Sa ma apuc/ sa nu ma apuc?

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
ia705
Has thanked: 0
Been thanked: 0

angeline scrie:Eu cred ca imi scapa ceva :)) Ai 20 de ani , esti studenta , te intretin parintii , ai vrea sa iti rotunjesti veniturile , veniturile cui mai exact ? Ale parintilor ? Pe de alta parte ai 10 mii ai tai , faci o facultate din pasiune si vrei sa te apuci de un bussines despre care habar nu ai , nu stii mai nimic , dar ti se pare o idee buna .Cu siguranta pierd ceva ,altfel nu gasesc o explicatie .
Veniturile mele. Imi doresc sa-mi castig independenta financiara. Ai mei imi ofera doar strictul necesar.
Desi nu cunosc foarte bine domeniul sunt atrasa de castigurile mari care pot aparea.
SoulCams Models Studios wanted
eldiablo
VIP
VIP
Has thanked: 2 times
Been thanked: 8 times

E psihologica treaba Angeline .... Noua noastra colega are urmatoarele "caracteristici" :
Tinerica , rasfatata de parinti sau norocoasa ca i-a dat cineva 10 mii euro sa-i aibe ea acolo , singurica , amatoare de relatii online bazate mai mult pe phone sex ( banuiesc ca exista o mica frustrare datorita kg pe care ea crede ca le are in plus ) , plictisita ( neavand un iubit stabil si prietenii/prietenele fiind ocupati cu let s live the summer a cam ramas singurica ) , invidioasa si lipsita de o viata sexuala activa

Acestea fiind spuse dupa o discutie cu o prietena "mai saraca " dar ocupata si care isi castiga un salariu peste media orasului fara sa se dezbrace si primind complimente si atentie de la nenumarati barbati noii noastre colege I s-a aprins beculetul :

Ce-ar fi sa imbin utilul cu placutul + sigur dupa ce invat ce si cum o sa conving cu usurinta si alte tipe sa-mi dea 50% din ce fac ....singura ei problema ramasese cea cu greutatea ...noi i-am confirmat ca nu e nici o problema asa ca acum in proportie de 99% deja cauta pe cineva pe care sa plateasca ca sa-i faca conturile
Carpe Diem va doresc la toti - Sunt implinit spiritual , dezinteresat si neinteresant financiar , gata de gluma oricand , ajut si critic gratis sincer cand pot iar daca jignesc nejustificat inseamna ca nu nu sunt eu
googlefun
VIP
VIP
Been thanked: 5 times

googlefun scrie:
Daca ai 20 de ani si ceva bani - te-as putea ajuta ca - intr-un an de zile sa ajungi la 50-55 de kile !! Vei vedea altfel lucrurile din perspectiva celor 170 cm inaltime si 50 kilograme ! :lol:

P.S Nimeni nu face discriminari ! Acestea fiind spuse , acceptam (chiar) si banii parintilor ...:))))
Eu consider ca mie mi-a raspuns acolo , in postarea cu cei 10k de coco ..... :lol:
Voi credeti ce vreti !
ia705

googlefun scrie:
googlefun scrie:
Daca ai 20 de ani si ceva bani - te-as putea ajuta ca - intr-un an de zile sa ajungi la 50-55 de kile !! Vei vedea altfel lucrurile din perspectiva celor 170 cm inaltime si 50 kilograme ! :lol:

P.S Nimeni nu face discriminari ! Acestea fiind spuse , acceptam (chiar) si banii parintilor ...:))))
Eu consider ca mie mi-a raspuns acolo , in postarea cu cei 10k de coco ..... :lol:
Voi credeti ce vreti !
Nu, nu v-am raspuns acolo. Va raspund acum. Nu ma intereseaza ”oferta”. Sunt satula pana peste urechi de astfel de texte cu sportul si mancatul sanatos. Da, am incercat- n-a mers si nu ma mai intereseaza sa platesc iluzii si chinuiala. sport si mancare sanatoasa.
ia705

eldiablo scrie:E psihologica treaba Angeline .... Noua noastra colega are urmatoarele "caracteristici" :
Tinerica , rasfatata de parinti sau norocoasa ca i-a dat cineva 10 mii euro sa-i aibe ea acolo(ii am de la bunici-daca e relevant) , singurica , amatoare de relatii online bazate mai mult pe phone sex ( banuiesc ca exista o mica frustrare datorita kg pe care ea crede ca le are in plus ) -da..., plictisita ( neavand un iubit stabil si prietenii/prietenele fiind ocupati cu let s live the summer a cam ramas singurica ) , invidioasa si lipsita de o viata sexuala activa

Acestea fiind spuse dupa o discutie cu o prietena "mai saraca " dar ocupata si care isi castiga un salariu peste media orasului fara sa se dezbrace si primind complimente si atentie de la nenumarati barbati noii noastre colege I s-a aprins beculetul :

Ce-ar fi sa imbin utilul cu placutul + sigur dupa ce invat ce si cum o sa conving cu usurinta si alte tipe sa-mi dea 50% din ce fac ....singura ei problema ramasese cea cu greutatea ...noi i-am confirmat ca nu e nici o problema asa ca acum in proportie de 99% deja cauta pe cineva pe care sa plateasca ca sa-i faca conturile
Cum se fac conturile, apropo?
Sunt prea paranoica sa nu fiu recunoscuta de cunoscuti... daca riscul era inexistent sau zero. Da, dar asa mi-e cam frica.... as face videochat pentru extraterestri :)). M-am speriat rau cand am citit pe forum cate fete nu au fost vazute cu proxy pe live jasmin sau recunoscute de barbati pe strada sau cunoscustiinte...
Riscul meseriei, adevarat. Dar, mie imi place tare sa pozez in sfanta.
Multumesc mult!
eldiablo
VIP
VIP
Has thanked: 2 times
Been thanked: 8 times

Stay sfanta , fugi cat mai repede de domeniul asta si de noi sinnersii , serios acum - nu gasesc absolut nici un punct comun intre tine si videochat , cel mai nine ca sa nu-ti consumi energia aiurea uiti ca ai a flat de domeniul asta.Conturile se fac exact cum ti-ai facut cont aici ....urmezi pasii fiecarui site in parte
Carpe Diem va doresc la toti - Sunt implinit spiritual , dezinteresat si neinteresant financiar , gata de gluma oricand , ajut si critic gratis sincer cand pot iar daca jignesc nejustificat inseamna ca nu nu sunt eu
googlefun
VIP
VIP
Been thanked: 5 times

ia705 scrie:
googlefun scrie:
googlefun scrie:

Voi credeti ce vreti !
Nu, nu v-am raspuns acolo. Va raspund acum. Nu ma intereseaza ”oferta”. Sunt satula pana peste urechi de astfel de texte cu sportul si mancatul sanatos. Da, am incercat- n-a mers si nu ma mai intereseaza sa platesc iluzii si chinuiala sport si mancare sanatoasa.
Pacat ca nu te intereseaza ! I-ati gandul atunci , si de la VCH ( oricum , nici mental nu pari pregatita , dupa cum spui ) cu atat mai mult de la studioaie ...deschise :)))

Zici ca ai mai incercat .Eu iti spun ca nici pentru chestiunea aia nu ai fost pregatita psihic .Nu poate fi doar o incercare de weekend , trebuie sa fii pregatita ca pentru razboi , nefiind o gluma pentru pierderea a 2-3 kile , asa de moft . Daca ar fi fost asa de simplu , recrutorii de modele (for catwalks ) ar sta ciorchine pe langa shaormerii , ar face casting cu bucatarese s.a.m.d !

Orice vei face in viata , sa stii ca este foarte important modul cum arati , cum te prezinti , ba unii merg pana acolo incat afirma ca succesul vine mai repede la persoane "prezentabile " , starea de bine aducandu-le zambetul pe fata mult mai des . Sa nu mai amintim de beneficiile pentru sanatate , care sunt si mai importante pana la urma , decat "succesul "...

Nu am de gand sa-ti tin o prelegere aici despre asa ceva , pt ca oricum zici ca nu te intereseaza , dar mi-am adus aminte de suma de care "dispui " si vorba ta , nu ar fi bine sa o risipesti ! Suma care , ar indestula , si s-ar putea imparti in mod egal intre un nutritionist (sportiv , nu din ala de pe la TV ) si un antrenor personal :)

Sunt sigur ca acum ma injuri in gand , citind astea ... :lol:
Eu nu !

Sa auzim de bine ,
googlefun@
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times

Off topic:

De cate ori citesc titlul postului,nu-mi vin in minte decat restul vorbei bunicii mele ''cu mainile de cur sa sar in sus'':))
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
DarkBOO
User Activ
User Activ

ia705 scrie:
angeline scrie:Eu cred ca imi scapa ceva :)) Ai 20 de ani , esti studenta , te intretin parintii , ai vrea sa iti rotunjesti veniturile , veniturile cui mai exact ? Ale parintilor ? Pe de alta parte ai 10 mii ai tai , faci o facultate din pasiune si vrei sa te apuci de un bussines despre care habar nu ai , nu stii mai nimic , dar ti se pare o idee buna .Cu siguranta pierd ceva ,altfel nu gasesc o explicatie .
Veniturile mele. Imi doresc sa-mi castig independenta financiara. Ai mei imi ofera doar strictul necesar.
Desi nu cunosc foarte bine domeniul sunt atrasa de castigurile mari care pot aparea.

:lol: :lol: :lol: Ai tai iti dau 10k de euro-si asta e strictul necesar :lol: :lol: :lol: Tot ce ai scris mi se pare o gluma :lol: :lol: :lol: Si chiar sper sa fie :lol: :lol: :lol: :lol:
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”