Epassporte probleme cu VISA!

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
SAD^^EYES
Administrator
Administrator
Has thanked: 136 times
Been thanked: 86 times

Ultimele posturi care nu aveau treaba cu subiectul Epassporte, au fost separate si mutate in Zona Crepusculara:

Link aici: http://www.adultvideochat.ro/forum_ro/d ... 10938.html
SAD^^EYES
Admin Adult Video Chat Forum
Imagine
SoulCams Models Studios wanted
grumette40
User Activ
User Activ
Has thanked: 0
Been thanked: 0

_missy_ scrie:[at] grumette40 : dupa ce te loghezi pe epass in partea stanga in meniu ai optiune upload documents.
Ce boaba sunt! Sar'mana

Inca o intrebare: Cardul trebuie sa fie in ce moneda? Eu am un card atatasat unui cont in RON - de pe care pot scoate de la bancomat RON si unul atasat unui cont in EUR - de pe care scot de la POS-ul din cadrul bancii EURO, de la bancomatul din RO scot RON iar de la bancomate din EU scot EURO.

Poate fi folosit vreunul dintre aceste carduri?
georgemic

Asta mi-a raspuns PR de la VISA Romania:

Buna seara,
Revin cu raspunsul, situatia sta in felul urmator:

La cererea St. Kitts-Nevis-Anguilla National Bank (SKNA), pe 2 septembrie 2010, Visa a blocat accesul la retea pentru cardurile preplatite emise de SKNA si operate de ePassporte.com pentru a aborda anumite deficiente de program. ePassporte.com este un agent tert care lucreaza cu SKNA.

Este important de precizat ca detinatorii de carduri preplatite SKNA afectati pot in continuare sa-si acceseze fondurile prin intermediul SKNA sau agentului SKNA - ePassporte.com. Pentru mai multe informatii, detinatorii de carduri trebuie sa contacteze SKNA sau ePassporte.com.

Visa se angajeaza sa mentina integritatea retelei sale globale de plata si efectueaza verificari pentru a se asigura ca programele Visa prepaid adera la cerintele si mecanismele de control stricte ale companiei.

Sper ca aceste informatii va sunt folositoare. Ramanem in legatura in cazul in care vor aparea noutati.

Va multumesc, o seara buna.

Gabriela
WinXPfather
Moderator
Moderator
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times

Interesant si optimist.
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
grumette40
User Activ
User Activ

Deci sa inteleg ca St. Kitts-Nevis-Anguilla National Bank e vinovata de toata treaba asta?
blondytoy
User Activ
User Activ

winxp chiar foarte optimist si foarte interesant mesajul.totusi pentru mine ramane foarte dubioasa atitudinea ePassporte vis-a-vis de a nu-si anunta membri cu privire la o suspendare a activitatii pe o perioada mai mult sau mai putin determinata.e foarte greu de crezut ca VISA a suspendat colaborarea cu ePassporte fara advertisment.nu era mai linistitor ca epassporte sa posteze ceva asemanator cu raspunsul celor de la VISA Romania?ridic din umeri....
cara_em22
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 10 times
Been thanked: 1 time

Voi chair crede-ti ca epass ne va trimite un email si va recunoaste ca din vina lor s-a intrerupt colaborarea??
hmmm
De ce nu au spus adevarul atunci si ne-au mintit spunandu-le in email ca VISA a intrerupt colaborarea , din motive pe care ei nu le cunosc
.............
Anomis
User Junior+
User Junior+

Deci din ce am inteles eu pana acuma Epassporte da vina pe VISA care da vina pe SKNA care inca nu spune nimik...isi paseaza responsabilitatea de la unu la altu ca pe o minge de volei...Suspect de interesant :|
Join the dark side .... we have cookiez !
mrbric

cara_em22 scrie:Voi chair crede-ti ca epass ne va trimite un email si va recunoaste ca din vina lor s-a intrerupt colaborarea??
hmmm
De ce nu au spus adevarul atunci si ne-au mintit spunandu-le in email ca VISA a intrerupt colaborarea , din motive pe care ei nu le cunosc
pentru a evita fenomenul "bank run".(parerea mea)
stiu ca epass nu e banca..dar isi tin fondurile intr o banca

A bank run (also known as a run on the bank) occurs when a large number of bank customers withdraw their deposits because they believe the bank is, or might become, insolvent. As a bank run progresses, it generates its own momentum, in a kind of self-fulfilling prophecy (or positive feedback): as more people withdraw their deposits, the likelihood of default increases, and this encourages further withdrawals. This can destabilize the bank to the point where it faces bankruptcy.
Cam2Chat
User Activ
User Activ

Vin si eu cu o intrebare ? Care este limita pe care o aveati pe carduri bussines la ATM . De ce intreb , pana sa apara problema cu epassporte , in momentul in care activam limitele pentru 180 de minute , aveam o limita de 10.000 $ , acum vad ca a fost modificata la 1020 $.
Cam2Chat - Professional Broadcast
http://www.cam2chatstudio.ro
office@cam2chatstudio.ro
Imagine
Elvie
User Junior+
User Junior+

La cererea St. Kitts-Nevis-Anguilla National Bank (SKNA), pe 2 septembrie 2010, Visa a blocat accesul la retea pentru cardurile preplatite emise de SKNA si operate de ePassporte.com pentru a aborda anumite deficiente de program. ePassporte.com este un agent tert care lucreaza cu SKNA.

Este important de precizat ca detinatorii de carduri preplatite SKNA afectati pot in continuare sa-si acceseze fondurile prin intermediul SKNA sau agentului SKNA - ePassporte.com. Pentru mai multe informatii, detinatorii de carduri trebuie sa contacteze SKNA sau ePassporte.com.

Visa se angajeaza sa mentina integritatea retelei sale globale de plata si efectueaza verificari pentru a se asigura ca programele Visa prepaid adera la cerintele si mecanismele de control stricte ale companiei.

Iar VISA International spune exact acelasi lucru:

"At the request of St. Kitts-Nevis-Anguilla National Bank (SKNA), on September 2, 2010, Visa blocked network access for prepaid cards issued by SKNA and operated by ePassporte.com to address certain program deficiencies. ePassporte.com is a third-party agent that works with SKNA.

It is important to note that impacted SKNA prepaid cardholders are still able to access their funds through SKNA or SKNA's agent, ePassporte.com. For more information cardholders should contact SKNA or ePassporte.com.

Visa is committed to maintaining the integrity of its global payment network and routinely conducts due diligence to ensure Visa prepaid programs adhere to the company's stringent program requirements and controls.

Visa does not have access to or jurisdiction over accounts. Our financial institutions (the banks) issue cards and are responsible for all billing and account management issues. Accounts are confidential and proprietary information between the issuing financial institution (the bank) and the cardholder.

Please address your questions to the financial institution that issued your Visa card. You can contact them using the address or telephone number on your Visa statement or on the back of the card. Only your card-issuing financial institution would be able to assist you with your inquiry. "
Elvie
neo

daca banca le-a blocat fondurile , mai mult ca sigur au o datorie acolo . Filmul de 20 mil $ ridica multe intrebari ..In cel mai rau caz , siteul va disparea , page not displaied si cam asta a fost . Sunt cateva zile de cand nu au oferit o solutie . LA fel de bine pot sa treaca 3-4 luni .
United Studios
Veteran
Veteran
Has thanked: 14 times

pana acum, ati lucrat cu plata prin wire la Jasmin? In cat timp ajung efectiv banii?
Videochatul este cea mai bine platita munca grea si cea mai prost platita munca usoara.
http://www.easyvideochat.ro
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times

United Studios scrie:pana acum, ati lucrat cu plata prin wire la Jasmin? In cat timp ajung efectiv banii?
5 zile :)
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times

Camcontacts 3 zile lucratoare daca se prinde weekend ceva intre plati+2 zile la fiecare.
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
United Studios
Veteran
Veteran
Has thanked: 14 times

:*
Videochatul este cea mai bine platita munca grea si cea mai prost platita munca usoara.
http://www.easyvideochat.ro
Ken
Veteran
Veteran

Si ceva distractiv :)

Luat de pe forumul lui Alex .
danger21
User Junior+
User Junior+

wulpita scrie:
Continua tu aici ca eu citesc maine ok ?;)
As vrea sa te intalnesc, mi-ai starnit niste sentimente pe care le-am crezut pierdute. Te astept draga mea.
windfucker

Cam2Chat scrie:Vin si eu cu o intrebare ? Care este limita pe care o aveati pe carduri bussines la ATM . De ce intreb , pana sa apara problema cu epassporte , in momentul in care activam limitele pentru 180 de minute , aveam o limita de 10.000 $ , acum vad ca a fost modificata la 1020 $.
eu aveam 25000 si acum e 1020....chestia asta s-a "modificat" cu vreo cateva ore inainte sa blocheze tot...au trimis prima data ca limiteaza la 1020 si apoi stii continuarea...
windfucker

grumette40 scrie:
_missy_ scrie:[at] grumette40 : dupa ce te loghezi pe epass in partea stanga in meniu ai optiune upload documents.
Ce boaba sunt! Sar'mana

Inca o intrebare: Cardul trebuie sa fie in ce moneda? Eu am un card atatasat unui cont in RON - de pe care pot scoate de la bancomat RON si unul atasat unui cont in EUR - de pe care scot de la POS-ul din cadrul bancii EURO, de la bancomatul din RO scot RON iar de la bancomate din EU scot EURO.

Poate fi folosit vreunul dintre aceste carduri?
stiu ca toata lumea e stresata si numai la intrebari de genul asta nu va sta mintea...eu am pe wallet intrat de la f4f(am ramas uimita vineri sa ii vad pe wallet in conditiile in care eu aveam optat sa intre direct pe visa virtual) pt un amic si vreau sa stiu daca pot atasa la epass un card Visa de Ron sau trebuie contul sa fie in usd si sa fac card la el?
va multumesc mult de tot de ajutor si sa speram la vremuri mai bune...
AlexCloe

Salut,

Mi-am facut cont pe acest forum ca sa va arat ca altii stau infinit mai prost decit oricare dintre noi in privinta acestei probleme. Vroiam sa va atasez o poza ca sa se poata vedea direct in pagina dar nu stiu cum (e primul meu post aici, poate imi explica cineva in PM). Asa ca postez un link de pe forumul AWE...derulati pagina pina dati de acea poza.

http://board.awempire.com/showthread.php?t=10778

Eu sint lovit rau de aceasta situatie dar cind vezi cit de rau au fost loviti altii intelegi ca intotdeauna se poate intimpla mult mai rau. Fruntea sus, viata merge inainte, sa nu ne vaitam , sa gasim resurse se reparam ce se mai poate repara si sa continuam.
Julia24

Visa: ePassporte Suspension Due to Program Deficiencies - XBIZ.comhttp://www.xbiz.com/news/124946
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”