Conform datelor mele, Romania NU mai este lider in videochat

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
theselby
VIP
VIP
Has thanked: 29 times
Been thanked: 15 times

alexiss scrie:In acest context al numarului universal de modele , nu cred ca este obligatoriu interesant daca Romania este lider sau nu . Ar fi interesant , daca are cineva astfel de date colectate , daca :
- piata din Romania este in crestere / scadere / constant - ca numar de modele fata de anii precedenti ,
- iar in functie de acest raspuns , fie el si doar o speculatie putin argumentata , s-ar putea trage anumite concluzii si s-ar putea ridica alte multe intrebari foarte interesante .
Desi date se colecteaza si dupa cum zicea si Marius, ar fi foarte dificil pentru noi sa identificam 100% care este numarul corecte de modele noi (virgine in aceasta industrie), sa le deosebim de celalalte care migreaza de pe un site pe altul (sau chiar in acelasi site).

Par example la noi a venit acum ceva timp un model foarte bun... facea 4-5 mii pe perioada la inceputurile ei, dar a dat-o ea in ceva depresii (sau pr**uri) si a inceput sa ia la rand toate studiourile din Iasi. Am intrebat pe cineva apropiat din Jasmin sa-mi zica si mie asa, cam al catelea cont este cel ce avea sa fie facut la noi. Raspunsul a fost urmatorul: la noi s-a deschis al 25-lea cont pe jasmin.

Dati-va si voi seama cat de mult s-a perindat modelul respectiv: studio, acasa, iara la alt sutdio, iar acasa, alt studio, etc etc etc etc etc... de a ajuns sa aiba nu mia putin de 25 de conturi!

Cu siguranta numarul de modele care intra in chat este in crestere de la un an la altul, si asta nu din cauza migrarii de la o locatie la alta, ci din simplul fapt ca reclama este foarte multa, studiourile sunt foarte multe, si numaidecat orice fetiscana aude de videochat si il incearca.

De incercat il incearca multe, de "razbit" (sau performanta) putine.
SoulCams Models Studios wanted
alexiss
VIP
VIP
Has thanked: 0
Been thanked: 11 times

"caderi nervoase" si cate 25 de conturi deschise pot avea si rusoaicele , si columbiencele - deci e relativ irelevant . Chiar si in aceste conditii ar fi interesant pentru mine , chiar si estimativ , cate conturi noi au fost deschise in 2014 , in 2015 , si in 2016, in top 3 tari mentionate de tine . Avand astfel de date poti observa un trend (sau nu) .
AW Summit - Cel mai mare summit de videochat din lume
NightProwl - studio partener LiveJasmin :heart_eyes:
Smart
VIP
VIP
Has thanked: 0
Been thanked: 5 times

Pana una alta la mine cred ca e recordul... fost model cu 44 de conturi pe site-ul rosu... am facut print screen.. mi sa parut genial :))
www.smartchat.ro - We are not the best...That's why we try harder!
UrsweetDeer
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Multumesc pt link! L-am citit si mi s-a parut foarte educativ...insa din cate am citit nu trebuie sa fiu angajata la un studio ca sa beneficiez de ajutorul unui webmaster...Intrebarea mea este cum pot lua legatura cu o astfel de persoana care sa ma ajute cu promovarea ? Atept un raspuns cat se poate de rapid
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”