Buna, lucrez (sau cel putin ma kinui sa o fac) de ceva timp pe camprime si nu am reusit sa indeplinesc, zic ei, ultima cerinta pt a deveni prime model,deci adio cei 2$/ora..acum din cate vad nu mai dau 2$..au incheiat promotia,au facut-o cat sa atraga modele.
Nu sunt eu in stare sa dau sfaturi,deci daca gresesc,puteti interveni...dar am reusit in cateva luni sa fac si eu 35 $..pana la 100 mai am de munca,mi se pare o "mega pierdere de timp" situ asta ,nu stiu de unde aduc membrii ca sunt total cretini si habar nu au de capul lor,si sunt saraci,nu keltuie nici un dolarel..abia te intelegi cu ei..ma rog,poate aici sunt si eu de vina,dar nu merita prea multa atentie . :roll:
Bafta!
CamPrime- detalii
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
-
LadyEvee
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
buna .eu am cont pe camprime.sunt seriosi ,doar am fost penalizata cu cate 2 $ o data ca mancam in free si alta data ca am aratat nudity in free.platile s-au facut mereu la datele promise.traficul pe site este fff slab,am avut noroc ca am prins un membru care mi-a intrat vreo 3 luni,cu el reuseam sa fac 100 si chiar 200$ pe perioada.apoi am setat la 2$ pe ora si procent mai mic din pvt implicit si am stat pana s-a incheiat perioada de bani la statul in free,caci se inchei dupa nu stiu ce perioada de timp.dupa aceea nu am mai intrat...
- dustykitten
- User Junior

[quote="Skins" sa vedem cum va merge.[/quote]
vezi tu, si apoi ne spui si noua:D
vezi tu, si apoi ne spui si noua:D
not all those who wander are lost
- dustykitten
- User Junior