Desi date se colecteaza si dupa cum zicea si Marius, ar fi foarte dificil pentru noi sa identificam 100% care este numarul corecte de modele noi (virgine in aceasta industrie), sa le deosebim de celalalte care migreaza de pe un site pe altul (sau chiar in acelasi site).alexiss scrie:In acest context al numarului universal de modele , nu cred ca este obligatoriu interesant daca Romania este lider sau nu . Ar fi interesant , daca are cineva astfel de date colectate , daca :
- piata din Romania este in crestere / scadere / constant - ca numar de modele fata de anii precedenti ,
- iar in functie de acest raspuns , fie el si doar o speculatie putin argumentata , s-ar putea trage anumite concluzii si s-ar putea ridica alte multe intrebari foarte interesante .
Par example la noi a venit acum ceva timp un model foarte bun... facea 4-5 mii pe perioada la inceputurile ei, dar a dat-o ea in ceva depresii (sau pr**uri) si a inceput sa ia la rand toate studiourile din Iasi. Am intrebat pe cineva apropiat din Jasmin sa-mi zica si mie asa, cam al catelea cont este cel ce avea sa fie facut la noi. Raspunsul a fost urmatorul: la noi s-a deschis al 25-lea cont pe jasmin.
Dati-va si voi seama cat de mult s-a perindat modelul respectiv: studio, acasa, iara la alt sutdio, iar acasa, alt studio, etc etc etc etc etc... de a ajuns sa aiba nu mia putin de 25 de conturi!
Cu siguranta numarul de modele care intra in chat este in crestere de la un an la altul, si asta nu din cauza migrarii de la o locatie la alta, ci din simplul fapt ca reclama este foarte multa, studiourile sunt foarte multe, si numaidecat orice fetiscana aude de videochat si il incearca.
De incercat il incearca multe, de "razbit" (sau performanta) putine.