Categoria Mature

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
googlefun
VIP
VIP
Has thanked: 0
Been thanked: 5 times

BABE scrie:
TIN SA TE CONTRAZIC !!!
VORBESC ENGLEZA ,FRANCEZA,SPANIOLA PERFECT!!! CUNOSC 3 LIMBI STRAINE NU NUMAI FRANCEZA :)....in trecut lucrat receptie Marriott ..deci nu sunt chiar Fanica de la curu'vacii :lol: ..
E ok BABE@ .Ma las contrazis si paracontrazis , fiind doar o presupunere supozitia mea , cum ca nu te-ai descurca in limba lui Voltaire , si banuiam ca de aici vine aversiunea fata de ei ! Cazul tau , privit din aceasta perspectiva , este mai "grav" decat al meu , inseamna . :lol:

La mine , pare mai simplu : Eu nu-i suport (binenteles , ca nici nu-i inteleg prea bine ) - dar pe de alta parte - nici ei nu ma inteleg pe mine !! Antipatia e cam reciproca , suntem chit .. :wink:

Ma vad nevoit sa retrag fraza de mai jos , in cazul tau , nefiind valabil :
googlefun scrie:

Din punctul meu de vedere, Xlovul , trebuie abordat de persoane care preponderent folosesc limba franceza in conversatie si care stiu expresii frantuzesti in amanunt ...
Cele bune ,BABE@ .
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”