tie netul, nu cand pica siteul!
Nu ma credeti pe mine? Ia haideti sa aruncam o privire la oamenii care posteaza pe acest forum..
Il dau exemplu pe @googlefun care a spus de nenumarate ori ca nu colaboreaza cu Jasminul, ia uitati-va la stilul lui de a posta si cum vede lucrurile apoi analizati postarile unora dintre ce care colaboram cu Jasminul. Stiti ce veti remarca la cele doua tabere? Unii sunt mai relaxati si mai pragmatici in timp ce altii (ca si mine de altfel) sunt suparati, dezamagiti si nervosi...
Nu numai google e asa, faceti treaba asta pe bune si uitati-va la postarile celor care nu lucreaza cu Jasmin si vedeti daca am dreptate sau nu!
Eu am mai zis, avem raspunsurile in fata noastra dar nu le vedem de nas! :lol: Eu unul stiu ce am de facut, petitia aia ramane deschisa ..cu toate ca Jasminul nu a ezitat sa va arate inca o data ce valorati voi modelele pentru ei, dar de azi am de gand sa devin unul dintr cei relaxati si pragmatici...
As spune Muie Jasmin,dar nici aia nu merita... fiecare pasare pe limba ei piere, iar ce face Jasminul acum e cantecul de ramas bun... im my humble opinion...