Summit de videochat 2016 - AWSummit

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
YZF
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Felicitari lui Alex si intregii sale echipe din spatele AW-Summit si AW-Awards; a fost fabulos: un eveniment absolut impresionant din toate punctele de vedere.

O cantitate colosala de munca sta in spatele reusitei voastre, dar rezultatul este extraordinar.
Multumiri sponsorilor si felicitari celorlalti castigatori.

Ne punem pe economii pana la anul, cand speram sa devenim si sponsori a.i sa ajutam si in mod direct evenimentul.

Inca o data felicitari tuturor: organizatori, sponsori, castigatori, participanti.
Bsmart Studio - bsmart-studio.ro | FB: Bsmart Studio | 0725BSMART

Imagine
SoulCams Models Studios wanted
theselby
VIP
VIP
Has thanked: 29 times
Been thanked: 15 times

Salutare all,

Oricat ar fi lumea de carcotasa (si e!) summitul (si gala premiilor de altfel) nu a fost reusit, ci un adevarat succes.

Eu va urez tuturor multa bafta in tot ce intreprindeti si sa ne vedem la anul!
alexiss
VIP
VIP
Has thanked: 0
Been thanked: 11 times

Sunt inca la Mamaia . Incarcam TIR-urile cu props si tot felul de chestii la care am muncit in anul ce a trecut . La ducem la depozitat si le vom lustrui pentru anul ce vine .
Desi inca foarte ocupat cu lucrurile post summit , am totusi timp , pentru ca e important , sa va spun tuturor : MULTUMESC pentru implicare , suport , participare s8 vorbele frumoase .

Voi reveni in zilele urmatoare , am mai multe mentiuni si multumiri de adresat .

Thank you !
Alex
AW Summit - Cel mai mare summit de videochat din lume
NightProwl - studio partener LiveJasmin :heart_eyes:
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”