Sincer si pe mine cateodata ma apuca nervii si imi vina sa ma duc la admin sa le zic ca imi bag ceva in traficul lor
nu sunt chiar in situatia ta elize sa nu am pvt deloc , de aia nici nu m am dus sa ma plang la admin ca nu am trafic pentru ca sigur o sa mi dea peste nas sa zica pai uite bani faci cum nu ai trafic dar problema e ca lucrez deja mai multe ore pe zi decat acum cateva luni ,o motivatie este si procenul ,mai ales cand am depasit 50% pai tot sa lucrezi frate dar ....
e normal sa ajungi la 50% cateodata in nici o saptamana si apoi sa stai sa te uiti lung dupa membrii?
am zile cand e roomul empty , nici macar guests si toata lumea a stie ca aia sunt acolo zi si noapte cu show aia, open ailalta,stau si ma uit lung si nu imi vine sa cred k e adevarat
am primit mailuri de la membrii de tipul ( si nu 2 membrii , f multi ) am fost la tine in room te am salutat dar nu ai raspuns , esti suparata pe mine ?
vad regulari in room scriiind " hi dear ,how are you " si poof de parca le da cineva un sut in fund , alta faza , primesc mailuri in care imi zic membrii ca ma vad online , vor sa intre in free si cand da omul click pe poza il trimite la pagina principala ca si cum sunt offline .
cand primesc mailuri de genul restartez computerul si le dau mailuri sa le zic ca sunt online sa incerce iar dar degeaba ,aceasi poveste
paai si cum sa nu iti sara toate mustarurile posibile
eu lucrez pe internet explorer ,dak te duci la support sa ceri un ajutor ceva iti aceeasi poveste " instaleaza mozila "

):))

)
am zis hai sa incerc si cu mozila dar preoblema e ca nu-mi merge camera , nu se conecteaza in free deci mozila nici nu se pune problema ca eu camera de abia am cumparata-o nu am de gand sa o scimb
deci elizee nu esti singura care crede ca e ceva dubios cu traficul si nu sunt incepatoare pe jasmin ,sunt in prima pagina la most popular de cand au bagat treaba cu "most popular"sincer ( desi probabil multi pe forum au zis k sa nu te bazezi pe regulars) in momente din astea cu trafic mort regularii te salveaza ,imposibil sa nu imi vina cativa reguars pe zi si se stie ca regulars nu inseamna 5 minute de pvt , pai dak nu as avea membrii regulari cu astia de 2 minute nu numai ca as inebuni de nervi dar nu cred as fi rezistat atatia ani in jasmin
parerea mea e sa nu te dai batuta elize ,incearca sa fii relaxata , desi stiu ca uneori e imposibil atitudinea in free este foate importanta ,nu trebuie sa pari disperata chiar daca in sufletul tau esti nu trebuie sa arati asta pe camera , nu stiu ce sa iti zic sa schimbi acolo la tine pentru ca fiecare avem propria personaliate ,ce fac eu nu ti se potriveste tie sau poate nu e genul tau
eu lucrez ca model independent dar parerea mea e ca nu ar fi rau sa te gandesti la un studio daca vezi ca nu reusesti sa faci bani de acasa
bafta