Felicitari lui Alex si intregii sale echipe din spatele AW-Summit si AW-Awards; a fost fabulos: un eveniment absolut impresionant din toate punctele de vedere.
O cantitate colosala de munca sta in spatele reusitei voastre, dar rezultatul este extraordinar.
Multumiri sponsorilor si felicitari celorlalti castigatori.
Ne punem pe economii pana la anul, cand speram sa devenim si sponsori a.i sa ajutam si in mod direct evenimentul.
Inca o data felicitari tuturor: organizatori, sponsori, castigatori, participanti.
Summit de videochat 2016 - AWSummit
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
-
theselby
- VIP

- Has thanked: 29 times
- Been thanked: 15 times
Salutare all,
Oricat ar fi lumea de carcotasa (si e!) summitul (si gala premiilor de altfel) nu a fost reusit, ci un adevarat succes.
Eu va urez tuturor multa bafta in tot ce intreprindeti si sa ne vedem la anul!
Oricat ar fi lumea de carcotasa (si e!) summitul (si gala premiilor de altfel) nu a fost reusit, ci un adevarat succes.
Eu va urez tuturor multa bafta in tot ce intreprindeti si sa ne vedem la anul!
-
alexiss
- VIP

- Has thanked: 0
- Been thanked: 11 times
Sunt inca la Mamaia . Incarcam TIR-urile cu props si tot felul de chestii la care am muncit in anul ce a trecut . La ducem la depozitat si le vom lustrui pentru anul ce vine .
Desi inca foarte ocupat cu lucrurile post summit , am totusi timp , pentru ca e important , sa va spun tuturor : MULTUMESC pentru implicare , suport , participare s8 vorbele frumoase .
Voi reveni in zilele urmatoare , am mai multe mentiuni si multumiri de adresat .
Thank you !
Alex
Desi inca foarte ocupat cu lucrurile post summit , am totusi timp , pentru ca e important , sa va spun tuturor : MULTUMESC pentru implicare , suport , participare s8 vorbele frumoase .
Voi reveni in zilele urmatoare , am mai multe mentiuni si multumiri de adresat .
Thank you !
Alex
AW Summit - Cel mai mare summit de videochat din lume
NightProwl - studio partener LiveJasmin :heart_eyes:
NightProwl - studio partener LiveJasmin :heart_eyes: