Epayments

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Beaj
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

MassEffect scrie: 26 Apr 2018, 21:08 ai contu limitat dai verificare cont ca nu o sa poti sa il folosesti are limitrare la 250 si oricum ei nu mia emit carduri deocamdata ....
Cum sa dau verificare cont?? Pai prietenei mele iau activat contul înaintea mea noi aplicând in aceiași zi.. si i au trimis si cardul.. luni ar trebui sa ii ajungă.. a plătit acei 70 euro.. unde scrie ca numai emit carduri?
SoulCams Models Studios wanted
MassEffect
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 14 times
Been thanked: 9 times

ce 70 de euro ?

Dear Customers! We are reviewing ePayments card issuing terms. As such, we are suspending issuance of all new cards starting today (11.04.2018) at 3pm GMT. We will notify you as soon as the review has been successfully completed. Please note that all existing cards are working as usual. Please accept our apologies for the inconvenience.
Beaj
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

MassEffect scrie: 27 Apr 2018, 09:23 ce 70 de euro ?

Dear Customers! We are reviewing ePayments card issuing terms. As such, we are suspending issuance of all new cards starting today (11.04.2018) at 3pm GMT. We will notify you as soon as the review has been successfully completed. Please note that all existing cards are working as usual. Please accept our apologies for the inconvenience.
I au retras 70 euro pentru ai livra cardul expres...ea si a facut contul pe 13 april si i au trimis cardul azi l a primit...asa ca au scris aiurea ce ai trimis tu acolo...ca de pe 11 april numai emit carduri...
liquid
Has thanked: 0
Been thanked: 0

buna,am si eu card pe epayments de cateva luni dar nu lam folosit,

va rog ma puteti ajuta cu mai multe informatii despre acest card?

foloseste cineva acest card?sunt seriosi,cum vi se par comisioanele??

va multumesc
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”