Payment cams.com

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
roxana2011
User Junior
User Junior
Has thanked: 0
Been thanked: 0

buna,imi puteti spune si mie va rog,dak va apar banii din perioada 15-30 nov p streamray?la show payments?pt k din cate imi aduc aminte banii apareau imediat dupa ce se inchidea perioada,multumesc frumos!!
SoulCams Models Studios wanted
alexandra1234
User Activ
User Activ

evident ca nu, astazi este 1.. ( sambata )si tocmai astazi pe la 10 ora noastra s-a inchis la ei perioada. De luni incolo incep sa fie virati
AnAngel4You
User Junior+
User Junior+

da mie imi apare plata procesata :) pesupun ca luni seara vor intra banutii:)
AnAngel4You
User Junior+
User Junior+

e cineva care a primit banutzii pe payoneer de pe cams? ca mi se pare ciudat ca nu ia bagat pana acum
ms

spor la banutzi
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times

De cel putin 100 de ori s-a discutat in forum subiectul ''payment cams'',banii intra la 3 zile dupa terminarea perioadei,weekdays only,adica weekendul se exclude.Deci.... banii probabil vor intra maine seara payoneer,paxum,wire.

Amin!
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
AnAngel4You
User Junior+
User Junior+

pocahontas scrie:De cel putin 100 de ori s-a discutat in forum subiectul ''payment cams'',banii intra la 3 zile dupa terminarea perioadei,weekdays only,adica weekendul se exclude.Deci.... banii probabil vor intra maine seara payoneer,paxum,wire.

Amin!

stiu ca sa dicutat problema este ca niciodata cel putin de cand mam reapucat de site-ul asta si folosesc payooner fiindca inainte am avut pe wire nu a durat atat doar eram curioasa avand in vedere ca pana acum nu dura 3 zile intrau mult mai repede de exemplu perioada trecuta care sa incheiat vineri , luni au intrat banutii la 7 seara oricum mersi mult am inteles :D

spor
alexandra1234
User Activ
User Activ

banii au venit, cel putin pe paypal
alexandra1234
User Activ
User Activ